America (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, abia acum vazui poza cu gindacul. Nu-l recunosc, am vazut verde in fata ochilor cind m-am intilnit cu gindacul in casa si nu mai stiu cum era. Sigur avea cel putin 4 cm! Daca are si neamuri chiar ca mor!
Urasc treaba cu chimicalele, dar ma gindesc ca poate ar trebui sa chem pe cineva.
Pe de-o parte mi-a prins bine, ca m-am apucat sa mai "declutter" prin casa. Mai arunc una-alta, ca zau nu stiu de ce le adun asa pe toate!

Oana, ce ciudat! Nu m-am gindit ca sint si case fara acces la pod.

Sinzi, pe unde cautati casa?

Bic, eu merengue si bezele nu fac, dar o am si eu pe Jurcovan si ma chinui sa descifrez ce vrea sa zica. Inca imi place mai mult decit Sanda Marin sau altele. Suc de lamiie sau otet ar putea fi inlocuitori pentru cream of tartar. Reteta romaneasca n-are nici din astea?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cand eram in liceu faceam mereu bezele (singura chestie dulce pe care stiu s-o fac dealtfel) nu mai stiu din ce carte si nu foloseam decat oua si zahar, erau 4 oua lasate un pic la temperatura camerei si 280g zahar (imi amintesc asta ca veneau 70g/ou). Bateam ouale bine cu jumate din zahar, (daca intorceam cratita cu gura in jos amestecul statea tzapan), adaugam apoi si amestecam la bain-marie sau cum ii zice ailalta parte de zahar si p-orma la cuptor fo' 45 min. cu usa la cuptor intredeschisa.

Tocmai m-am gandit, oare se pot face cu Splenda? Pentru mai putine calorii.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca am vazut nu demult un subiect despre roaches astia pe city-data. Atunci am ignorat subiectul.
Am citit pe acolo si astia-s, din poza lui Miere. Cica asta e aici in sud, e plin de ei si nu prea ai ce face ca vin pe la chiuveta, la shower, pe unde pot si ei! Trebuie sa dai mereu cu chimicale pentru creaturile astea. Macar daca dadeam in primavara, cica era mai bine. Of!
Asa ca n-am de ales, eu daca mai vad unul din ala lesin!

Mergi la inceput

Ati vazut ca se pare ca Biden e alesul lui Obama pentru VP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Daca va place organic food si sa ajutati fermierii locali:
http://www.localharvest.org/
Am cumparat de pe site-ul asta niste tincturi mai demult si de atunci imi trimit periodic emailuri cu diverse evenimente din area. Ca sa gasiti bagati, orasul, statul sau zip code si va arata unde sunt pietele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, nu trebuie sa scapi de pisica doar sa fi extrem de atenta sa nu ii intre par in ochi sau in gura la bebe.
Aidan a mangaiat pisica vecinului acum ceva timp si i-a intrat par in ochi si s-a umflat ochiul ca o minge de tenis.Atat de urat a aratat, pana si albul ochiului era umflat si plin cu apa.Nici nu a mai putut sa vada.Am fugit atunci la urgente.Nu parea sa fie alergie pt ca nimic nu era umflat inafara de ochi, putea sa respire si era overall ok. Doar ochiul cat casa.De atunci nu mai pune mana pe matze.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Blackpanterro nu am cum sa scap de pisica, imi moare barbatu de doru' ei. Eu am incercat sa mai bat un apropo, ceva...da' imi arunca niste priviri care ma fac sa ma simt ca o criminala.

Dar imi da de lucru pisica asta, e o rasfatata, doarme cu noi in pat, cand nu are chef de somn incepe sa ma traga de par, sa-mi rontaie degetele de la maini si picioare si ...la sfarsit...piesa de rezistenta mi se aseaza in cap, cam ca o caciula de blana (exact ce imi trebuie in Florida). Trebuie sa o scot din budoarul personal ca nu mai tine...

Ramona, pt gandacii aia trebuie acoperite toate gaurile. Sa stii ca pui eu nu am vazut niciodata, numai din aia mari (in Romania, ca aici slava domnului nu avem din aia in casa. In Ro dadeam cu o solutie foarte eficienta, care actiona pt trei luni, dar nu imi aduc aminte denumirea. Arata ca un "ceva" laptos si se dizolva o fiola mica in doi litri de apa.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Pentru gindacii astia cica merg bine produsele Combat, am aflat si eu de la subiectul cu roaches.
Noroc ca n-ai vazut din astia, scria acolo cineva ca roaches din Gainesville fac un "thump" cind aterizeaza! Yucky subiectul, dar am si ris copios.

Cu pisica nu stiu ce sa spun... eu sint paranoica. Nu cred ca as fi tinut pisica pe cind aveam bebelusi. De fapt nici acum! Fostii proprietari au avut ciine, poate ca si pisica. Dupa ce am cumparat noi, am adus o firma sa curete "air ducts". Nu va spun ce cantitati de par au scos de pe acolo!
Casa a fost foarte ingrijita, curata, nu m-as fi asteptat sa scoata asa ceva. Ma gindisem sa-i chem pentru ca am observat ca Alexandru isi dregea glasul. Dupa ce au curatat s-a rezolvat problema.

Oana, pe site-ul ala m-am informat si eu. Ar trebui sa sign up, sa primesc updates.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ramona, tare urata e experienta cu gandacul. Si mie mi-e tare mi-e scarba de insecte... pana si fluturii prefer sa-i vad de la distanta.

Miere, pe langa aspirat cat se poate de des, sfatul meu e sa mai faceti un "exercitiu" si anume sa mangaiati cu palmele ude pisica in fiecare dimineata. Noi asa ii facem motanului nostru si nu am avut probleme cu parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Va salut! M-am intors din India si venii sa va citesc. Nu am nici o poza. N-am fost la nici o distractie, doar la workshop si in seara in care s-a terminat am plecat imediat (in noaptea aia la 3am). N-am ce poze sa pun ca era moloz, gunoaie, vaci (si capre) pe strada, oameni care stateau in cocioabe si corturi si alaturi case mai aratoase, sedii de firme luxoase (eu am fost la General Electric), paznici peste tot, se conduce cu claxonul, oamenii se inghesuie in autobuz exact ca pe vremea lui ceasca, copii facand autostopul pt. a merge la scoala, oameni facand pipi la tufis...si cam asta. Sincer mi-a fost jena sa pozez corturile sau cocioabele, sa nu se supere gazdele. De altfel ei au si oameni f. educati si foarte OK, dar au si multi saraci. Contrastele sunt f. mari. Un apartament in Bangalore am aflat ca ar costa cel putin 100 mii de dolari, cel mai ieftin. Deci cam ca la Bucuresti.

Mergi la inceput