Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
Neata si de la noi fetelor.
Mihaser, super melodia, mi-a trimis-o sis acum vreo luna, am tot ascultat-o, e vesela. Si ce pofta de cafea mi-ai facut...
Ancaurn, bine ca a fost doar o alarma falsa, daca i-a trecut si rana respectiva, gata nu mai ai de ce sa te ingrijorezi..
Lorich, bine ai revenit..ofof, sa-l scape la botez???
Cami, insanatosire grabnica, dar cum de-ati patit-o toti asa? Oof..Sa stii ca eu lui david i-am dat direct pireutul mai gros, niciodata doar zeama (de ex la supa de legume ) ca mi-era ca-si umple stomacul cu zeama goala in loc sa pape pireut
Gabitzam, spor la impachetat si drum bun! masina mai mare e si oful lui barbate-miu. Hmm
Doloress, lasa ca Patrik e un voinic de felul lui, nu-ti face griji pentru astea 2 saptamini in care n-a luat in greutate cum ai fi vrut tu. Sunt sigura ca vor urma alte 2 saptamini mai bune
In ce priveste orientarea sexuala, eu incadrez si homosexualii si pedofilii, etc in aceeasi zona de anormalitate.DAr ma rog, asta sunt eu..
Inais, e super tortuletul, ce alte surprize mai ai pentru botez?
Andora, foarte frumoase pozicile, mi-au placut mult.Sa-ti spun faza: am oprit intr-o zi o fata prin parc, mi s eparea ca-ti seamana, avea si carucior si o fetitza ca ralucutza ta...Ce-o fi crezut despre mine? Culmea e ca am mers intinsa, eram sigura ca tu esti
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
niatsa!!
moaaama, ce cafele cu muzica de la N.O.H.A.!!!! nu beau io cafea, dar ma pot apuca acum, ca am motiv estetic ![]()
gata, ma duc sa impachetez piticania si iesim o plimbarica. Poa s-a trezit si Edvin, pui de Naemi
.
fetelor, daca iau o sticla de apa plata Dorna, pot sa incerc sa ii dau cu linguritsa afara? adica nu ash mai fierbe si pune la bibe, ci ash lua linguritsa permanent cu mine, si daca maraiie de sete/cald, sa incerc sa ii servesc 2-3 linguiritse. Sa vedem daca papam la linguritsa ceva.
Zic ca afara e cel mai bun moment, ca ridic carutsu, o treapta, si io o sa am rabdari....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
anuta-maria spune:
buna fetelor,
va mai aduceti aminte de noi? eu sunt cea care v-am intrebat ce sa-i mai fac baiatului sa-i scada temperatura, asta miercuri. la un moment dat am crezut ca ia scazut, dar dupa cateva ore revenea la aceeasi temperatura 38 cu 4 si inca nu am descoperit de la ce. azi ii ducem urina sa vedem daca e de acolo. am fost cu el la toate controalele posibile, dar eu zic ca totusi se trage de la vaccin, pt ca de cand i-am facut infarixul hexa si rotarixul de atunci e asa cu febra, fara vlaga si pofta de mancare (asta poate si de la caldura asta care ne-a terminat si pe noi cei mari).
noi mai fusesem o data sa-i facem vacciunl, dar dr de atunci nu ni le-a facut pt ca avea rosu in gat, dar cica i-a trecut dupa spusele dr la care i-am facut vaccinnul, sa fie de la asta!?
am vrut sa citesc din urma dar scrieti foate repede si am lasat-o balta, in schimb am vazut cat de priceputa este cleo la tricotat si o felicit, ca vb de diversificare si ca trebuie sa ma apuc si eu (noroc cu voi), am mai vazut cateva poze cu bebei tare scumpei, si ca mai sunt mamici care se pregatesc de botez.
fug ca ma striga puiul
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
Doloress spune:
Cleo eu mereu ii dau apa plata sau de la chiuveta fiarta, asta pentr ca sughita tare si cu zgomot de il apuca plansul de sughit, numai cu apa il potolesc. Si ii dau frumos cu lingurita si bea. Jumate mai cade pe langa, dar vreo jumate asa tot inghite.
Andorra am vazut pozicile, super-faine! Asa as vrea si eu sa ma joc, sa le mai modific, insa mereu nu am timp. Am vazut ce expeditiv l-a bagat preotul in apa pe cel mic.
Inais foarte frumos tortuletul! Eu am avut tort tiramisu, simplu, iar pe el o figurina - un copilas in albastru care dormea invelit cu o plapumioara din frisca. Copilasul il am pastrat, in casetuta lui cu lucruri importante (bratara de la spital, parul ce i l-au tuns la spital, cartoteca de pe incubator, etc)
Simona si eu imi zic la fel, poate o sa ia mai mult in urmatoarele saptamani, daca nu, asta este. E bun si asa, are 6 kilograme la 3 luni jumate, si la 1 luna jumate de varsta corectata. Important e ca e fericit si zambeste toata ziua.
simonacip spune:
Cleo, zic si eu ca si Doloress ca poti sa-i dai, sigur.Eu de cind ati spus voi ca nu e ok sa fierbi apa plata, n-o mai fierb, si laptele i-l fac cu apa plata usor de tot incalzita.
Doloress, 6 kg e foarte bine, e mai mult decit in grafic. Pupam pe Patrik cel frumos
Plecam si noi afara
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip nu-s adorabili? ![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Ba sunt super-adorabili!!! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!!
Pai trebuie sa ma intorc la servici din cauza de bani...
si nu ca mi-ar fi dor de sedinte...suntem cu casa in constructie si am vrea sa o terminam si sa ne mutam pina in primavara viitoare, asa ca avem nevoie de bani...si asa faptul ca din octombrie intru in CIC ne da peste cap rau cu bugetul, plata creditelor...etc...va ramine mama si soacra-mea sa aiba grija de asta mic, iar eu sper sa pot intra in programul de 6 ore la care am dreptul...Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alex@Sara spune:
Buna dimineata tuturor.Noi azi nu avem timp de netuit ca vine socrrella si face niste mutrite cand ma vede la calc,de mai bine ma lipsesc.Am sa intru deseara dupa ce pleaca si am sa va citesc.Acum fug sa hranesc teroristul mare cat e atipita domnishoricica.O zi cat mai buna va doresc tuturor.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anuta-maria buna fetelor, va mai aduceti aminte de noi? eu sunt cea care v-am intrebat ce sa-i mai fac baiatului sa-i scada temperatura, asta miercuri. la un moment dat am crezut ca ia scazut, dar dupa cateva ore revenea la aceeasi temperatura 38 cu 4 si inca nu am descoperit de la ce. azi ii ducem urina sa vedem daca e de acolo. am fost cu el la toate controalele posibile, dar eu zic ca totusi se trage de la vaccin, pt ca de cand i-am facut infarixul hexa si rotarixul de atunci e asa cu febra, fara vlaga si pofta de mancare (asta poate si de la caldura asta care ne-a terminat si pe noi cei mari). noi mai fusesem o data sa-i facem vacciunl, dar dr de atunci nu ni le-a facut pt ca avea rosu in gat, dar cica i-a trecut dupa spusele dr la care i-am facut vaccinnul, sa fie de la asta!? http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz |
Buna anuta
Eu pot sa iti spun ca febra poate fi de la vaccin. Si noi ieri am fost la vaccin si ia facut infarix hexa si inca unul... Ideea e ca a facut febra, l-au durut piciorusele... a fost o zi si o noapte de kko. Si acum e marait, vad ca febra a mai scazut.. Avantajul la noi e ca e destul de frig (sub 20 de grade) si l-a mai ajutat sa ii scada febra. Incearca cu comprese reci si sa il lasi cat mai dezbracat. Poti incerca si un dus rapid...nu stiu ce sa zic.
Iar pofta de mancare a scazut si la noi...a fost toata ziua apatic. Sa vedem cum va fi azi.
Noi nu ne mai laudam cu nimic. Ieri la control am vazut ca bebe a crescut 20 grame intr-o saptamana ( sa mor nu alta), deci are 5,470 kg la aproape 3 luni, 59 cm. Asta e, m-am resemnat. El care lua in medie 200 de grame pe saptamana, de vreo 2 saptamani vad ca e in cadere libera cu luatul in greutate.
E activ cam 8 ore pe zi( ma dispera uneori): de la 6 dimineata pana pe la vreo 10 si apoi de la 3-4 pana la 8, 9 sau uneori si 10.
Bine macar ca e sanatos...dar deh, al meu vrea sa devina fotomodel si si-a luat drept exemplu pe somalezi(prost exemplu dupa parerea mea, dar e capos si nu am ce sa ii fac).
Baga in gura mainile zici ca se cauta de dinti(uneori isi pune cate un deget pe rand...atunci e finut)...alteori incearca sa vada cat de larga poate sa fie guritza lui si incearca sa isi indese amandoi pumnii in acelasi timp. Radem cu gura pana la urechi cand mami ii zice poezii si cantecele, ne hizlim la tablouri si vorbim cu ele... Pe Winnie deja il tinem tot timpul langa noi sa il pupam(mami trebuie sa il spele ca pute deja...)si dormim cu el in brate. Am mai invatat sa ne scoatem si sa ne punem singuri suzeta in guritza(uneori mai dam si la nasuc si la ochisori ca poate si ele vor
Ne place sa ascultam muzica, povesti sa vedem pe mami si pe tati cum se stramba la mine. Ne jucam cu jucariile, deja putem sa dam in ele cu directie, nu mai e o problema..Acum invatam alte trucuri.
Cam atat stim noi sa facem, mami si tati sunt tare mandri de mine.
De pe 1 septembrie incepem gradinitza, mami serviciul
Va pupam
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
Adriana_78 spune:
Buna fetelor! azi e frumos la noi, mergem dupa-amiaza la strand, ca nu se stie cand mai vin iar temp de 18 grade ca in weekendul trecut.
Lorich, pacat ca n-a iesit botezul asa cum vroiati. Da' a trecut! Imp. e sa-si revina bebe repede.
Ylari, am vazut si pozele voastre de la botez. Tare dulcica fetita ta.
Sa-ti traiasca!
fetele, probabil ca credeti ca sunt o mare pacatoasa, eu insa nici pana acum n-am botezat-o pe Annika si nici n-avem de gand in viitorul apropiat.
Sotului i-a placut cum s-a procedat la el in fam., cand au fost botezati mari (5 ani, parca) si au inteles ce a vorbit si preotului la slujba si au avut si onoarea sa-si aleaga un nume de botez singuri.
Am avut mari discutii cu botezul Larei, ca el tot insista sa o botezam pe la 3 ani, eu nu si nu (sub presiunile fam. din Ro, care nu putea accepta in ruptul capului un copil nebotezat). Va dati seama, intrebau vecinii din bloc si biata mama, sa moara de rusine spunand ca bietul copil e inca la un an nebotezat.
S-a facut compromisul si la 1 an si 2 luni am botezat-o. Si a fost f. dragut. Mergea draguta de ea prin biserica
, o splendoare, n-a fost bagata in apa, bine-nteles, ci doar i s-a dat cu putina apa sfintita pe par. Dupa ceremonie, am mers la restaurant si copilasii invitati s-au dus la locul de joaca ...Chiar a fost frumos, serios!
Cu Annika inca n.am cazut de acord asupra unei zile, insa fam. s-a obisnuit cu gandul si e liniste deocamdata.
Cadina, nu-ti face griji cu suzeta cazuta pe jos. Crede-am ca fii-mea manca de pe jos, ducea mai tot ce gasea pe jos in gura, de innebuneam de nervi si a fost totusi un copil sanatos, niciodata n-am avut probleme, cate o mica raceala, insa rar.
Simonacip, ce draguti sunt cei doi baieti ai tai!
Andreeap, inca o vacanta la mare? da va rasfatati, nu gluma!
Gabitzam, drum bun, vreme suportabila, copii cuminti si distractie placuta!
Anuta-maria, febra se poate face si de la vaccin. Lara a facut dupa Infarix mai mereu febra, insa nu mare si a trecut cu un supozitor.
Fecian, ne luam de mana. Si bebelina mea are exact aceleasi dimens. la 3 luni. Si la fel, baga pumnutul in gura, de zici ca vrea sa-l inghita. In fine, miercuri merg la pediatru, sa intreb si de lapte praf, m-am mai abtinut 2 zile, da stresul cu mancatul persista
Mergem sa mai vedem pozici
Adriana
socrate spune:
Neata fetelor.
Vecino rusine pe capum nostrum dar ne-am trezit tarziu. Am avut o noapte grea. Din motive de delegatie tati nu e acasa si eu nu am putut adormi pana la 12 plus ca m-a luat plansul rau pentru Darius care a plecat prea devreme dintre noi. Dupa aia bb urs s-a trezit la 5 i-am dat sa pape dar a fost asa ca de gustare si a tb sa pompez ca ma durea celalalt san. Si uite asa m-am preocupat eu pana la 6. M-am bagat la loc dar am mai vrut o gustare si tot asa.
DEci a fost greu. Acum am adunat si eu pe aici ca sta copilu in centrul de joaca. Incepe sa maraie deci poate mancam si noi ceva mai consistent.
Va pup si mai vbim cand mai fac o pauza
Sebastian