America (120)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxij spune:
Ah, si circulatia e absolut infernala si aia conduc cu claxonul, se claxoneaza la foarte foarte greu, n-am vazut asa ceva in viata mea.
ruxij spune:
Oana bine ca ati prins soricelul. Si noi avem aci soricei, vin insa toamna cand se face frig, intra in garaj:)) Punem capcane si scapam.
Miere, nu cumpara casa dc. nu stai mai mult de un an. Trebuie sa stai cel putin trei ani. Mai ales ca nu creste casa in valoare. Un an ar fi fost ok dc. piata era in crestere masiva si in felul asta "iti scoteai parleala". Altfel vei pierde. Iti iei casa, brace yourself for 3 years.
Sanzi, te salut! Succes la scola!
sinzi_ana spune:
Ruxi, si noi va salutam!!!! Astept impresii cu clasa 1!!! Si eu imi rod unghiile cand ma gandesc ca la anu intram si noi in randul scolareilor...uf...ce l-as vrea bebe din nou (nu de alta da' sa mai am si io iar 24 de ani)
Mire, nasol cu matza!!!! Si David vrea pisica, nu il intereseaza cainele!!! El e iubitori de feline, iar eu cu taica-su nu suntem de loc de aceiasi parere...
Sfatul meu este ca tre sa "educi" matza de pe acum, sa nu o mai lasi sa doarma cu voi in pat, sa nu o lasi in dormitorul unde va dormi bebe. Pisicile sunt geloase, daca face legatura intre bebelus si stramutarea ei, sigur isi va face planuri de "razubare"
Voi ati auzit ceva de http://www.december212012.net/ ??? Noi traim intr-o adevarata mare de zvonuri
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
miereamara spune:
Bine ai revenit. Ruxi! Am vazut si eu fotografii la cineva care fusese in India, chiar m-am ingrozit. Cum mancau oamenii la marginea drumului, langa gramada de gunoi, animale moarte tot la marginea drumului si niste cocioabeeeee...
Cu pisica noi ne-am gandit asa. Saptamana viitoare ne da cineva un crib. Am fost sfatuiti sa lipim ceva unpleasent pt pisica (gen banda adeziva) pe salteau cribului, si sa o lasam sa-si lipeasca labutele de chestia aia de cateva ori si astfel sa nu mai vrea sa se urce in crib alta data. Oricum pisica o sa aiba interezis in dormitorul nostru unde o sa tinem bebele la inceput. Dar in cazul in care intra neobservata sa nu aiba impulsul de a se urca in crib. cu parul...probabil va trebui sa aspir in fiecare zi...oricum o sa fiu SAHM, o sa am timp liber...
Cu casa....vad ca a renuntat Luc la idee ...uraaaa, oricum eu nu voiam sa stau mai mult decat necesar aici.
Ne-am facut noi socotelile si ar fi o cheltuiala mare, mai ales in contextul in care vom trai cateva luni doar dintr-un salariu.
Oricum am fost foarte responsabila, ceea ce nu e deloc stilul meu, dar pt bb am urmarit tot felul de deal-uri si nu m-am repezit sa iau ce e mai scump din prima, am luat carut cu scoica cu 110 dolari, scaun de masina cu 90 (redus de la 190 de dolari). Hainute am luat numai cand au fost reduceri. Patutul cu salteaua le primim de la cineva. O sa avem si un baby shower la servici, probabil ca o sa mai primim si de acolo.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Ramona J spune:
Ruxi, bine ca ai ajuns OK inapoi.
Am vrut sa va spun ca au reduceri destul de bune la REI. Am fost ieri si am luat cite ceva, apoi am mai comandat online, ca transportul la magazin e gratuit.
Alexandru incepe scoala miine. Am baiat de clasa a treia! Nu-i vine nici lui sa creada, dar mie!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Delia21 spune:
Miericico,ai trecut deja in a 2 parte a sarcini,adica trecusi de primele 20 de saptamani,....deci poti spune ca a inceput numaratoarea inversa pana vine bebe!Felicitari si sarcina usoara in continuare si bucura-te de cupmaraturile pentru bebita!
Sanziana,de ce nu mai chemi barza inca o data?Hai,curaj!Rudy are febra mare,aseara 39 cu 8C,azidimineta 40 cu 2,....i-am dat repede supozitor si i-a scazut in 2 ore la 38 cu 4,....sunt cu ochii pe el ca pe butelie.Oare sa-l tin in casa toata ziua daca e cu febra?Ieri s-a zbenguit toata ziua in casa,nu a mancat mai nimic,doar cateva gurite de pepene si foarte putine cereale in prima parte a zilei,dar in schimb bau la apa mai ceva ca o rata.Fug.
Ramona J spune:
Daca are stare OK, scoate copilul afara. Eu nu-i tin in casa cind sint bolnavi, dar evit contactul cu alti copii.
E bine ca bea lichide, asa si trebuie. Multa sanatate!
neda spune:
Fetelor,
va multumesc pt primire si pt raspunsuri.
Ma pregatesc de plecare in concediu.De abia astept.Nu am mai fost in concediu de doi ani de zile.Plec in San Diego pt o saptamina.Ce imi recomandati sa vizitez?Am in plan sa merg la Legoland, Zoo, Seaworld.
Vad ca vorbiti de serpi, soareci...bleah.Insuportabile creaturi.As putea sa fac foarte usor un infart daca le-as intilni.In special serpi....oh,no
Neda
Ramona J spune:
Neda, vacanta placuta. Noi pe acolo n-am fost, Miereamara s-a intors nu demult.
Blackpanterro, parca tu cautai o carte. Pe www.bigwords.com poti cauta un pret mai bun. Cel mai simplu e daca ai ISBN. Cauta pe ebay, half.com, pe Amazon...
miereamara spune:
Neda, iti recomand San Diego Zoo, La Jolla Cove(plaja f frumoasa unde poti vedea foci), Downtown San Diego cu toate restarantele din zona, Coronado Island, See World (mie nu mi-a placut chiar asa, dar pt copii cred ca se merita), Point Loma (ai o vedere asupra orasului f frumoasa), Balboa Park (parc f mare cu multe muzee si o gradina frumoasa de cactusi, Old Town San Diego si Wild animal park (un fel de safari). La Legoland nu am fost, dar am inteles ca este frumos.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan