Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
am venit de afara si am terminat pepenele galben facind conspectul.
Bb doarme intrerupt pentru ca se aude nelipsita bormasina...parca nu era suficient santierul de alaturi, unde sunt planuite 5 blocuri si nici unul nu-i macar la jumate...ma asteapta zile crunte, mai ales la toamna...ca nu cred ca sisteaza...in schimb noi o sa stam in casa daca e frig/ploaie
Andora, foarte frumoase pozicle –vederi. Chiar ca –I sta bine printesei tale pe vedere! Sunt niste frumosi. Spor la treaba cu casuta, sa va intrati cat mai repede in normal!
Gabitzule concediu placut!
Lorich imi pare rau de peripetiile prin care ati trecut la botez Asteptam pozici!
Doloress nu merge ma bine cu lapticul de cand iei Domperidone?
Inais imi place tortuletul!
Si eu tot la capitolul comandare tortulet sunt!
Mihaser chiar imi place melodia, e suuper si eu o ascult!
Alex&Sara nici eu nu prea intru cand e soacara la mine, desi nu zice nimic saraca. Mi se pare neploiticos…dar stau ca pe ace…
Leeloo, mda, nasol ca tr sa incepi din pricina banilor, si la mine e diferenta destul de mare, dar macar stiu ca ce as da pe bona si ce mi-ar ramane e tot putin. Macar stau cu puiul…
Sigur ca treci la program de 6 ore! E dreptul tau.
Anuta_maria sanatate multa! A mai fost o fetitza pe forum care a facut febra 40 si pana la urma nu avea nimic…spr sa fie ok si la tine analizele!
Fecian wow ce de progrese a facut! Al meu nu loveste cu directie jucarelele si nici pe burta nu prea-I place. Ma gandesc si eu sa trecem la povesti si cantecele.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Buna dimineata tuturor.Noi azi nu avem timp de netuit ca vine socrrella si face niste mutrite cand ma vede la calc,de mai bine ma lipsesc.Am sa intru deseara dupa ce pleaca si am sa va citesc.Acum fug sa hranesc teroristul mare cat e atipita domnishoricica.O zi cat mai buna va doresc tuturor. tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 poze shoricica http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg |
da' nu scapi tu de ea??
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
fecian spune:
Adriana_78 asa e...piticii nostri sunt la fel...Poate respira alt aer, ce sa zic??? Sau sa recunoastem..sunt niste potorosi si vor sa devina fotomodele....generatia din ziua de azi, deja din scutece viseaza sa fie American Top Model
Laura
...stai linistita ca Mirciulica creste asa de mumos
, iti vine sa il pupi. Si e barbat dom'le ce sa stea si sa se sclifoseasca...el vrea sa pape si sa creasca mare pentru mami lui
.
V-am zis ca imi doarme piticul
. E marait rau de la vaccin, da' macar doarme...acusi face 3 ore de somnic
...asa am putut si eu sa fac ceva treaba prin casa.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
fecian spune:
Si mai am o intrebare: Voi cate picaturi de vigantoil/zi dati puiului?
Si e adevarat ca sticlutza trebuie aruncata dupa o luna???
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
Lorich spune:
Simona noi inca n-am revenit-revenit, sunt la socrela care are net in dotare, azi plec la mama (yupiiiii!!!!) care n-are. Suntem prin zona pana la sf de august.
De botez, Robert a plans din secunda 1 cand a intrat in biserica pana in momentul in care (peste vreo ora asa...) l-a luat preotul pe sus sa-l duc in altar. Ii place pe sus, na!
Cred ca de asta era sa-l scape, ca plangea rau, era super agitat si i-a alunecat aluia din mana, dar l-a prins pana sa ajunga jos, da?
De poze, Laura... ma duceam eu cu aparatul sa-l pozez cum ii face "baitza" si cand am vazut ce-i face, ca-i facea ceva pe la fund prin apa, parca voia sa-l inece frate... si asta de 3 ori, normal; de mi s-a facut negru in fatza ochilor, nici poze, nici nimic ... m-a vazut lumea ca "ma duc". Oricum mi-am revenit in plansete, Robert urla de mama focului, nasha se chinuia sa-i puna o caciula care-i era mica si tot asa.
Ei toate au trecut, o sa pun si ce gasesc eu mai de Doamne ajuta poze in curand, cred ca de la Bucale, totusi.
Pup feticile
Aaaa..la 2 luni am facut Infanrix si prevenar si n-am avut nicio reactie Slava Domnului.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui fecian Si mai am o intrebare: Voi cate picaturi de vigantoil/zi dati puiului? Si e adevarat ca sticlutza trebuie aruncata dupa o luna??? Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula Ursuletzul-pufarina Povestea nasterii M-am nascut de ziua mea Simplicity is the key to excellency |
o zi 2 picaturi, o zi 3. Difera functie de copil; de structura osoasa, de cum i se intaresc oasele/fontanela et etc.
nu e adevarat. am intrebat pe amica mea dr rezident neonatolog. si mi-a zis clar: sticla e facut opaca, ca sa protejeze de soare, si sa o tin in cutia ei cel mai bine. Daca era sa trebuiasca schimbata lunar, scria clar pe cutie; pe unele medicamente scrie!!!
o
povestea nashterii
ralu_t spune:
of Lorich, ce stresant. adevarul e ca e mai coplicat ca la o nunta. si eu am avut emotii mari, dar noroc cu suzi, ca altfel si el ar fi plans de zguduia biserica. nu dormise deloc pana la 5 cand era slujba, in schimb a plans continuu celalalt baietel cu care a fost botezat, asa ca filmuletul si la noi are un zgomot de fundal de nu-ti vine sa te uiti la el ca te doare capul![]()
fecian al nostru nu e asa precoce. isi scoate singur suzeta, dar de bagat la loc....nici gand. si tine bine de lucrurile pe care i le pun eu in mana, p-alea le duce la gura, sau daca sa nimereste sa dea cu mana peste ele, altfel nu. la statul pe burta, azi e prima zi cand il pun si nu tipa
. oricum, tre sa-i tin mainile sub piept, altfel se intinde ca o placintzica. s-a intros o sg data de pe spate pe burta, si a ramas blocat, cu o mana sub el si nasu-n saltea, a plans de mama focului, sub privirile mele disperate ca tati vroia sa-l lasam sa se descurce singur...ofof. ma consolez ca are capul mare si greu
, vreo 42cm. in rest tine conferinte, face scandal cand e nemultumit, si mai nou, canta cu mine cantecele
. n-are voce, dar el nu stie si mami-l incurajeaza. si behaie f mandru pana-l apuca tusea, ubitu mic. o sa incerc sa va pun un cantecel.
socratem-am jelit si eu aseara, mai eram si singura acasa. n-am fost in stare sa le scriu nimic parintilor alora. stiu ca era mai bine sa zic ceva, orice, dar eu in locul mamicii respective ma gandesc ca acum eram capiata de disperare si nu vroiam sa stiu de nimic si de nimeni. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa incercare groaznica!!! cea mai groaznica!!
lauracu vaccinul si eu m-am ingrozit, cele mai rele sunt oricum alea multiple, obligatorii. sa speram ca tine DD cu noi si cu puiutii nostrii
gabitzaconcediu placut. si noi cand plecam caram toata casa pt un pui, imi imaginez cum esti tu cu 2. se apropie si la noi plecarea la mare. de vineri intr-o saptamana am taiat-o. maine mergem sa-i facem pasaport lui bb, hihi. imi si imaginez poza
trebuia sa mergem azi, dar azi-noapte a fost show, eu m-am culcat pe la 12:30, ca de obicei, insa bebe care nu se scoala pana la 7;30-8, s-a trezit la 3, la 6, la 7 si la 8. asa ca nu m-am simtit in stare sa merg nicaieri. sa speram ca la noapte va fi mai bine.
fetelor, pentru tortulete uitati-va si la www.piticot.ro, au site si din cate stiu eu au o cofetarie in drumul taberei. noi am avut unul in forma de cascaval din care ieseau si intrau soricei. la gust nu a fost pe gustul meu, desi era din martipan, dar a aratat frumos![]()
fetelor, eu ma gandesc serios sa incep sa lucrez de acasa. deocamdata nu e problema cu banii, pana in ianuarie februarie ne descurcam. insa eu nu rezist sa nu fac altceva decat bb. chiar daca imi iau sa lucrez de acasa 4 ore pe zi, pt psihicul meu sunt binevenite, dupa ce ma intorc din vacanta ma pun pe cautat bona. bebe abia doarme ziua asa ca si sa scriu un mesaj pe forum inseamna mult, m-am apucat sa scriu mesajul cand a adormit si acum s-a trezit deja
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Ramona80 spune:
Salutare,
N-am mai fost de multisor pe aici, iar de citit am citit printre randuri. Motivul? Am intrat in curatenie. De fapt punem doar termopane, dar stiti cum e, te apuci de una mica si daca tot o faci zici ca sa mai dai si pe ici pe colo cate un var, cate o vopsea, si uite ca acum toata casa e cu fundul in sus iar termopanele n-au ajuns. Ne tot pacalesc de 2 saptamani ca vin.
Si nici de finisat nu putem, ca ii asteptam pe ei. Maine cica vin sigur.
Doamne, dar ce citesc, un ingeras. Nu ma pot opri din plans. Si eu care am plans o saptamana ca nu a mai vrut bebe sa pape de la mine. Mi-e si rusine. Doamne, da-le putere parintilor, sa treaca peste asta. Cred ca e cea mai mare durere pe care trebuie sa o indure cineva. Nici nu stiu ce sa mai zic. Sunt blocata. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, si-l rog sa ne tina asa in continuare.

Am reusit si eu sa pun niste poze pe picassa, ca sa adaug numelui si o figura. Poftiti aici: http://picasaweb.google.com/ancaramonaa/. Sper sa fi facut bine ce-am facut. Daca nu merge, mai incercam.
Mai fetelor, vroiam sa va intreb, pe cele carora le-a venit ciclul, cat timp v-a tinut? Ca mie mi-a venit pe 2 septembrie, si nici acum nu mi-a trecut.

Inteleg ca dupa nastere e dereglat rau, si tine mai mult, dar chiar asa?! Recunosc ca nici fluxul nu e prea mare, iar primele zile abia daca era. Dar totusi. Cred ca trebuie sa dau o fuga la dr. Offf. Si asa mii de drag ca o
.
Cleo, sunt absolut de acord cu tine, in legatura cu toleranta si persoanele care se plang prea mult in loc sa gaseasca solutii. Dar eu nu prea sunt rabdatoare.![]()
Va pupicesc, ma duc la bebe sa-l schimb ca s-a auzit ceva la scutecul lui
. Si parca si mirosul in camera s-a schimbat
. La noi asta e prilej de 
, pentru ca face cam o data la 2 zile.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Ramona80 Salutare, N-am mai fost de multisor pe aici, iar de citit am citit printre randuri. Motivul? Am intrat in curatenie. De fapt punem doar termopane, dar stiti cum e, te apuci de una mica si daca tot o faci zici ca sa mai dai si pe ici pe colo cate un var, cate o vopsea, si uite ca acum toata casa e cu fundul in sus iar termopanele n-au ajuns. Ne tot pacalesc de 2 saptamani ca vin. ![]() Si nici de finisat nu putem, ca ii asteptam pe ei. Maine cica vin sigur.Doamne, dar ce citesc, un ingeras. Nu ma pot opri din plans. Si eu care am plans o saptamana ca nu a mai vrut bebe sa pape de la mine. Mi-e si rusine. Doamne, da-le putere parintilor, sa treaca peste asta. Cred ca e cea mai mare durere pe care trebuie sa o indure cineva. Nici nu stiu ce sa mai zic. Sunt blocata. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, si-l rog sa ne tina asa in continuare. ![]() ![]() Am reusit si eu sa pun niste poze pe picassa, ca sa adaug numelui si o figura. Poftiti aici: http://picasaweb.google.com/ancaramonaa/. Sper sa fi facut bine ce-am facut. Daca nu merge, mai incercam. Mai fetelor, vroiam sa va intreb, pe cele carora le-a venit ciclul, cat timp v-a tinut? Ca mie mi-a venit pe 2 septembrie, si nici acum nu mi-a trecut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inteleg ca dupa nastere e dereglat rau, si tine mai mult, dar chiar asa?! Recunosc ca nici fluxul nu e prea mare, iar primele zile abia daca era. Dar totusi. Cred ca trebuie sa dau o fuga la dr. Offf. Si asa mii de drag ca o .Cleo, sunt absolut de acord cu tine, in legatura cu toleranta si persoanele care se plang prea mult in loc sa gaseasca solutii. Dar eu nu prea sunt rabdatoare. Va pupicesc, ma duc la bebe sa-l schimb ca s-a auzit ceva la scutecul lui ![]() Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 |
mooaaama, ce ochi mari ai, mai curios mic!!!! Pup la Victor!!!
eu alaptez - si tot mi-a venit ciclu doar pt 1 zi. Probabil nici nu a fo un ciclu. Ci un puseu. Dar m-a avertizat o amica, ca i-a venit prima data pt 2 sapt.
o
povestea nashterii
andora spune:
Salutis!
Mai intai multam fain de tot pentru cuvinte - Laura, Simona, Doloress, tuturor
... Simona - dulce ai fost cu opritul fetei aleia in parc, pe mine nu ma confunzi ca-s ditamai ursu' barosanu', nu cred ca am pereche in Moghioros hehehe... seara in general sunt pe acolo si dimineata cand am timp ajung si-n parc pana-n 12.30... eu i-am povestit si sotului de voi doua, sunt cu ochii in sase prin parc,sigur nu te ratam 
Lorich - nu mai am cuvinte pt peripetiile cu botezul... eu abia acasa pe fimulet am vazut cum l-a bagat pe Dani de crud, dar macar avea siguranta la tinut copchiii... uf pup Robertzelu'!
Noi am facut azi Infanrixul, febra nu avem inca dar e asa maraittttt... sper sa-i treaca, altfel ajung la 9 cu sora-sa alintata si cu el plangacios.
Gata pauza, pup!Raman in zona!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
poze1,poze2