Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Musette,stiu...dar uite ca mi se pare cateodata ca am mai mult spor daca ma sterg invers
.Si de bebe..da, stiu de la curs si pentru el ma gandeam mai mult decat pentru mine....deh, reflexul![]()
Oricum bebe e baietel asa ca sa il invete tac'su cum sa se stearga ..daca era fetita era mai complicat![]()
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Nausica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Eu nu am avut niciodata chestia asta si nici nu-mi doresc sa o capat,mi se pare o prostie si oarecum o rautate la adresa acelui amarat.... |
Iti dai seama ca si mie mi s-a parut o monstruozitate. Dar ziceam asa, ca exemplu de folclor. Eu chiar nu le am cu din astea - nu prea am de la cine sa le aud, asa ca mi se par cu atit mai ciudate, unele amuzante, altele, cum zici tu, pline de rautate.
Nausica
30+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Muuh spune:
Nausica eu le stiu dar mi se par o jignire adusa omului care are o deficienta si daca copilul meu va fi sa aiba vreo problema va ramane copilul meu si niste vorbe aruncate in vant nu il vor ajuta cu nimic.
Am scris in acelasi timp dar subscriu in totalitate la ce ai spus.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
musettepink spune:
Nausica
mi mi se par cele mai tari alea gen vai nu mangaia pisica sau catelul ca iese cu par....sau chestii din astea cu bietele animale saracele care nu au nici o baza reala e pur folclor.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 24 ZILE 

ratonelu spune:
nausica,io le stiu..dar pe mine ma amuza...pt ca io m-am gandit mereu ...ca doamne doamne nu sta sa asculte la 2babe surde si rautacioase....![]()
asa ca poti zice cum vrei....
burticoase,ce parere aveti....soata mea tre sa se duc apan la cluj in interes de serviciu si nu as vrea sa-l las singurel in masian sa conduca atatia km(asa sunt io .....mai panicoasa,deja vad 10accidente)....
risc...daxca plec cu el 2zile?
oare am "norocu"sa nasc chiar cand plec?adik sapt asta ori sapt viit...cel tarziu as merge la cluj.
offfffff
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu nausica,io le stiu..dar pe mine ma amuza...pt ca io m-am gandit mereu ...ca doamne doamne nu sta sa asculte la 2babe surde si rautacioase.... burticoase,ce parere aveti....soata mea tre sa se duc apan la cluj in interes de serviciu si nu as vrea sa-l las singurel in masian sa conduca atatia km(asa sunt io .....mai panicoasa,deja vad 10accidente).... risc...daxca plec cu el 2zile? oare am "norocu"sa nasc chiar cand plec?adik sapt asta ori sapt viit...cel tarziu as merge la cluj. offfffff carla,34+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Dupa parerea mea risti dar este treaba ta ca esti majora si vaccinata iar la Cluj au maternitati bune.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu nausica,io le stiu..dar pe mine ma amuza...pt ca io m-am gandit mereu ...ca doamne doamne nu sta sa asculte la 2babe surde si rautacioase.... burticoase,ce parere aveti....soata mea tre sa se duc apan la cluj in interes de serviciu si nu as vrea sa-l las singurel in masian sa conduca atatia km(asa sunt io .....mai panicoasa,deja vad 10accidente).... risc...daxca plec cu el 2zile? oare am "norocu"sa nasc chiar cand plec?adik sapt asta ori sapt viit...cel tarziu as merge la cluj. offfffff carla,34+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Si eu zic ca te risti,te inteleg ca nu vrei sa-l lasi singur dar e riscant si drumul e luung!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 24 ZILE 

monica_dicut spune:

FELIITARI ANDY_G!!!! Bine ai venit pe lume bebe ANdrei!!!
Sa fii sanatos si papacios si sa-i bucuri pe ai tai parinti. Ma bucur ca sunt bine sanatosi amandoi, abia o astept pe andy sa ne povesteasca
Ma gandesc ce saptmana o sa avem BOO, Xor, Alexa... si ce surprize or mai fi....
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 27 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
sanziana27 spune:
Musette imi pare rau ca a iesit monstru la analize, dar OPTIMISM ca toate se rezolva!
Nausica cate tampenii poti auzi din folclor te iei cu mainile de cap, dar important e sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te amuzi asa, tratandu-le "stiri radio-sant"
Ratonelu nu stiu ce sa zic, eu voi merge sambata pana in Ungaria, pana la granita e drumul mai aiurea, la ei e domnie. Daca e sa nasc....capata cetatenie maghiara, glumesc! Mai buna romana la termen ![]()
300 merci de incurajari 

32+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!
ratonelu spune:
muuh,musette...dupa ce ca voi m-ati 'incurajat" mai vine si monica si spune "si ce surprize or mai fi..."![]()
![]()
![]()
deci betooonnnn
sanziana....tu macar il faci strainez...dar io cu ce ma aleg?

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....