Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 9
Mirtha spune:
Ce povestesti tu , mie mi se pare ca suna a supra-solicitare. Incearca macar citeva zile sa obtii un concediu si sa te odihnesti un pic. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, multumesc mult pentru raspunsurile voastre! Joi vine medicul de familie din concediu si probabil o sa-mi bag medical. Vad ca am o stare tare ciudata, parca ma sufoc, nu mi s-a mai intamplat pana acum, am dat drumul la aerul conditionat la birou ca simteam ca nu mai pot sa respir. Ramo 23+ ![]() Puiutul meu scump |
Mirtha
30+
Eva
simona_1402 spune:
Ramo, senzatia de sufocare poate veni si de la burtica. S-a ridicat cumva f sus?, ca la mine asa e. Si cand stau pe fotoliu am senzatia ca nu pot respira bine.
Oceanborn, eu am renuntat demult la volan, cand am observat ca aveam episoade de ameteala, apareau si dispareau brusc. Am condus pana intr-o zi cand am constatat la semafor ca nu eram convinsa ca se oprise masina, desi eram bine infipta in frana, senzatia era ca rulez in continuare. A trebuit sa ma uit bine in stanga si in dreapta sa fiu sigura ca de fapt nu ma misc. M-am panicat tare si de atunci nu am mai condus decat ocazional, dar obligatoriu cu sotzul in dreapta. Cotizez puternic la taximetristi, dar mi se pare mai sigur asa.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
25+ 
simona_1402 spune:
Rose68, bine ai venit. Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa treci cu bine peste dificultati, de acum inainte asteptam numai vesti bune.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
25+ 
BraveGirl spune:
Ce iaurt, fructe, activia, sucuri naturale...mi-am rezolvat problema cu un meniu KFC.![]()
Rose - bine ai venit! Te asteptam la discutii.
Ramo- asa am patit si eu la ultima eco. Mi s-a facut rau si a trebuit sa termine mai repede. Ai grija de tine!
Diana- pe unde esti?
==========
Corina
24+ 
My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Parca e un pic mai sus...problema e ca sunt si foarte panicata si cred ca si asta contribuie la starea mea.O sa-l sun pe medic sa vedem ce spune...sa ma mai calmez.
Ramo
23+ 
Puiutul meu scump
monicus spune:
Ssalutare gravidutzelor, 
Am revenit dupa o absenta de 5 zile. Am fost plecata din Bucuresti. Am trecut si o zi pe la mare, dar nu am intrat decat de doua ori in apa marii, pentru ca
era murdara.Da, era plina de alge
.
Am reusit sa cietsc ceva din urma, dar viteza cu care scrieti este mare.
Mav suntem alaturi de tine, si trebuie sa afli ce sunt cu acele dureri. Si eu cand manancpepene,ma balonez si simt in partea dreapta sus a burtii, sub san o durere ce ma imi pasaun organ, dar cand stau intinsa nu mai am nimic. 
Trebuie sa ai mare grija de tine
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
21+
monicus spune:
Buna Mada
Astept povestea si informatii detaliate despre nasterea ta, cand ai timp. Sa ne spui ce ai facut la ecografie.![]()
![]()
graviduta
21+
monicus spune:
Asteptam cand poti listutza
cu cursuri prenatale. Eu am participat la doua cursuri de acest gen si recomand cu caldura.. aceste tipuri de cursuri pentru toate gravidutzele aflate la prima sarcina. ![]()
sunt extrem de folositoare,pentru ca ti se furnizeaza informatii folositoare, informatii practice. ![]()
Asteptam IuliaCospy[/i]informatiile tale cu privire
la cursuri. Eu am fost la cursurile sustinute de fundatia Angel Romania
graviduta
21+
manumanu spune:
Mirtha, multumesc pentru ajutor, ti-as fi recunoscatoare pt lista cu magazine pe PM... De asemenea, o prietena imi spunea ce mult i-a folosit ei centura prenatala, numai ca pe toate site-urile apar din alea cu chilot... eu as vrea fara si nici in magazine nu sunt decat cele cu chilot, de la Chicco... Prietena mea zicea ca atunci cand purta centura nu mai simtea "presiunea" aceea in josul burticii, si ii sustinea si spatele mai bine... acum nu stiu, mi-e frica sa nu dea contractii (??)...
Ramo, sper sa fie bine tatal tau! Ia-ti cateva zile libere, conteaza foarte mult si starea psihica.
Brave Girl, nu degeaba mancarea gen KFC se numeste "junk food"...
Adevarul e ca intr-o seara mi se facuse o pofta de un double cheeseburger de la mcDonalds, cred ca n-am mai mancat de 1 an... pana la urma am renuntat, ca era tarziu si mia- fost mila de sotz sa-l trimit sa-mi ia... da' cine stie, poate ma mai prinde pofta!
manu
22+
+ 
monicus spune:
Bun venit Rose68pe acest forum. Suntem alaturi de tine. Bravo ai fost tare si suntem cu gandul la tine. Esti o fire puternica ca ai avut curajul s atreci peste toate obstacolele. 
Astept sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii si ne rugam sa duci pana la capat sarcina si sa fiti santaoase in continuare![]()
graviduta
21+