America (120)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Pai Miere, chiar daca nu mai scad preturile tot nu e OK. Platesti closing costs de citeva mii, inspection, una-alta... Dureaza pina se amortizeaza cheltuielile initiale. De aia zic ca nu merita sa cumperi casa daca ai de gind sa te muti in curind.
Plus ca daca real estate ramine tot asa si vrei sa vinzi... s-ar putea sa fie problema.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Asta cu lighioanele m-ar ingrijora si pe mine. Am si eu spaima cu paianjenii, nu-i cunosc si ma tot intreb daca-i de rau cind mai vad cite unul.
Acum vreo doua zile am gasit in casa un "bug" cam cit un soricel mai mic. Am crezut ca innebunesc, am golit juma' de tub de Raid. Sper ca a fost o intimplare, o fi intrat din greseala de afara. Citisem pe un forum cum se vaitau unii de gongi de-astea mari si eu habar n-aveam de ele. Intre timp m-am lamurit!
Mai sint geckos, cu care as fi OK daca n-ar intra si in casa.
Iepurii ma supara ca rod tot de prin gradina. Pasarile imi maninca fructele, rosiile...
Sarpe n-am vazut, dar am mai auzit pe la altii ca sint. Putin mai departe cica sint si scorpioni, la noi cred ca e zona mai asezata si nu mai sint. Anul trecut cica a vazut cineva un coyote prin zona asta. Bobcats citeodata, fura catelusi mai mici, psici... Eu n-am vazut.
Armadillos cica nu-s, dar nu demult am vazut unul calcat de masina. Vreun import, ceva.
miereamara spune:
Gandacul ce l-ai gasit era maron inchis, cu corpul oval si picioroange paroase, cam asa? Asta ajunge si la 4 cm...
www.landcareresearch.co.nz/research/biosystematics/invertebrates/invertid/bug_details.asp?Bu_Id=73" target="_blank">Gandac urat
Aveam si in Ro din astia, fusesera importati din america, adusi cu containere de marfa si s-au raspandit in toata tara. Vezi ca astia merg doar in pereche, eu de cate ori gaseam unul din asta, eram sigura ca urmeaza si al doilea.
Mi-a povestit un coleg o faza demna de filmele horror, in timp ce dormea i-a intrat un gandac in ureche. Tipul s-a trezit din somn si nu stia ce il gadila, asa ca a bagat degetul in ureche si a infundat gandacul si mai bine. A ajuns la urgenta, cica si doctorul de acolo era scarbit ...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Oana_B spune:
Iiih, ce patii acu cateva zile: tot imi spunea sota-miu de catva timp ca el crede ca avem un soricel in pod ca auzea miscare din cand in cand. Io...etena, fugi domle d'aci.
Breeee, si venim duminica acasa de la socrii si ma duc in studio (asa-i zic io la camera cu computatorul) sa ma uit la Army Wives si cu coada ochiului vad miscare, cand ma uit, dupa biblioteca...SOARECEEEEEEEE!!!!!
Bleah, bleah, ptiu, ptiu
Oviiiiiii, vinooooo ACUUUUUM!!!! sa cada asta pe gresie alergand cand m-a auzit cum strigam
S-a dus imediat si-a cumparat niste "clucse" (regionalisme de-ale lui) din alea lipicioase a pus peanut butter si seminte de floarea soarelui pe ele, a lipit usa la camera pe jos cu duct-tape sa nu cumva sa iasa si a doua zi era lipit pe cursa soarecu', era viu inca. L-a pus intr-o punga si l-a dus la gunoi, o fi murit asfixiat acolo.
Si-apoi a facut si gaura in pod, prin garaj ca nu aveam acces si-a pus si acolo niste lipicioase, sper sa fi scapat de el/ei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Hai ma Oana ca iti trimit pisica mea, uite ce aratoasa este
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2595455766/
Saracu soricel...mie imi sunt simpatici, trebuia sa-i fi dat drumul afara.
Nu stiu ce o sa fac cu TziTzi cand o sa vina bb. Cum o sa reusesc sa-i restrictionez accesul la dormitor, cum o sa feresc copilul de parul care este in toata casa, chiar dc aspir la 3-4 zile...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Oana_B spune:
Pff, nu-huh! daca ii dadeam drumul soarecului intra din nou in casa.
Buna ideea cu pisica, ce mitzica faina ai.
Oana_B
I love pink!
Ramona J spune:
Pai cum mai Oana, nu puteti urca in pod?!
sinzi_ana spune:
Andreea, scuze...hihi...imi creste inima cand vad ca mi se duce doru (modestia din mine)
Sa stii ca mie nu imi scapa pozele cu Pupi...vazut de mult si cele cu baloanele care nu au zburat (mai trag un ochi la copiii de 2004)
Mireamara, noi ne-am invarti undeva la 250.000 in zona care o vrem, si cu 3 bdrms...avem putine zone care ne convin (in functie de scolile publice de care apartin) Nu e deloc usor...sper sa gasim ceva intr-un final nu ma vad facand compromisuri...
Cu clima m-am obisnuit...ma bucur ca pot iesi in fiecare zi in parc, inot de cate ori am timp, plaja idem...si o iarna la 2 ani in Ro sau in oriunde alta parte cu zapada e suficient!!!!
Ramona, eu am fobii cu paianjeni...nu ii suport...mai dragi imi sunt serpii..Am fost intr-un fieldtrip cu clasa mea si erau intr-o sala in acvarii paianjeni, scorpinoi...etc...dar intr-un colt al camerei era o panza cu vreo 3-4 paianjeni liberi ca pasarile cerului...Am crezut ca mor si ghidul nostru spunea ca mai sunt si veninosi, dar sa stam linistiti ca nu coboara de acolo...iar pe mine ma manca pielea de muream, parca ii simteam cum misuna pe mine...am iesit val-vartej, am lasat doar copiii cu ghidul (halal responsabilitate)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Oana_B spune:
Nu, Ramona, am cautat peste tot accesul si n-avem. Casa e ranch si podul e din ala de mergi in patru labe prin el
Oana_B
I love pink!
Bic spune:
Asaaa.... ca tot sint la dieta, ma uit prin cartile de bucate si pe cutii de ingrediente dupa dulciuri pe care le pot face cind termin cu dieta..
Si dau eu peste retat de bezele (=merengeue) in care zice ca sa folosesti cream of tartar. Si apoi ma uit si in Silvia Jurcovan sa vad "ia, cum fac romancele bezele" sau, ma rog, cum faceau bunicile noastre bezele (ca te pufneste risul cind dai de explicatii gen cautati un lighenas care aproape acopera cratita dar care este doar cu 2 cm mai sus decit fundul craticioarei).
In fine, si vad in Silvia Jurcovan ca nu exista acea crema de tartar, si ca pentru a preveni branzirea, trebuie batute oule nu stiu cum...
Voi gospodinelor americance, ce stiti? Am aflat ca acasta cream of tartar este un acid care ajuta la baterea albusurilor - le mareste volumul. Noi in Romania foloseam ceva similar?
Numai bine tuturor.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC