America (120)
Raspunsuri - Pagina 6
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honey79 Hey. Vin si eu cu o intrebare. Spuneti-mi si mie va rog, de unde sa iau wallpaper, pentru o camera de copil? Vreau sa pun doar pe un perete, care deja are wallpaper..verde,oribil, din punctul meu de vedere.Si... parca nici chef nu am sa-l dau jos acum,desi mi-ar fi convenit mai bine, caci apoi dadeam cu vopsea. So... unde gasesc un wallpaper cu ceva norisori, sau Disney sau ceva de genu' ? N-as vrea sa fie nici prea scump. POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Home Depot
Oana si Eva (29 iunie 2005)
sinzi_ana spune:
Ciuf, esti o draguta!!!! V-am citit tot timpul dar nu am avut ragaz de scris...
Acum afara e potop (nici macar nu putem da vina pe Fay) si stam in casa...copiii au musafiri si se joaca fara griji!!!!
Am pus poze cu Mara aici (fetita prietenei):
http://good-times.webshots.com/photo/2033189310087737923KLaQis
Si poze cu noi aici
http://good-times.webshots.com/album/564016055BUHiRt
Maine mergem sa vedem si noi ceva case, si sper sa se opreasca ploaia pana atunci, caci am asteptat toata saptamana
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
miereamara spune:
Sanziana ce baiat frumos ai! Si tu ce silueta!
Apropo de case, ca si noi ne uitam, am gasit case aici cu 120000 si condos (2 bed/2baths) cu 95000-99000. Incredibil cat au scazut preturile. Faceam socoteala la mortgage am plati mai putin decat platim chiria acum.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
philip spune:
mey, eu am intrebat de tine pe pagina trecuta, nu zic, o fi zis si ciuf ceva, dar chiar sa ma ignori asa :)
philip&andreea
Ramona J spune:
Liris, sorry ca te dezamagesc. Sint simple mastile astea. Mie mi se pare ca ajuta, dar nu le fac eu destul de des. Mai e o varianta cu miere, o incalzesti putin inainte...
Sinzi, am vazut pozicile. A crescut David, dati jos rotile ajutatoare. Tu nu mai maninci? Bravo! Cum mentii silueta?
Ati renuntat la ideea cu Houston?
Miere, eu zic sa luati ceva cu trei dormitoare. Vorbesc din experienta, zau. E ieftin. Nu va mai mutati la San Diego?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Lucian tot bazaie sa mai ramanem o vreme aici, pana isi ia GC-ul, pana termina nu stiu ce proiect....Dar eu cred ca o sa o iau razna dc mai stau o vara in Florida, asa m-am saturat...unii fac depresie de la ploaie eu cred ca o sa fac depresie de la caldura..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
Ramona J spune:
Pai daca intentionati sa va mutati de acolo n-are rost sa cumparati casa. Daca nu stai cel putin trei ani intr-o casa cam pierzi bani cind o vinzi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Sincer ma intreb cat o sa mai mearga in jos pretul? Mai jos de 95000 mi se pare imposibil, dar mai stii! Mai mult de un an eu nu mai stau, bag divort.
Martin Luther King Jr.
Aydan
Carmenbr spune:
Andreea-Philip eu cred ca Sanziana a vrut de fapt sa-ti multumeasca tie, ca pe Ciuf nu am vazut-o pe aici in ultimele 2 zile, iar pe ultimele 3 pagini nu apare Ciuf. Cred ca ai inteles gresit si te-ai suparat degeaba!
Stai sa vezi ca apare Sanziana si o sa te lamureasca ca a scris in graba si te-a botezat!
Mama ce preturi in Florida. Aici tot in jur de $550000 sunt casele mai acatari.
4 anisori...uraaa!
miereamara spune:
Si m-am si saturat de toate lighioanele de aici...azi era sa calc pe ditamai serpalaul care se tara pe scarile de la casa. Mi-a stat inima, mai ales ca la imprimeu semana cu water mocassin. Cred ca din cauza umezelii si apei stranse (ca ploua de vreo doua zile) si-a mutat cuibul...in scara la mine.
Is suparata rau.
Martin Luther King Jr.
Aydan