America (120)
Raspunsuri - Pagina 10
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Neda, vacanta placuta. Noi pe acolo n-am fost, Miereamara s-a intors nu demult. Blackpanterro, parca tu cautai o carte. Pe www.bigwords.com poti cauta un pret mai bun. Cel mai simplu e daca ai ISBN. Cauta pe ebay, half.com, pe Amazon... The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Multu Ramona, a cumparat-o sotul deja, nu am gasit-o niciunde.Ultima speranta era campusi.com dar nimic.A sunat la UMUC sa intrebe daca poate sa o gaseasca la cineva folosita si raspunsul a fost highly improbable pt ca cei de aici i-au cursul asta european side si nu state side ca sota-miu.Asta este...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
neda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Neda, iti recomand San Diego Zoo, La Jolla Cove(plaja f frumoasa unde poti vedea foci), Downtown San Diego cu toate restarantele din zona, Coronado Island, See World (mie nu mi-a placut chiar asa, dar pt copii cred ca se merita), Point Loma (ai o vedere asupra orasului f frumoasa), Balboa Park (parc f mare cu multe muzee si o gradina frumoasa de cactusi, Old Town San Diego si Wild animal park (un fel de safari). La Legoland nu am fost, dar am inteles ca este frumos. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Multumesc! Am notat. Neda Aydan |
CamiM spune:
Neda bine ai venit la americance!! Cand ai vreme poate mai dai si prin livada sa ne povestesti despre Mihaita si surioara lui.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
M-am uitat si eu pe lista US News and World Report, la cele mai bune facultati din America. M-a luat cu lesin cind am vazut cit costa sa trimiti copiii la scoala!
La facultatile care au pret diferit pentru "out of state", cum stabilesti rezidenta? Ca daca muti copilul in Wisconsin si ia job la MacDonalds, apoi aplica la vreo facultate de acolo - pai nu se califica sa fie rezident? Confusing! Unii au tarif $3,000 in state si $21,000 out of state. Wow! Intreb si eu ca romanul (dar in engleza )... how do you beat the system?!
In TX cea mai interesanta e Rice, din Houston. E scumputa si asta, dar pare un "good deal" cind compari cu altele la fel de bune.
Mai la indemina e UT din Austin. Din toate punctele de vedere!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Rice, UT Austin, Texas A&M sunt universitati bune. Cu rezidenta, trebuie sa locuiasca copilul un an in statul respectiv ca sa fie considerat rezident. Dar cred ca un an inainte de a se inscrie.
ruxij spune:
Dar Rice e privata. Eu cu copilul personal nu ma gandesc sa il dau la o univ. privata, publica si in-state. Fiecare stat are cate o universitate suficient de buna.
miereamara spune:
Ramona ca sa ai rezidenta tb sa fi locuit minim un an in statul respectiv inainte de a te inscrie la scoala (sau in urmatorul an celui inceput, deci anul 2 de facultate). Nu tb sa ai job neaparat, tb sa dovedesti cu contract de chirie, sau factura de mobil, sau DL sau ID ca ai avut rezidenta in statul respectiv.
Eu in primul an am fost student international, apoi in anul doi am luat GC si am aplicat pt in-state tuition (ca erau cei de la departament mai avantajati in momentul in care imi plateau tuition-ul). Mi-au luat in considerare primul an de rezidenta chiar dc am fost international.
Daca te miri de diferenta dintre in state si out of state, sa vezi ce diferenta este intre ele si international student!!!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
ocebine spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri....am fost in vacanta si parca nu m-as mai fi intors...
Am petrecut o saptamina in pijamale si costume de baie...daca nu ar fi fost necesar sa mergem pina la supermarket, zau daca ar fi tras haine pe mine
Am fost in Chatham (Cape Cod)...apa calda si mica (n-am avut grija copiilor ca aici - fara riptide, adinca, valuri). Plaja mica si foarte putina lume - n-aveam unde sa-i pierd, ca-i vedeai de departe (mai ales ca ai mei sint imbracati complet la plaja).
O zona superba cu cottage-uri cochete, niste gradini aranjate, pline de iepurasi zglobii (am numarat intr-o zi 11 de iepurila)
Casuta a fost incapatoare si incintatoare...utilata cu de toate.
Mi-a parut rau ca plecam, si mai vrem o data la anull viitor...ma duc sa ma mai dreg cu inca o cafeluta...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Bine ai revent Anamaria! Aia suna a vacanta ideala! Eu nu ma pricep sa fac compunere frumoasa, ca am signed up pentru house exchange. Acum ma lalai cu pusul listingului, parca vad ca mai trec citeva luni pina fac chestia asta. Nici nu stiu cum sa laud Dallas-ul ca sa vina cineva? Southfork Ranch?
Ruxij, Miere, multumesc pentru sfaturi. Pai nu ma gindesc nici eu la o scoala sau alta. M-am uitat pe lista aia de curiozitate. Bine ca are si sudul 2-3 scoli decente. Deci dupa un an de facultate copilul se califica sa fie rezident. Sper ca am inteles bine.
Rice aia suna foarte bine cind o compari cu alte scoli scumpe. In sensul ca-i cu vreo zece mii mai ieftina si e tot foarte buna. Acum nu stiu daca-i de patru ori mai buna decit una de sapte-opt mii...
Astia pe aici sint incintati de SMU, dar in topul asta e pe la coada vacii. Eu nici n-auzisem de SMU pina sa ma mut aici. Mai e si al naibii de scumpa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ramona Texas A&M e universitate buna!
Anamaria bine ai revenit din vacanta! Poze cand vedem?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan