Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Rose, bine ai venit!

Monicus, informa#355;iile legate de cursuri sunt la pagina 6 din acest capitol. Daca mai sunt alte detalii de care ai nevoie, da si tu PM. Apropos, cat de repede ai reusit sa faci cursurile. Eu m-am inscris tot la ei si am primit o confirmare ca o sa ma sune ei pentru programare ca au foarte multe solicitari.

Manumanu, este o firma care produce centuri pt gravidute, fara chilot. Daca te uiti prin capitolele mai vechi (pe undeva pe la 54-55 cred) e un mesaj in care dadeam numele lor. In principiu, intreaba la farmacie, ca sunt o multime care distribuie asa ceva. Daca nu, iti trimit diseara pe PM, ca nu mai stiu numele acum.

Iulia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Manumanu, eu mi-am cumparat o pereche de chilotei, nu sunt de firma, au o banda elastica inserata pe sub burtica si se continua peste solduri, insa mie mi se pare ca nu e suficient pentru ce as vrea eu. Am cautat si eu o centura simpla, dar, fiind orasul mic, nu am gasit la nici una dintre farmacii. Sa ajung in alt oras nu prea am cum, dat fiind ca am interzis la mersul in masina.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

IuliaCospy, vreau si eu PM-ul cu centurile prenatale

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

simo, multumesc!
Iulia, cand poti trimite-mi si mie te rog PM cu centurile...

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare IuliaCospy
Am sa incerc sa ma uit si eu prina cele cursuri sa vad daca sunt asemenatoare informatiile
Eu am scris la ei ca sunt interesata sa urmez cursurile si am completat cu informatiile anexa solicitata de ei pe site. Cred ca am asteptat camd oua luni, daca imi amintesc bine. Oricum nu am asteptat extrem de mult, cum ma asteptam.

De fapt ei nu o sa te sune, ci o sa iti scrie un e-mail ca esti programata in seria .....
Telefon nu vei primi, ci doar vei primi un e-mail, atat tot.
Intr-adevar au foarte multe solicitari si tu nu trebuie s iti pierzi rabdarea. Este o fundatie serioasa si tin la punctualitate si informatii corecte. Asa ca fii mai departe rabdatoare ca te vor contacta pe e-mail. Te pup.

Daca vrei sa vb cu doamna care se ocupa cu organizarea cursurilor iti dau un numar de telefon si adresa de concat sa vb direct, daca nu mai poti astepta.

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 21+

Mergi la inceput

Mai fetelor, m-ati cam speriat in legatura cu pozitia "pe spate"...Eu sunt si "consemnata" la pat si pt mine e pozitia cea mai relaxanta, dar acum am citit ca ar putea sa dauneze bebeilor... Uneori cand stau e spate perfect intinsa, se agita destul de tare... iar noaptea cand vreau sa dorm pe o parte, se agita de parca nu le place, lovesc in burtica in partea pe care vreau sa stau...Si trebuie sa recunosc ca noaptea dorm mai mult pe spate... mi-am cumparat perna din aceea relaxys, dar nu pot sau nu stiu s-o folosesc...
ce plangacioasa sunt astazi!

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Simona, Manumanu, centurile le gasiti la tonuselast. E site romanesc deci cu .ro

Iulia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna manumanu

Si eu stau majoritatea timpului cand stau in pat la orizontala, stau mai mult pe spate. Si asa bebe este foarte mult. Se agita si isi face prezenta foarte mult. Ma incanta foarte mult. Isi face prezenta si can stau pe scaun, dar nu asa mult, fata de pozitia cand stau in pat. Dotrm mai mult pe partea stanga, dar mai dorm si ep dreapta si pe spate ca altfel amortzesc sa stau numai pe partea stanga. Oricum , ma inacnta cand bebe isi face simtita prezenta, prin sughitza indiferent cum stau.
Nu te speria manumanu, stai cum te simit cel mai bine. Fiecare organism este in felul lui. si tu daca stai bine si te simti relaxata in pozitia stand pe spate atunci fa cum iti este mai bine.

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Imi plac , la prima vedere produsele lor. Ma orientasem pentru niste produse dupa nastere . Numai ca produsele lor nu se comercilizeaza online ci doar pruin reteaua de farmacii.
Se pot gasi variante daca ii contactati.http://www.tonuselast.ro/?x=but&bid=31&act=models&id=145

Cit priveste chilot cu centura : se gasesc oferte online pe majoritatea site-uri cu produse pt. bebelusi ,nu numai de la Chicco.
Centuri simple nu m-am uitat dar banuiesc si astea se gasesc tot cam pe acolo.Incercati site-urile , pe rind si s-ar putea sa gasiti produsul. Sau cel mai simplu , cautare pe google dupa cuvintul centura sau expresia : centura pentru gravide.
Eu am o centura simpla de la pachetul Bebesounds - aparat de auzit bataile fetale. Nu mi se pare chiar foarte functionala , deci nu o recomand.

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Simona, Manumanu, centurile le gasiti la tonuselast. E site romanesc deci cu .ro

Iulia 26+

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Monicus, multumesc ... asa m-am gandit si eu pana la urma.. si pe mine ma incanta foarte tare cand s agita bebeii... culmea e ca uneori il chem pe sotz sa ii simta si el, dar cand imi atinge burtica, brusc se potolesc... numai de vreo doua ori au "vrut" sa il salute! Am vazut pozele tale din St petersburg si mi-au trezit nostalgii... atre imi doresc sa merg acolo cu sotul, candva cand vom putea... tu cum ai mers, excursie sau pe cont propriu? Este foarte scump? Eu am fost o data cu familia, demult...

manu 22+ +

Mergi la inceput