Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Piolica,eucarbon este laxativ ,pentru acid la stomac eu zic sa iei numai rennie .
Musette,eu stiam ca daca dormi pe partea dreapta ii forte3zi vena cava iar pe spate nu se oxigeneaza destul placenta asa ca o sa dorm in continuare pe stanga desi ma trezesc dimineata cu durere de cap numai pe partea stanga.

29+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Andy_galro, ne-ai facut surpriza! Te asteptam sa te intorci cat mai mai repede sa ne povestesti intalnirea cu Andrei. Bravo, mamico!

34+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ratonelul: eu merg foarte mult pe jos,imi place si inca pot, cand merg cu masina prin oras , pe piatra cubica, dupa 5 minute imi vine sa ma dau jos si sa ma duc unde vad cu ochii. Te intreb: cum crezi ca rezisti la gropanele tarii? si daca ti se rupe apa pe la Sibiu? Daca nu vrei sa-l vezi pe bebe mai devreme, mai bine ramai pe-acasa , cu noi pe forum

cred ca iar are bebe puseu de crestere, am avut o fata in concediu o saptamana, a venit astazi la birou si cand m-a vazut a facut niste ochi ca la melc
Eu tot silfida ma cred, dimineata incercam sa trag o pereche de pantaloni pe mine, gafaiam, transpirasem pana m-a vazut barbatu" si a inceput sa rada (cu lacrimi) de mine. M-am resemnat si m-am imbracat cu altceva si tot pe el il boscorodeam

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Ratonelu eu in locul tau nu m-as risca sa merg atata drum cu masina..dar e treaba ta si daca tii musai, sa ai grija. Acum daca ramai acasa, are cine sa te duca la spital in caz de...surprize? Nu vreau sa te sperii si eu dar e bine sa te gandesti la tot.
Musette imi pare rau ca ti-a iesit crocobaurul dar e bine ca oricum te duci azi la doctor si stie el ce sa-ti faca. Chiar asa, parca ziceai ca merg si Kid si Simodina la doc, pai sa facem galerie si pt ele Kid, Simodina
Clau geo , ma bucur pentru fiecare zi in plus pe care o petrece bebelina ta in burtica, stiu cate probleme iti faci si tin pumnii sa fie bine pana la capat, pentru tine si pentru toate fetele cu probleme si consemnate la pat, Tzitziri, Mimihoo, Teomaria, MommyMagda...stiu ca mai sunt dar nu-mi aduc acum aminte .

Azi am experimentat si eu pentru prima oara in trimestrul 3 contractii BH.. chiar ma luasem de ganduri ca uterul meu nu vrea sa se pregateasca de nastere..sper totusi sa se pregateasca mai mult timp asa, cel putin pana miercuri cand am programare la doctor.

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am bucatarit facut si praji si acum ma pregatesc pt doctor. Cred ca o sa imi iau o oglinda maaaare sa ma uit si io la fofo ca nu vad nemek pe acolo

Fetelor la voi sunt momente cand tremura burtica? Adica nu miscari nu sughit ci tremurici asa ca jeleu? Ma cam pune pe ganduri chestia asta.

Eva e super ce ati facut in camera lui Luca. Asteptam vestile bune de la echo

mussete

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

felicic,dar de mine ce spui ca joi m-am dus cu soata in mall.....ca io vreau sa-mi iau haine..si nu de graviduta...si am inceput sa probez pantaloni nprmali....si normal ca nu ma incapeau la burta si nici cu 5numere mai mari nu-mi puteam lua....si am plansss....deeee.....ce sa-i faci..depresiva.....ca soata si-a luat haine si io nu.....
andreea,oricum...i-am spus...chiar daca te duci in interes de serviciu....daca ai 'norocu"sa nasc cand esti tu plecat....il vezi pe fiitu la vizita o data la 2saptamani...
upsss...ce rea sunt

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andy_galro felicitari din tot sufletul pentru marea intalnire cu bebe Andrei. Asteptam sa ne povestesti ce si cum, si va dorim amandurora multa multa sanatate.

Fetele care aveti arsuri... eu le am de la 4 luni si am am ajuns experta ... Iau Malox (sirop) cand sunt insuportabile, mananc cat pot de putin la o masa... evit grasimi, prajeli, condimente, fructe si legume crude (in special citrice, rosii, ceapa / usturoi) si beau mult lapte... Asa am reusit sa le mai tin cat de cat sub control.

30+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

laureta,bafta la dofotr...ce tare esti cu oglinda...
apropos de oglinda...io mi-am rugat soata sa ma ajute cu ...coafatu.....si ca nu poate ca-i e frica..etc.....ca-mi tine o oglinda....sa ma coafez singurica....oricum nu vaz nimic nici cu oglinda....
mie-mi tremura burtica....dar asa se misca bebe...io ast acred..nu stiu la ce tremurici te referi

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ratonelu nu ma gandeam la tine la "surprize" si daca ma intrebi pe mine, n-as merge in saptamana 35 pana la Cluj nici sa ma pici cu ceara. LAsa ca tati vostru acum se gandeste la voi si o sa mearga prudent (am si io un exemplar acasa care dealtfel este vitezomano-maniac dar care acum s-a potolit cat de cat)

musette, imi pare rau pentru crocobaur, dar asa cum ti-au zis fetele,se trateaza cu antibiotice. Bine ca l-ai facut, ca sti ca-l ai si poti face tratament. Mie nu mi l-a dat al meu doc sa-l fac si nu prea stiu incotro sa o apuc si pe mana cui sa-mi las io recoltarea. Ca dupa sangerarea de saptamana trecuta nu prea imi mai vine.

Si ca tot ma plangeam ca am burta mica... m-am dus azi sa platesc rata la BCR (ca m-am intors dupa doua ore in conditiile in care fac 5 minute pana acolo si 5 minute intors... asta e alta poveste tipica pt banca minunata...). In spatele meu la coada un nene foarte binevoitor: "baietel nu?" "da, baietel" "si fata mea din FRANTA (subliniem) este insarcinata, tot ca dumneavoastra asa in 6-7 luni da noi avem fetitza" "sa va traiasca, da io mai am 3 saptamani si nasc!!!!!!". COncluzie, burta mea arata de 6-7 luni
DUpe care, domnul jandarm de la usa (pt ca am stat la coada afara, da AFARA in soare...) "domnisoara ce are de achitat?" (erau 2 femei si un barbat in fata mea iar in spate numai mosi....) Femeile din fata au inceput sa rada, io ma uitam zapacita si zic: "adica io eram domnisoara???" Si dupa ce vede omu' ca NU MAI sunt domnisoara zice " haideti intrati inauntru totusi sa stati pe scaun dar sa va pastrati randul va rog..." NO COMMENT!!!

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI

AMR 27 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Nausica mi mi se par cele mai tari alea gen vai nu mangaia pisica sau catelul ca iese cu par....sau chestii din astea cu bietele animale saracele care nu au nici o baza reala e pur folclor.

la cit o pup eu pe Pucca, Nedelcu o sa fie Chubaka!

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput