Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare manumanu,
Deci, tu faci cum te simiti mai bine. Si eu il indemn pe sotul meu sa puna mana, si amandoi am fost foarte incantati cand il simteam si mai ales ca se vede acum si cu ochiul liber, cand sughita. Atat de tare ne amuza, cand "reactioneaza".

Ma bucur ca ti-a placut pozele. Am postat numai acele legate de bebitza. O s amai pun poze, pentru ac de curand am mai "crescut", dar nu am avut timp sa le descarc din aparat.

sotul meu a fost in delegatie acolo si am profitat si eu, ducand-ma la el. De fapt el m-a convins sa merg si eu acolo. Si intr=adevar a fost minunat, acolo. Un oras care merita sa il vezi. Pretuile sunt mari. deci daca te duci intr-un concediu odata, sa fii pregatita financiar. O estimare pentru doua persoane, cel putin 3 mii de euro, pentru doua saptamani, ca sa apuci sa vizitezi 70 % din obiective. Merita sa il vezi, ai constat si tu, mai ales ca ai spus ca ai mai fost odata acolo.
Este extraordinar orasul din punct de vedere al obiectivelor. Pacat ca este la rusi...dar ce sa ii faci...in concluzie merita sa il vizitezi.

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirtha, tocmai am copiat siteurile de pe Pmul tau... acum incep sa "explorez"... multumesc foarte mult. Am sunat la tonuselast si mi-au spus ca peste 2 sapt doar iau comenzi, dar e OK, o sa-mi trimita\ comanda la una din farmaciile din oras. Cat despre haine, sa vad ce gaseszc pe site-uri... mi-am comandat si laredoute niste blugi, dar inca nici nu au trimis comanda, de 3 saptamani.Noroc ca e cald, si cum in perioada asta nu prea ies, nu am nevoie de mare lucru.

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rose68

Buna fetelor! Sunt o cititoare a acestui forum de mult timp,dar abia acum m-am decis sa ma alatur voua. DPN-ul meu este 28.12.2008, am 40 de ani si sunt la prima sarcina.Acum sunt bine si eu si bebelina mea din burtica. Am trecut prin destule emotii pana acum. Incepand cu toxoplasma pozitiva si IGG-ul si IGM-ul. Dar s-a dovedit pana la urma ca a fost doar o greseala de laborator.Apoi greturi infernale care m-au tinut 3 saptamani pe perfuzii in spital. Apoi dublu test care a iesit cu risc Down de 1/50, urmat de amniocenteza de care mi-a fost tare frica datorita acelui risc de 3% de avort. Dar toate acestea au trecut, amniocenteza a iesit OK, saptamana trecuta am facut morfofetala un saptamana 23 si e si ea OK. Acum parca imi vine sa zbor....stiind ce am lasat in urma. In speranta ca nu v-am plictisit...........Va pup pe toate si sper sa imi fac timp sa mai vb...pardon sa ne mai scriem

Bine ai venit! . Da, stiu ca te-ai stresat si tu! Te inteleg foarte bine pt. ca si eu am avut riscul de 1/119. Spre deosebire de tine, eu nu am facut amniocenteza. La eco morfologica totul a iesit ok, iar dr. a spus ca nu este cazul sa fac amnio pt. ca TT nu se face cum trebuie la noi in tara. Am fost la dr. Herghelegiu.
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna gravidutze dragi!

Eu deja ma gandesc numai la ziua de vineri cand tre sa revenim in tara...din pacate sotul s-ar putea sa mai ramana pe aici vreo 2 saptamani si eu sa ma intorc singurica...chestia e ca el nu vrea sa ma lase sa plec, dar eu nu pot si nu vreau sa mai stau. In fine o sa fie un pic de scandal dar eu vineri o sa fiu acasa.

ANCA si la mine da bebe in vezica, de fapt cateodata loveste asa tare in col cred...ca simt vibratii pana la vagin. Iar ex Kegel...ohooo fac de vreo 4-5 ani, dar eu oricum nasc cezariana asa ca nu prea conteaza.

CHERIEACTIV moama Ma Cherie ce buna esti! Imi place coafura ta si te prinde bine culoarea roz, care de fapt e si culoarea mea preferata. Ce ma intrebai, cat mananc? Pai acu ca sunt la socrii mananc si eu mai regulat si 3 mese pe zi cate putin din fiecare (legume, carne, paste fructe), dar de felul meu nu sunt o mancacioasa...se vede ca la cat sunt de "grasa"...ah si inainte mancam si de 3-4 ori pe sapt la McDonalds si degeaba nu se punea nimic. Si gandeste-te ca am luat 4-5 kg cu sarcina, ca inainte eram si mai vai de capul meu, ma lua vantul pe strada :))) Asta sunt eu : pielea si osul. Pupici.

MAV si VONHELEN bafta la eco. Sa veniti cu vesti bune.

RAMO imi pare rau sa aud ca ai probleme. Sper sa fie bine in continuare si sa ai multa grija de tine.

IULIACOSPY multumim pt lista cu cursurile. O sa testez site-urile mai pe seara.

ROSE68 bine ai venit! Felicitari ca ai trecut cu bine peste toate incercarile.

ELILOV ce mai zici iubita? VAd cu nu ai fost prea activa?

ANDREYUTZA cum te mai simti? Tu si bebitza sunteti bine?

DEA multi pupici sweetheart!

Vreau sa vad si eu poze cu sexy ALEXA dar nu le pot vedea...nu stiu ce naiba are...tocmai la mine!

Era sa-mi pierd mesajul dar nu i-a mers ca il copiasem inainte in caz ca...hehehehe

Un pupic pt toate gravidutzele...

Babyzapi fericita 26+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetelor, ajutor
De cand fac tratamentul cu ovule Clotrimazol (pentru candida) ziua am o scurgere apoasa.
Ati mai patit asa ceva?!? Este normal sau ar tb sa ma ingrijorez?
Poate fi lichid amniotic? ...acum 1 sapt colul era inchis bine...dr este acum in concediu...ca sa poata curge lichid tb sa fie deschis colul, nu?

ajutor

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

din cate stiu eu nu trebuie sa fie deschis colul neaparat...poate sa fie fisurat sacul gestational.
dar nu cred ca ai asemenea problema..din acest motiv sunt si eu ingrijorata si merg astazi la control, dar se poate sa fie de la candidoza mai sigur.
acum m-am spalat cu grija si intravaginal, si vad ca astazi nu am mai avut nici o secretie...stau ca pe ace sa ajung la medic sa vad ce-mi spune!

25+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

De 2 zile mi-am pus ovule si de doua zile am scurgerea asta. As incerca sa le opresc sa vad daca mai curge si fara ovule. Tratamenul trebuia sa-l tin 6 zile.

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare,
Nu am mai scris demultisor - lipsa de timp si apoi un mic concediu...
Am mai citit catecva din urma, si incerc sa raspund din ce mai tin minte...
Diana, la multi ani pt Ianca! Sa creasca mare si sa va bucurati de ea! F frumoase pozele! Mai e inca la bunici? S-a acomodat, ii place?
gynie55, sanatate si tie si sotului tau!
Von Helen, bafta la eco
Loren@, felicitari pt vestile bune! zilele astea ajung si eu la medic, cu analizele cerute...
Rose, bine ai venit! Sarcina usoara!
Mirtha, simona_1402, sanatate si voua...si in general pt toate fetele care ati mai avut ceva probleme
Catalina, am semnat si eu petitia aceea... Sustin prin ce pot si eu lupta cu problemele de genuul asta, de cuplu.
Babyzapi, drum bun inapoi la noi!
Otilia,

Pun si eu oarece poze din concediu, de la mare, unde am fost doar noi 2, si de la munte - Moeciu, unde am fost cu totii.

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=21" target="_blank"> Poze de la mare

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=20" target="_blank"> Poze de la munte

Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Moni ....aia e burta de 26 de saptamani ????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 27+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 13?!?!? sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, nu e prea mare burtica mea...
Dar 26 de sapt am...asa am avut si la prima sarcina...s-a mai marit burta mai spre final... O sa pun pe net si ceva poze cu burtica de la prima sarcina, dar cam tot asa a fost...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mergi la inceput