Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Cleo, ai mare dreptate in ce spui(cu mamica de pe forum), asa ca nu dam cu rosii si nimik. Asa e, mult conteaza ce se petrece in capul fiecaruia, as putea spune ca asta face diferenta.Tuturor ne e greu asa e, dar pana la urma fiecare trebuie sa-si duca crucea asa cum e, doar lamentandu-ne nu rezolvam nimic...
Crezi tu ca cei care au luat-o razna si-ar reveni daca i-am accepta? Ma indoiesc tare tare tare...Dimpotriva..Cu cit le dai mai multe drepturi cu atit mai bine si le insusesc. Eu cred ca ce lipseste bine de tot societatii e credinta in Dumnezeu si putina cultura religioasa...Plus ca stii cum e cu merele stricate care strica totul in jur. Ce exemplu gasesc copiii in dezechilibrati de genul asta, care nici macar nu vor sa fie ajutati pentru ca nu considera ca au nevoie. Sa-ti spun din viata unui sfint parinte care se ruga pentru toata lumea, dar si pentru ..diavol, caci in dragostea lui mare pentru omenire ii era mila chiar si de el si de conditia lui. Si atunci a vazut un sinistru cap care se hilizea la el. SI a inteles ca totul e nu sa vrei tu sa ajuti sa accepti etc, ci si cel pe care vrei tu sa-l ajuti trebuie sa vrea..Dar ma indepartez mult si multe dintre voi poate nu sunt de acord cu subiectul Gata, nu mai zic multe ca suntem off topic...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Pai da, mai Moni ai luat-o pe langa si m-ai speriat! ![]()
PArerea mea e ca toleranta e buna dar cu masura. Trebguie sa ai si niste valori si niste lucruri pe care nu le accepti si sa o spui. A, nu sa dai cu pietre. Dar sa poti spune ca nu e treaba curata. Altfel, imprimi aparenta de normalitate unor lucruri total aberante/anormale.
Prea multa toleranta inseamna lipsa de repere axiologice.
Ooof, mai fetelor, ce trist e mesajul ilenei! Ma ia cu fiori!!!
Noapte buna, ma duc la pui
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
CamiM spune:
seara buna!!
hopa is noi la apel.
Am avut un weekend de pomina ca boliram mai toti; acum e randul meu si ma lupt cu un pui de raceala.
Simona superbi puiuti ai..mor de dragul lor!!
Ylari sa ii fie de bine micutei crestine.
Ma bag si eu iar la discutia cu pregatirile pentru diversificarea bebeilor.
Eu pun fructele sau legumele la cuptor in tava cu putina apa si el las pana se inmoaie putinel. Din ele fac piure (atentie ca la inceput piureul pentru bebei trebuie sa fie mai apos si pe masura ce cresc si se obisnuiesc cu consistenta mancarurilor trecem la piure mai gros si apoi cu bucatele, etc.)Singurul care se serveste crud de la inceput este piureul de banane. a!!si cel de avocado.
Pentru Sofia faceam piure de piersici, mere, pere,prune ( bine zice Cleo - e foarte bun pentru constipatie), cartof dulce( yams), squash(asta nu stiu cum ii zic in romana).
Din cate stiu eu nu se recomanda sa facem in casa la inceput piure de morcov sau sfecla din cauza concentratiei mare de nitrati(sau nitriti?
) si astea sunt mai sigure luate la borcanel. Tot la borcanel luam si mazarea si fasolea verde care sunt cam complicat de facut piure in casa mai ales la inceput cand trebuie sa fie foarte fin pasate.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
socrate spune:
Cu riscul de a fi off topic, dar cu cine sa vbesc si eu.
Eu cred ca faptul ca un om are alte preferinte sexuale (ma refer la homosexuali si transexuali sa nu ma intelegeti gresit ca eu pe pedofili i-as castra fara anestezie inainte sa ii impusc.) nu il face un monstru. Eu am cunoscut lumea gay pe vremea studentiei si ca in societatea asa zisa normala am intalnit oameni extraordinari dar si persoane de joasa speta.
E treaba lor, eu cred ca oamenii tb acceptati cum sunt, mai ales ca nu ceva ce pot controla. Insa nu cred ca ar tb sa se afiseze in public din motiv ca copii nu tb sa vada asa ceva pana nu pot intelege.
In fine sunt totodata de convingerea ca un baiat tb crescut si educat ca un baiat si o fata tb crescuta si educata ca o fata tocmai pentru a nu crea confuzie acolo unde nu e. DEci da, consider ca parintii care fac asa ceva gresesc. Chiar daca as fi avut fata si eu as fi dorit baiat o cresteam in rochite si fustite si o dadeam la balet, nu o cresteam ca inlocuitor pentru baiat.
In fine asta e.
Despre bb care a parasit lumea asta dupa asa un scurt popas, mi-au dat lacrimile. Nu cred ca exista cuvinte pentru a alina asa o suferinta. De cand am nascut nu suport sa vad copii bolnavi sau sa aud despre cazuri in care mor. Este cumplit.
O sa ii scriu si eu un mesaj dar nu stiu daca exista cuvintele potrivite.
Sebastian
mihaser spune:
Cleo te=am dezinformat...a zis mama ca ala fara zahar nu a tinut...a pus 300 de gr la litrul de apa!
Fetele tare norocoase am fost noi cu bebelusii sanatosi! Imi pare asa rau sa citesc vesti asa triste! Offf
Desiree multumesc ptr info! 
Simo 
socrate spune:
Vai fetelor ce trist. Nu pot sa ma opresc din plans. E cumplit. Jur ca nu ma mai plang de nimic. Nici de plansete, nici de trezit noaptea din ora in ora. Sa fie sanatos e tot ce imi doresc.
Sebastian
ancaurn spune:
Alysh m-ai socat si pe mine. Sa-l forteze practic parintii sa o apuce pe drumul asta de pe acum e deja abuz, cred eu. Zicea cineva de parul prins cu agrafe la baietei pana la un an. Din punctul asta de vedere, eu sunt norocoasa. La noi nu e obiceiul cu taiatul motului, asa ca-l tund scurt de tot cum ii creste parul putin.
Socrate si eu, ca si sotul tau cred ca rozul nu e pt baieti. Rosu da, imi place, dar nu roz. Parerea mea!
. Stiu ca e la moda camasa roz deschis sau cravata si la barbati, dar mie personal nu imi place.
Simonacip merci de intrebare. Am dus azi urina si sumarul e ok din cate ma pricep eu, adica mai deloc. Joi primim rezultatele la urocultura, dar maine dimineata mergem sa-i ia sange. Mi-e mila de pe acum de el saracutul, dar n-am ce face. In schimb azi nu am mai gasit pete de sange. O fi fost totusi de la zgarietura aia de pe putica? Sper! Pe aia am pus crema incepand de aseara si a disparut. Da doamne sa fi fost aia.
Ylari Scuza-ma ca te-am intrebat, dar mi se pare ciudat obiceiul de a pune copilul asa micut chiar pe jos. In ceea ce priveste soacra,
. O sa vezi ca dupa ce va mutati la casuta voastra (si va tin pumnii sa reusiti cat mai repede) o sa reusesti sa n-o mai bagi atat in seama. In cazul meu asa a fost.
Andreap sanatate ca-i mai buna decat toate.
Ileanna mi-au dat lacrimile.Cred ca sunt o fire puternica, am trecut prin multe, dar cred ca pierderea unuia dintre copii mi-ar pune capac. Nu stiu daca mi-as putea reveni vreodata. Doamne fereste.
Desiree te rog eu, nu mai spune de-astea. Abia m-am last de Cola dupa ce am nascut, ca-n sarcina am baut cam 1litru pe zi 
Cadina stai linistita. Face anticorpi.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Nu ne-ati uitat, nu?
Foarte greu de recuperat ce ati scris... suntem la socri, maine plec la mama, gata cu botezul... partea de la biserica... hmmm o experienta traumatizanta pt mine si pt bebe... plans o ora cat a durat, aproape scapat de preot pe jos, nu vreau sa ma mai gandesc, incer sa-mi scot din sistem, nici pozele nu vreau sa le vad. Sa nu zic de filmare...
In rst bebe mai cumintel, colicile mai slabe e mai frumos de la zi la zi.
Va pup si intru sa prind neste somnic.Pupppppp mi-e dor de voi!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
gabitzam spune:
Plecam la munte maine dimineata, pina acum am stat de facut bagaje. Iar am luat casa dupa noi. Stia tati de ce vroia masina mare. Si iar o sa ma intorc cu jumatate nefolosite.
Sa va gasesc sanatoase pe voi si puii si aveti grija sa deschideti capitole noi.
Mai devreme am fost la vaccin, am facut Infanrix si Prevenar. A plans nitel atunci cand a incasat-o, dar acum e ok, doarme. I-am masat piciorusele cu Lioton Gel, cum mi-a zis pediatra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Plecam la munte maine dimineata, pina acum am stat de facut bagaje. Iar am luat casa dupa noi. Stia tati de ce vroia masina mare. Si iar o sa ma intorc cu jumatate nefolosite. Sa va gasesc sanatoase pe voi si puii si aveti grija sa deschideti capitole noi. Mai devreme am fost la vaccin, am facut Infanrix si Prevenar. A plans nitel atunci cand a incasat-o, dar acum e ok, doarme. I-am masat piciorusele cu Lioton Gel, cum mi-a zis pediatra. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
relaxare placuta!! drum bun, vreme racoroasa!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii