Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cu multa placre. Dupa ce voi face si ultimele cumparaturi pentru bebe , incerc sa iau legatura cu cei de la Tonuselast.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Mirtha, tocmai am copiat siteurile de pe Pmul tau... acum incep sa "explorez"... multumesc foarte mult. Am sunat la tonuselast si mi-au spus ca peste 2 sapt doar iau comenzi, dar e OK, o sa-mi trimita\ comanda la una din farmaciile din oras. Cat despre haine, sa vad ce gaseszc pe site-uri... mi-am comandat si laredoute niste blugi, dar inca nici nu au trimis comanda, de 3 saptamani.Noroc ca e cald, si cum in perioada asta nu prea ies, nu am nevoie de mare lucru.

manu 22+ +

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Da. Am avut problema asta . Initial m-am speriat am crezut ca am facut iar hemoragie dar a fost ok .
E o scurgere apoasa , cantitatea este destul de consistenta si senzatia este total diferita de cea pe care ti-o da o secretie. Pur si simplu curge fara nici un control ca la robinet.
Iar candida , aiurea nici vorba sa imi trecut. Pentru asta trebuie tratament serios , agresiv de durata pe care sa il urmez si eu si sotul. Nu asa 3 ovule si pac -pac.
A durat cca.5 zile aceasta scurgere si a fost mai abundenta in primele 3.
Parerea mea este sa te linistesti , nu e nici un lichid aminiotic daca scurgerea a survenit in nurma administrarii ovulelor.

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Fetelor, ajutor
De cand fac tratamentul cu ovule Clotrimazol (pentru candida) ziua am o scurgere apoasa.
Ati mai patit asa ceva?!? Este normal sau ar tb sa ma ingrijorez?
Poate fi lichid amniotic? ...acum 1 sapt colul era inchis bine...dr este acum in concediu...ca sa poata curge lichid tb sa fie deschis colul, nu?

ajutor

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha- ai aparatul de ascultat bataile cordului fetal de la bebesounds? Functioneaza? De unde l-ai luat? Si inca o intrebare, ca daca am inceput nu ma mai opresc : spuneai ca ai fost in Mall vitan si ai vazut rochite de ocazie pt gravidute. La ce magazin? Ca sambata viitoare, pe 30 e nunta sorei mele si trebuie sa-mi iau ceva, dar eu nu pot colinda magazinele. Vreau sa merg la fix, nu sa umblu de nebuna.
Multumesc anticipat.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Incearca sa ii spui ginecului faptului ca ai facut spalaturi vaginale. E posibil sa fie una dintre cauzele care favorizeaza secretiile abundente.
Mie mi-au fost total interzise pe durata sarcinii iar anterior sarcinii gineca mea m-a avertizat ca nu este de acord cu aceste spalaturi pt. ca aduc mari prejudicii florei bacteriene care trebuie sa existe acolo si echilibrului bacteriologic - foloseam Tantum Rose. De atunci nu mai fac nici un fel de spalaturi vaginale , cu nimic.
A enumerat si alte neajunsuri , n-are rost sa le postez si eu. Stiti regula : carti de specialitate sau cautare pe google dupa cuvint.

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen

din cate stiu eu nu trebuie sa fie deschis colul neaparat...poate sa fie fisurat sacul gestational.
dar nu cred ca ai asemenea problema..din acest motiv sunt si eu ingrijorata si merg astazi la control, dar se poate sa fie de la candidoza mai sigur.
acum m-am spalat cu grija si intravaginal, si vad ca astazi nu am mai avut nici o secretie...stau ca pe ace sa ajung la medic sa vad ce-mi spune!

25+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Bine ai venit din concediu. Multumesc pentru urari.
Poti sa imi dai mai multe detalii despre cazarea la Moeciu?
Ma intereseaza daca ai stat la pensiune sau la hotel , motel etc. , cum se cheama respectiva pensiune/hote/motel , daca ai fost multumita de conditiile de cazare , costul unei nopti etc.
Localitatea Moeciu este situata la 35 km de Brasov unde este Clinica Eva , de aici interesul meu pt. aceste info. pe care incerc sa le obtin "pe viu".

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Salutare,
Nu am mai scris demultisor - lipsa de timp si apoi un mic concediu...
Am mai citit catecva din urma, si incerc sa raspund din ce mai tin minte...
Diana, la multi ani pt Ianca! Sa creasca mare si sa va bucurati de ea! F frumoase pozele! Mai e inca la bunici? S-a acomodat, ii place?
gynie55, sanatate si tie si sotului tau!
Von Helen, bafta la eco
Loren@, felicitari pt vestile bune! zilele astea ajung si eu la medic, cu analizele cerute...
Rose, bine ai venit! Sarcina usoara!
Mirtha, simona_1402, sanatate si voua...si in general pt toate fetele care ati mai avut ceva probleme
Catalina, am semnat si eu petitia aceea... Sustin prin ce pot si eu lupta cu problemele de genuul asta, de cuplu.
Babyzapi, drum bun inapoi la noi!
Otilia,

Pun si eu oarece poze din concediu, de la mare, unde am fost doar noi 2, si de la munte - Moeciu, unde am fost cu totii.

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=21" target="_blank"> Poze de la mare

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=20" target="_blank"> Poze de la munte

Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Da. Am avut problema asta . Initial m-am speriat am crezut ca am facut iar hemoragie dar a fost ok .
E o scurgere apoasa , cantitatea este destul de consistenta si senzatia este total diferita de cea pe care ti-o da o secretie. Pur si simplu curge fara nici un control ca la robinet.
Iar candida , aiurea nici vorba sa imi trecut. Pentru asta trebuie tratament serios , agresiv de durata pe care sa il urmez si eu si sotul. Nu asa 3 ovule si pac -pac.
A durat cca.5 zile aceasta scurgere si a fost mai abundenta in primele 3.
Parerea mea este sa te linistesti , nu e nici un lichid aminiotic daca scurgerea a survenit in nurma administrarii ovulelor.

Mirtha 30+ Eva

Mirtha, m-ai mai linistit. Am mai vorbit si cu niste colege de serviciu care au folosit Clotrimazol si la fel au patit. Eu sunt mai panicoasa acum pt ca ieri cea mai buna prietena a mea a pierdut sarcina in 37 sapt (cauza necunoscuta inca) ...si nu prea pot sa imi revin. Acum la mine ma sperie orice simptom

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

BraveGirl magazinul este Titan Mall , din zona Dristor - Cartier parca Balta alba.

Dupa ora 19,30 pozez rochia si o voi pune pe forum. Macar sa iti faci o idee. Oricum sa nu te astepti sa gasesti rochii genul celei pe care ai afisat-o candva pe forum , cu corset si alte chestiuni de senzatie. Pentru o rochie de ocazie pt. gravida pretul incepe de la 150 pina la 500 lei.

Sunt doua magazine cu haine in Titan Mall, special pt. gravide : unul la parter si altul la etajul 1 sau 3. Cel de la parter este mai bine dotat la capitolul haine de ocazie. Cel de la etaj mai degraba casual.

Un alt magazin unde poti gasi haine dragute pt. gravide si chiar de ocazie este Victoria.

Edit : bebesounds nu recomand.Mie mi s-a parut o porcarie. Abia acum prin luna a 7 a mi se pare ca aud ceva. L-am primit de la prietena mea , in speranta ca imi va mai diminua din paranoia daca aud bataile inimiii copilului. Ei bine nu am auzit nimic si nici acum nu sunt sigura ca ceea ce aud sunt bataile cordului bebelinei si am urmat intocmai instructiunile de folosire.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha- ai aparatul de ascultat bataile cordului fetal de la bebesounds? Functioneaza? De unde l-ai luat? Si inca o intrebare, ca daca am inceput nu ma mai opresc : spuneai ca ai fost in Mall vitan si ai vazut rochite de ocazie pt gravidute. La ce magazin? Ca sambata viitoare, pe 30 e nunta sorei mele si trebuie sa-mi iau ceva, dar eu nu pot colinda magazinele. Vreau sa merg la fix, nu sa umblu de nebuna.
Multumesc anticipat.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha- multumesc pt raspuns. Am locuit primii 2 ani de studentie chiar langa magazinul Titan. Suna bine ce zici tu, pt ca nu vreau sa dau prea multi bani pe rochie. Am deja 2 rochii pe care am dat cam multicel si pe care nu le-am purtat.
Diana, Eli- unde sunteti?

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Madutza Bra , te inteleg . Si eu am reactionat la fel. Poate chiar mai agresiv pentru ca mie senzatia aia de curgere imi amintea clar de hemoragie. E identica. Sunt convinsa ca si in cazul tau nu este decit o urmare a admnistrarii ovulelor.

Cit priveste tragedia prietenei tale ...ce sa spun. In asemena situatii nu sunt cuvinte . Cauza...e putin probabil sa se complice cineva sa descopera cauza daca aceasta nu face parte din categoria celor vizibile cat paru" in ochi.

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Bine ai venit Rose68! Sarcina usoara si de acum sa nu mai ai nicio grija!
Ce bine ca m-am uitat la pozele Monicabo ...eu mai am putin si am 24 de saptamani si e putin mai mica...probabil ca o sa creasca mai tarziu. Azi insa am o senzatie ca ma sufoc...poate din cauza creste burta in sus?...?Asa se simte?
Deocamdata noi nu am achizitionat nimic pt baietel, ma gandeam ca mobila o sa luam de la Ikea, am vazut ca au patuturi dragute de lemn si au preturi bune.
Mira
23+

Mergi la inceput