Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
andora spune:
Sara buna,
Aparuram si noi ca de obicei inopinati si rarissim, sa vedem ce mai fac piticii voinicii si sa le dorim la cat mai multe lunisoare 

Imi pare foarte rau sa aflu despre bebei care devin ingerasi.eu nici nu am intrat la acel subiect,au fost multe drame din acestea de cand bantui pe DC si inca nu pot intelege de ce se intampla asa,si exact cand te astepti mai putin. Dumnezeu are grija de ei si stie de ce face asta, samaierte dar eu tot nu pricep de ce unii parinti trebuie sa sufere atat...
Gabitza, concediu frumos si mult ozon pentru toti, si noi vroiam sa ne suim intr-o zi in tren toti patru sa vedem macar crestele...
Simona,mi-a ramas in cap pilda cu sfantul... dreptate mare sa stii avea...
Lorich Doamne iarta-ma dar nici nu vreau sa intreb ce s-a intamplat cu preotul acela.... pupimulti la Robertzel si sa creasca mare si frumos crestinul lui mami 

Despre noi - crestem mari, ne smecherim si radem mult, urioara ceamare are belele cu un rosu-n gat dar Dani e bine, maine facem Infanrixul de 2 luni,l-am cautat pe la farmacii o groaza si pana la urma l-am gasit azi, speram sa nu facem febra si sa nu ne doara tare... Mai avem cateva pozici aici.
AM lipsit atata fiindca suntem cu casa intr-un continuu provizorat si tre sa facem o debarasare generala de lucruri, abia de luni o sa avem program regulat de iesit afara....
Va pupacim pe toti, sper sa auzim numailucruri bune de la voi,noapte bunaaa 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
poze1,poze2
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Cleo te=am dezinformat...a zis mama ca ala fara zahar nu a tinut...a pus 300 de gr la litrul de apa! Desiree multumesc ptr info! ![]() Simo ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
din pacate asha stiam si io. Ca nu pot face compot fara zahar. Si pana la 1 an, nu e ok zahar.
deci sa congelam si cateva pere. De proba
despre puii mici care se duc..... cuvintele sunt de prisos. Ma duc sa mai pup o data fifitsa mea si sa ii multumesc lui Dumnezeu pt minunea din viatsa noastra.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Doloress spune:
Fetelor, bine v-am regasit. Azi am fost cu Patrick la clinca de alaptat si m-am cam sucarit ca nu a luat asa bine in greutate ca pana acuma. Eram sigura de fapt, de cand a inceput sa refuze formula, papa numai san si apoi cu mare greutate 50 de ml de formula. Iar san eu nu am indeajuns, simt eu. A luat 200 de grame in doua saptamani, stiu ca nu e de speriat, insa eu sunt obsedata (ca toate mamicile romance, hihihihihi) de greutate, mai ales avand in vedere antecedentele lui. In rest e vesel nevoie mare, radea la asistenta cu gura pana la urechi, m-a pus asistenta sa ii dau formula sa vada cum reactioneaza si el intorcea capul spre ea cu gura pana la urechi si formula ii curgea pe langa botic... Radeam cu totii de ne prapadeam. Sunt hotarata sa imi cresc productia, ma apuc sa ma mulg dupa fiecare supt, desi in doua saptamani ma mut si am de impachetat toata casa, vad eu cum mai gasesc timp. Asistenta mi-a zis sa nu ma impacientez atata timp cat face pipi si kk normal, aici asta e etalonul copilului sanatos si bine hranit.
Of, am plans de m-am uscat cand am citit de bb Darius, tare mai este nedreapta viata asta! Fac si eu ca Socrate promit solemn sa nu ma mai plang de nimic!
Dana_h si Ralu felicitari ca v-ati apucat de sport, mai povestiti poate mai dati pe brazda niste puturoase ca mine. La sala nu cred ca as ajunge, insa poate cateva exercitii sa fac si eu din cand in cand, tare mi-ar prinde bine. Eu burta o am ca la 6 luni, sa stiti. Am fost sa imi inscriu copilul la gradinita si l-am lasat cu mama afara si m-a intrebat tipa aia, deci care e data probabila a nasterii?
ca aici asa se inscriu copii, inainte de a se naste.
Ylari faine pozele de la botez! Bebeluna e frumoasa foc si mama ei la fel!
Lorich imi pare rau ca a fost traumatizanta experienta botezului, adevarul e ca si Patrick a plans dupa ce l-a bagat in apa ca nu am mai inteles nimic din slujba si din ce s-a mai petrecut apoi, ma uitam la filmare sa imi aduc aminte, ca a tipat de m-a capiat.
Cleo ce de prietene fetite o sa aiba Mara ta! Diana, Alana... Al meu s-a nimerit la fel numai intre baietei, o sa facem o echipa de fotbal acusi printre prietenii nostri. Pe de o parte parca as vrea al doilea tot baiat sa fie sa se joace impreuna, desi dupa spusele unei mame de baieti, nu se joaca, se bat toata ziua! Subscriu la ce ai zis si tu si Socrate in legatura cu toleranta, asta e si un motiv pentru care eu nu ma pot adapta sa traiesc in Romania. De fapt, principalul motiv. Cel mai bun prieten la servici mi-a fost un homosexual, m-am inteles mai ceva ca si cu un frate cu el, din pacate a plecat din firma, am cam pierdut legatura cu el. Dar asa o persoana deosebita rar am intalnit. Am alte criterii dupa care imi aleg prietenii, orientarea sexuala nu e printre ele, ca nu e treaba mea. Iubitii mi-i aleg intr-adevar in functie de orientarea sexuala insa.
Oricum daca ar fi fost lumea populata numai cu persoane ca prietenul meu zau ca ar fi fost un loc mult mai bun, la cat de omenos, cu bun simt, blajin si milos era. Eu din pacate machismul nu prea il suport de nici o culoare. In alta ordine de idei, sunt intru totul de acord ca bietii trebuie crescuti ca baietii si fetele ca fetele, acei parinti despre care zicea Alysh nu cred ca sunt in toate mintile, copilul respectiv va fi confuz total din punct de vedere sexual. Oricum, cred ca romanii au in general o conceptie gresita despre homosexuali, pun semnul egal intre ei si transsexuali sau pedofili. Prietenul meu era un om absolut normal, nimeni nu zicea despre el ca e homo. Pe de alta parte sotul meu e luat mai mereu drept homo si asta pentru ca se ingrijeste prea mult de el si de fizicul lui. Si el e hetero pana-n maduva oaselor.
Gata ca m-am intins pre amult off-topic, ma scuzati!
Simona ai doi baieti intr-adevar ADORABILI! Si chiar te rog sa te lauzi cu ei, ca ai cu ce, ne incantam ochii cat sunt de frumosi. Si se vede cat de bine sunt ingrijiti, asa ca bravo mami!
Gabita distractie placuta la munte!
Laura nu te mai stressa cu vaccinul! Sunt atatia copii care fac si nu au nimic, de acuma nu mai putem intoarce timpul inapoi. Si eu am fost informata dinainte de riscuri, am stat si am pus in balanta toate plusurile si minusurile si am hotarat ca minimul recomandat trebuie sa i-l fac pentru ca e prematur si mult mai sensibil ca altii, nu vreau sa o tina tot intr-o raceala si o boala. Cum o vrea Dumnezeu, ca eu pana la urma sunt de parere ca nimic nu e intamplator. Cica si Bill Gates e autist.
inais spune:
Mai va rog eu...dupa ce ca sotzul meu se uita la un film de groaza de eu nu mai stiu cum sa fac sa evit TV-ul si ma holbez cu obstinenta in laptop...mai citesc si despre autism si alte cele!
Haideti sa nu ne mai facem griji si sa ne stresam ca in povestea cu drobul de sare. A mai fost o discutie pro/contra vaccinurilor si imi amintesc cum MissP era contra si o mamica de pe aici (parca Esme dar nu-s sigura) a explicat ca si medicii care scriu articolele alea (daca nu ma insel si cel care a scris articolul trimis de Vianne) sunt la randul lor controversati si tot asa...Eu prefer sa nu ma stresez aiurea si sa fac ceea ce e impus si gata! Ca la urma urmei nu imi primeste copilul in comunitati daca nu i le fac...si nu o sa stea acasa toata viata, nu? Si decat sa-i faca 6 injectii diferite ma bucur ca s-au inventat formulele compuse. Na, asta e parerea mea!
In alta ordine de idei, eu caut modele de tortuletz de botez.
Ma preocupa subiectul...pentru ca am realizat ca tind sa ma ocup mult prea putin de botezul bebeului meu fatza de cat m-am ocupat de nunta si cred ca nu-i fair. Am gasit un model dulce, dulce...dar nu stiu cum sa vi-l arat. Decat sa-l salvez in albumul meu si sa-l vedeti...incerc imediat.
Edit: uitati-l aici
In al treilea rand...ma rog la Doamne-Doamne pentru sufletzelul de la odiseea de iulie-august insa efectiv nu pot sa scriu acolo...am incercat si mi se blocheaza mainile pe tastatura numai cand ma gandesc la ce o fi in sufletul acelor parinti.
Va pup...si vb maine!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
cadina spune:
Andora, dulce foc puii vostri si tare simpatici nasii... Nu de alta dar Cami e verisoara mea primara si nu poate sa fie altfel. Mica e lumea...
andora spune:
Wow, Cadina nu se poate.... mica rau lumea asta asa e
Pai inseamna ca incepem sa ne inrudim deja 

Inais,frumosrau tortuletul,!!!
Doloreass SUPER HAIOS Patrickutul cel viteaz,pai un copilzambaret sigur e si satul! ![]()
Eu am lipsit la disputa cu vaccinurile, dar neavand nici o problema la fii-mea, clar le-as fi facut si acumpe cele gratuite daca le-ar fi avut policlinica... sunt curioasa daca infanrixul asta chiar nu da reactii, mira-m-as...
Noapte buna,ca eu sunt dereglata rau 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
poze1,poze2
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaurn ... Desiree te rog eu, nu mai spune de-astea. Abia m-am last de Cola dupa ce am nascut, ca-n sarcina am baut cam 1litru pe zi ![]() CEZARA - poze DRAGOS-poze Povestea nasterii lui Dragos cel capos Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008) |
Anca... ce sa zic? Ca-s mai grea de capatzana la ora asta (deh, e 8pm, Victoria acum a adormit). Ca Nu e voie sa bem cola? OK, nu e boie. Apropo de cola, eu inainte de a ramane gravi am baut numai coca-cola; in momentul in care am ramas gravi (si si acum la 3 luni de la nastere) nu mai pot bea cola, in schimb bag pepsi... de ce oare? Imi amintesc ca am cumparat o cola in aeroport in Cuba (eram gravi in 32 sapt.), ca nu aveau pepsi si am baut 2 guri si am lasat-o pe masa... mi s-a parut oribila.
_
Victoria Isabella
mihaser spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Anca... ce sa zic? Ca-s mai grea de capatzana la ora asta (deh, e 8pm, Victoria acum a adormit). Ca Nu e voie sa bem cola? OK, nu e boie. Apropo de cola, eu inainte de a ramane gravi am baut numai coca-cola; in momentul in care am ramas gravi (si si acum la 3 luni de la nastere) nu mai pot bea cola, in schimb bag pepsi... de ce oare? Imi amintesc ca am cumparat o cola in aeroport in Cuba (eram gravi in 32 sapt.), ca nu aveau pepsi si am baut 2 guri si am lasat-o pe masa... mi s-a parut oribila. _ Victoria Isabella ![]() |
viva el

Dedicatie speciala ptr Cleo...ca ea are pb cu dormitul...www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4" target="_blank">tu cafe
loomea!ps as vrea sa mai destind un pic atmosfera!
Doloress spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaser
viva el ![]() ![]() ![]() Dedicatie speciala ptr Cleo...ca ea are pb cu dormitul...www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4" target="_blank">tu cafe loomea!ps as vrea sa mai destind un pic atmosfera! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
yam-yam ce bine arata toate! Eu sunt cafengita inraita, nu as renunta pentru nimic in lume. Si acuma beau doua pe zi, dar decofeinizate. Mi-ai facut pofta, m-as duce sa im fac una desi e 9 seara! Si asa am dormit pana acuma cu piticotul, acuma numai bine m-am trezit parca-i dimineata.

Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)