Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

IuliaCospy multumim pt. link-urile utile. Inca nu am apucat sa intru dar mi le-am salvat si cand am timp ma uit pe ele. Stiu cum e sa pierzi mesajele....

manumanu, oceanborn eu inca mai conduc (stiti, naveta de 120 km/zi ), dar am constata ca si voi ca sunt mai prudenta (chiar daca in aceasta perioada sunt mai aeriana). Chiar daca suna contradictoriu, chiar asa este... ma simt mai aeriana si de aceea trebuie sa ma concentrez sa fiu atenta. Dar aceasta manifestare hiperprotectiva este inconstienta (asa cum spunea ocean) si reprezinta de fapt un mecanism de autoaparare. Inconstientul tau iti spune ca este bine sa iei o pauza. Nu are legatura cu ce vei face mai tarziu cand va veni BB.

Ramo bafta tatalui tau si tie! Ginypralul are intr-adevar efecte secundare (asa cum ti-au scris si fetele, dar la mine acestea au trecut dupa primele pastilute. Deci, pot spune ca l-am tolerat. Acum nu mai iau, dar il am in geanta la nevoie. Ginypralul poate fi luat si pastilute initial, nu numai perfuzabil. Bine ca ai colul ok!

mav, mirtha, veteranele noastre! Ati schimbat prefixul!!! La mai mare!

Intreb iarasi de brie.... mai stiti ceva de ea?

Ginye, ma bucur ca sunteti mai bine! Hai si pe la noi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rose68 spune:

Buna fetelor! Sunt o cititoare a acestui forum de mult timp,dar abia acum m-am decis sa ma alatur voua. DPN-ul meu este 28.12.2008, am 40 de ani si sunt la prima sarcina.Acum sunt bine si eu si bebelina mea din burtica. Am trecut prin destule emotii pana acum. Incepand cu toxoplasma pozitiva si IGG-ul si IGM-ul. Dar s-a dovedit pana la urma ca a fost doar o greseala de laborator.Apoi greturi infernale care m-au tinut 3 saptamani pe perfuzii in spital. Apoi dublu test care a iesit cu risc Down de 1/50, urmat de amniocenteza de care mi-a fost tare frica datorita acelui risc de 3% de avort. Dar toate acestea au trecut, amniocenteza a iesit OK, saptamana trecuta am facut morfofetala un saptamana 23 si e si ea OK. Acum parca imi vine sa zbor....stiind ce am lasat in urma. In speranta ca nu v-am plictisit...........Va pup pe toate si sper sa imi fac timp sa mai vb...pardon sa ne mai scriem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Vreau si eu parola de pe webshots !!! Plizzzz!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare burtici !

So Otilia si tu ai de gand sa ajungi la cutit!!!??Si eu dar la fel : dupa ce fac norma . Dupa Eva si in functie de modul in care ma voi descurca la nastere si ulterior , prezumand ca va fi un copil sanatos , in raport de modul in care ne vom adapta la noul statut , vom purcede cit de repede la number 2. Abia apoi (desi teoretic cochetez cu ideea de 3 , doar teoretic , sa vedem concret ce mai simt dupa ce o nasc pe Eve) vom lua masuri drastice : un lifting mamar , poate o lipoabsortie in zonele unde in pofida unui regim alimentar si gimnasticii ramin cu aripioare.Am inceput deja sa ma documentez pentru regimuri alimientare compatibile cu alaptarea , am gasit sala de sport de 200 m de casa , va trebui sa merg sa vad conditiile si programul si am gasit chiar la noi in oras si un cabinet de nutritie. Cutitul e mai departe asa ca info. dupa number 2.!
Si mie mi-au placut seturile de hainute din Quelle(au si pt. gravide o serie de produse vestimentare) , spre exemplu m-ar fi incantat paturica asta pentru iesit din spital http://www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:3eed80ab9e80713b0d005f82e35614be&fsreloaded=1& , dar , din pacate pt. mine , nu au decit pe culoarea albastru marin.

Am luat deja un portbebe aproape identic cu Sac de dormit Nikki , e facut de o firma de la Vilcea 85% bumbac restul poliester dar e cam gros.Ala va fi pt. lunile friguroase de iarna. M-ar incinta si paturica asta :http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=index&cPath=398 dar mai caut , ceva care sa ma convinga asa dintr-un foc.

In rest hainute si accesorii pt. pat am din toate categoriile.

VonHelen nici eu nu am cumparat ad literam produsele care apar prin listele afisate pt. spital sau pentru acasa. Am selectat si adaptat.Cred ca fiecare vom proceda asa si vom tria si in functie de preferinte , obiceiuri etc. Asa am procedat si la cumparaturile necesare bebelului . Spre exemplu am cumparat un sapun lichid Nivea pt. bebe si un set solid Niveea - se numeste Din cap pina in picioare (imi place marca , o folosesc de ani de zile pt. diverse si...e nemteasca).Nu voi folosi nici un fel de uleiuri de corp pentru bebe. Am luat Bephanten pentru iritatii , crema de galbenele si Baneocin pt.foliculita . Sa vedem care este mai bine tolerata. Si exemplele pot continua. Si sa nu uit : am gasit flacoane de ser fizilogic , din plastic , cu git special pt. a putea picura un dozaj coret - Bimbi , pt. fetele care nu cunosteau produsul.
Am luat si Garmastan si protectie pt. mamelon de la Avent. Sunt scumpe in raport cu celelalte dar la capitolul alaptare nu vreau sa risc nimic.

Oceanborn cred ca ai reactionat instinctiv in privinta sofatului si probabil mental sofatul este asimilat unui factor de risc ridicat. Eu mi-as asculta instinctul.

Iulia multumim pt. site-uri . Nu pot sa te ajut cu parolo pt. ca nici eu nu sunt sigura pe cont si parola si nu as vrea sa te incurc. Au fost cindva niste discutii depre schimbarea contului si parolei si de atunci nu mai stiu ce s-a intimplat.

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Cei de la Babycomfort au produse de calitate la preturi acceptabile. Daca te hotarasti sa comanzi online , sfatul meu este sa ii contactezi si telefonic sa ii instiintezi despre comanda . Altfel poti astepta mult si bine un semn de viata dupa ce vei primi confirmarea de primire a comenzii.Mailul de confirmare este unul automat si nu iti asigura cunoasterea comenzii de cei de la magazin. De mahazin se ocupa doi baieti un pic cam distrati sau zimbitori asa nu stiu cum sa spun , foarte dornici sa iti prezinte produsele indiferent cite burtoase pe secunda au la pupitru dar care nu cred ca sunt prea convinsi ca pot primi si comenzi on line.

Daca vrei mai multe site-uri cu produse vestimentare pt. gravide iti pot trimite un PM cu o lista intreaga.

Ciorapi cu 2 sau 3 numere ai mari. Eu am folosit vara si pt. controalele pe masa doar cu banda adeziva iar cu bason cu 2 numere mai mari. Acum ca s-a marit burta banuiesc ca voi lua un nr. mai mare daca nu gasesc speciali pt. gravide.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Oceanborn, si eu am avut exact aceeasi problema cu masina… numai ca mie mi s-a intamplat chiar la volan… m-a apucat o panica san u-I fac rau burticii, abia am ajuns acaasa. Pe urma am refuzat sa mai conduc pana dupa nastere… dar imi e “pofta” sa conduc totusi, deci nu cred ca voi avea probleme. Si la tine probabil e la fel, vine din “overprotection” pt burtica.
Otilia, si mie imi plac si chiar vreau sa comand hainute de la Quelle, mai ales ca eu nu prea am cum sa colind magazinele, fiind consemnata la pat... in plus, oferta de la noi de la Sibiu este destul de redusa si chiar nu vreau sa ma enervez. Si saltelutele, lenjeriile, si cat de multe obiecte pot vreau sa comand de la babycomfort, alea mi-au placut cel mai mult. « Live » o sa iau doar scaunele de masina. Ma bucur ca am gasit un site cu haine de gravida, ca imi vor trebui pt toamna cateva piese, ca in magazinele de aici... bleah. Apropo, voi ce stiti, exista ciorapi speciali gravide ? ca eu sunt mai friguroasa, cum vine toamna, cum imi trebuie ciorapi pe sub pantaloni, or astia obisnuiti, chiar ni nr mai mari, sunt stramti pe burtica...

manu 22+ +

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anes ai pm.
Ai dreptate in legatura cu "aerianismul"..cred ca e motivul temerilor mele la volan..inca nu mi s-a intamplat sa uit sa fac ceva in timp ce conduc dar tinand cont de faptul ca sunt o uituca si jumatate si o aeriana sa nu mai zic..... apare teama de a nu face vreo prostie la volan..(de ex. ieri mi-am aruncat portofelul la gunoi dupa care vreo 2 ore l-am cautat in toata casa..noroc ca mi-am amintit ca era pe masa impreuna cu niste reviste pe care le aruncasem asa ca am cautat printre hartii si surpriza...portofelul meu cu toate actele, bani card etc era acolo.)
Noroc ca ne-am mutat si nu mai am de-a face cu centrul istoric unde stradutele sunt toate cu sens unic...loc de parcare cu indesatul masinii la milimetru si circulatie turbata. locuim intr-o zona linistita, pot iesi pe centura si de acolo oriunde vreau fara sa intru in marea inghesuiala. la centrele comerciale inainte parcam cat mai aproape de intrari...acum daca se vede o masina izolata departe de intrare, fara masini in preajma.....e sigur a mea(asta cand sunt eu la volan)

25+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsurile voastre!
Joi vine medicul de familie din concediu si probabil o sa-mi bag medical.
Vad ca am o stare tare ciudata, parca ma sufoc, nu mi s-a mai intamplat pana acum, am dat drumul la aerul conditionat la birou ca simteam ca nu mai pot sa respir.

Ramo 23+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Anes . Nu mai mult si treci pragul la 30. Ne desparte doar o saptamina.

Brie cred ca savureaza din plin concediul.

Eli pe la voi cum mai este ?

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Rose bine ai venit si sarcina usoara in continuare iti doresc. scrie repede vreo 10- 12 mesaje sa scapi de moderare

25+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

baaazzz....baaazzz....baaaaazzzzzzzzzzzz

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 27+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 13?!?!? sapt

Mergi la inceput