Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 21
LUCUTTA spune:
Laureta,eu zi sa nu iti faci probleme deoarece si mie imi face burtica asa cateodata ,este bebe care se joaca ,la mine este si cand da cate o lovitura consecutiv ,de trei ori,3in 1.,daca ma exprim corect sa intelegi.
Eu cand sunt obosita simt intepaturi in col cateodata ,ce inseamna ?
29+
Sergiu
ratonelu spune:
![]()
![]()
monica....stiu ca nu te refereai la mine...dar io stiu?gura pacatosului adevar graieste...ca tot vorbeam de ..."vorbe d-astea din batrani".
si...oricum....chiar au abvut grija de tine....nuu????te-au lasat sa stai pe scaun.![]()
![]()
![]()
![]()
mama lorrrrr

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
felicic76 spune:
ratonelul: al tau are o scuza in interes de serviciu, eu am un caz in familie, el pasionat de vanatoare ea gravida
. Bineinteles ca el a plecat la vanatoare, ea a nascut, nici semnal la telefon nu avea proaspatul tatic, baietelul are 6 luni acum si nu-i zi de la Dumnezeu in care mamica sa nu-i "aminteasca"![]()
preety: unde disparusi atata timp? ultima data ziceai ceva de lichid amniotic si nu ai mai intrat. Cum esti(in afara de arsuri)?
laureta: o oglinda rotunda care si mareste un pic si mai mult pe pipaite...Oricum, in ultimele saptamani eu apelez la crema depilatoare, asa ma faceam inainte, este mult mai comod decat cu lama si nici nu trebuie sa vezi.
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana27 Ratonelu nu stiu ce sa zic, eu voi merge sambata pana in Ungaria, pana la granita e drumul mai aiurea, la ei e domnie. Daca e sa nasc....capata cetatenie maghiara, glumesc! Mai buna romana la termen |
cu riscul de a te dezamagi (stiu ca nu voi reusi
, dar eu incerc
) cetatenia maghiara se dobindeste numai prin relatia de singe. daca nici unul nu e maghiar, poti sa nasti si la primar in casa ca astia nu iti vor da cetatenia. pe mine m-au intrebat niste colegi unguri daca o sa iau si cetatenia maghiara pt fetita, si ca sa nu-i jignesc, le-am spus scurt ca nu se poate. apropos, in Romania este la fel? ca habar nu am! Ratonelu, eu zic ca risti! drumul pina la Cluj e lung, si nu ar fi o problema sa nasti acolo, dar daca te apuca pe drum prin vreun sat, ceva.
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
la cit o pup eu pe Pucca, Nedelcu o sa fie Chubaka! Nausica 30+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |

si la mine o sa fie fox 2 , eu am si scris la D'ale gravideniei o faza care mi s-a intamplat cu o baba si catelul, plus ca sotul ii spune acum cainelui ca o sa-l aduc pe frac'su de la maternitate
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
monica_dicut spune:
daaa, oricum nu aveam io nevoie ca nu stateam "in" scaunul lor dar m-a distrat teribil faza cu domnisoara si culmea e ca nu e prima data cand o patesc in sarcina... ![]()
Oricum, si pe al meu daca-l prinde nascarea in vreo delegatie il pun sa plateasca pensie alimentara iar copilu' il vede de Paste si de cRaciun
(glumesc evident sa nu dati cu cartofi)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 26 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
piolica spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Piolica,eucarbon este laxativ ,pentru acid la stomac eu zic sa iei numai rennie . 29+ Sergiu |
merci.
stiam ca e laxativ, insa ca sa-si faca efectul de laxativ ar trebui sa iau vreo 3-4. eu luam inainte de sarcina, cind eram balonata si imi 'aspira' gazele din interior, iar acum mi-am amintit si am vazut ca mi-a calmat arsurile. dar nu mai iau!
rennie, cred ca ar trebui sa iau cu pumnul... merci mult de sfat, nu mai iau!
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui felicic76 laureta: o oglinda rotunda care si mareste un pic si mai mult pe pipaite...Oricum, in ultimele saptamani eu apelez la crema depilatoare, asa ma faceam inainte, este mult mai comod decat cu lama si nici nu trebuie sa vezi. |
eu nu mai vad nimic, de mult, in zona zero. barbatu' imi da raportul despre starea natiunii. dar nu cred c-o sa-l conving sa umble pe-acolo. ultima oara se mira - de ce nu vreau sa le las pe asistentele de la spital sa ma rada? si i-am sugerat sa lase el niste asistente sa-l rada pe anumite formatiuni ovoidale din zona intima si a fost de acord cu mine ca-i mai bine s-o facem acasa, cumva.
Nausica
30+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
preety spune:
Felicic ce pot spune... cu lichidul m-am linistit... am sunat doctora, m-a pus sa fac test cu tamponul am facut si nimic care sa dea de banuit ca ar fi lichid amniotic. Apoi am fost la ea la control si totul ok. 
Bebelina mica e cumintica... adik nu ma loveste tare si nu e agitata rau...
In rest obosesc rau, nu-mi vine sa mai urc pe scari (seara iau liftul pana la etajul 1), transpir excesiv, n-am sani sensibili deloc, nici mariti si nici nu curg (asa cum am auzit la multe dintre voi), mi se pare ca trece timpul din ce in ce mai greu ... si astept ecografia de trimestrul III pe care o fac joi, asta ptr ca nu am mai vazut bebelina de 2 luni.
In rest ma rog la D-zeu [rugaciune] de cate ori pot ca totul sa fie bine pentru toata lumea si ptr. noi si sa ne ajute sa ajungem cu bine la sfarsit si sa ne vedem bebeii bine si sanatosi!
Cam atat.
30+ cu mult dorita
Sorina