Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

mi-au venit analizele,toate bune in afara de nenorocitul de strptococ B care a iesit pozitiv......si nu inteleg cum atunci cand l-am facut prima data acum aproximativ 2 luni nu il avema si acum il am....de unde puteam sa-l iau avand in vedere ca nu am fost internata in spital,etc.......cema fac acum,daca nu trece pana la nastere si il dau lui bebesincer ma indoiesc ca analiza e ok,nu-mi explic cum atunci nu-l aveam si acum il am...........

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 24 ZILE

las' ca nu-i dracul chiar asa de negru.........faci tratament si gata....unde l-ai facut prima data, tot la medicover? Vezi ce zice Tutu, stii ca el trateaza cu seriozitate maxima analiza asta, si asta-i si un mare argument pentru ceza daca o vrei neaparat!
nu mai fi supi, sa treaca!

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Eva,
noi o sa avem vreo 70 de facut.... ce am calculat eu pina acum, sper sa nu fie mai multi de atit. O sa le facem noi de la cap la coada, inclusiv imprimarea textului (cum am facut si pt nunta). si eu zic ca e mai original asa, plus ca-ti da o anumita satisfactie cind stii ca le-ai facut cu mina ta!
Vreau ceva simplu, o poza in interior, un text dragutz si gata... daca le faci intre timp, sa le faci o poza! sint curioasa cum ti-au iesit. Eu am facut pina acum un mic model si arata asa http://picasaweb.google.com/Houlier/PiolicaEnceinte/photo?authkey=Zalapur3uTE#5235797681399185778

Wow!!! 70? Aveti ceva de trimis! Noi ne limitam la intimi si familie apropiata!

Arata fff bine ce imi arati tu acolo! Ca o bomboana!

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

clau_geo, musette, babytza, andreea_and, denisa - merci!

musette,
imi pare rau ca ti-a iesit streptococ B, din cite stiu eu nu trebuie sa-ti faci griji, vei naste sub antibiotice. ma insel eu cumva?

felicic, in Franta, pe linga sms/ telefon / email se mai anunta si printr-o carte postala si asta este basca de botez. la botez vor fi invitatii plus multumirile dupa botez.
plus ca dupa ce se naste bebelusul si ai anuntat pe toata lumea prin acest cartonas cu poza, dupa aceea trimiti o carte postala de multumiri la toata lumea care a facut cadouri (cel putin in familia mea asa este si mi se pare ok si chiar de bun simt sa le multumesti in scris).

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:

mi-au venit analizele,toate bune in afara de nenorocitul de strptococ B care a iesit pozitiv......si nu inteleg cum atunci cand l-am facut prima data acum aproximativ 2 luni nu il avema si acum il am....de unde puteam sa-l iau avand in vedere ca nu am fost internata in spital,etc.......cema fac acum,daca nu trece pana la nastere si il dau lui bebesincer ma indoiesc ca analiza e ok,nu-mi explic cum atunci nu-l aveam si acum il am...........

36+LUCA

AMR 24 ZILE

las' ca nu-i dracul chiar asa de negru.........faci tratament si gata....unde l-ai facut prima data, tot la medicover? Vezi ce zice Tutu, stii ca el trateaza cu seriozitate maxima analiza asta, si asta-i si un mare argument pentru ceza daca o vrei neaparat!
nu mai fi supi, sa treaca!

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Da tot la medicover acolo unde ne trimite Tutu am facut-o si prima data.Daca nasc prin cezariana nu se trasmite deloc la fat?????atunci cezariana scrie pe mine pt ca chiar daca acum o sa-mi dea tratament eu nu o sa fiu linistita ca a trecut de tot.

36+LUCA

AMR 24 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Eva,
noi o sa avem vreo 70 de facut.... ce am calculat eu pina acum, sper sa nu fie mai multi de atit. O sa le facem noi de la cap la coada, inclusiv imprimarea textului (cum am facut si pt nunta). si eu zic ca e mai original asa, plus ca-ti da o anumita satisfactie cind stii ca le-ai facut cu mina ta!
Vreau ceva simplu, o poza in interior, un text dragutz si gata... daca le faci intre timp, sa le faci o poza! sint curioasa cum ti-au iesit. Eu am facut pina acum un mic model si arata asa http://picasaweb.google.com/Houlier/PiolicaEnceinte/photo?authkey=Zalapur3uTE#5235797681399185778

Wow!!! 70? Aveti ceva de trimis! Noi ne limitam la intimi si familie apropiata!

Arata fff bine ce imi arati tu acolo! Ca o bomboana!

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

DA, avem o gramada! familie, prieteni, vecini buni. oricum, sintem atit de fericiti ca o sa avem un copil, incit nu mai conteaza daca o sa trimitem la 70 sau la 200!

merci, cred ca o sa vina mai bine cu o hirtie de un roz pal in loc de aia alba. iar o poza in interior o sa aduca acel plus.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Eu fac la Eduard Danaila! Am mai fost la el, de doua ori! Imi place fff mult de el, ii face eco amanuntita si cu multa grija lui Luca si imi face si mie, la ficat, rinichi, e f atent! De aceea si fac asa tarziu, nu la 34S, pt ca l-am asteptat sa vina din concediu! E recomandat de doctorita mea, e si el tot din Polizu! Eu la Pop, Herghe si alte "somitati" nu mai merg!

pai da, asta zic si eu. si Meclea de la Sanador e, cica, foarte tare, dar mie nu mi-a placut cum s-a purtat. o sa incerc si eu sa-mi fac o programare la Eduard Danaila, poate reusesc totusi sa fac o eco in sapt 32, inainte de a merge la consultatie. diseara ma duc la Sanador sa-mi recoltez singe pt anticorpi anti-A, si o sa incerc atunci sa fac programare.

altfel, am programare la Iosup, pt sapt 34. Alta somitate!

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica asa am citit si eu net ca iti adminstreaza antibiotice la nastere dar daca se rup membranele acasa??????am inteles ca si atunci se poate transmite la fatas mai face inca o data analiza dar mi-e ca dureaza ceva pana da rezulatul si daca chiar il am in loc sa fac tratament stau degeaba si astept....
F draguta chestia aia(nu am retinut cum ii zice) ,e facuta de voi???????eu niciodata nu am avut talent la a face chestii din astea.

36+LUCA

AMR 24 ZILE

Mergi la inceput

Super, vine Anca acasa cu bebelina Carla! Anca, te asteptam cu vesti despre nastere si bebelina!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Citat:

Piolica asa am citit si eu net ca iti adminstreaza antibiotice la nastere dar daca se rup membranele acasa??????am inteles ca si atunci se poate transmite la fatas mai face inca o data analiza dar mi-e ca dureaza ceva pana da rezulatul si daca chiar il am in loc sa fac tratament stau degeaba si astept....
F draguta chestia aia(nu am retinut cum ii zice) ,e facuta de voi???????eu niciodata nu am avut talent la a face chestii din astea.

36+LUCA

AMR 24 ZILE

cred ca ar fi bine sa vorbesti cu doctorul si sa vezi ce spune, la chestia cu membranele nu m-am gindit. Poate ca asa te va programa pt cezariana. Tu vroiai cezariana, nu?

da, chestia aia e facuta de mine. Pacat ca aici nu am gasit prea multe modele de hirtie...asa ca sint cam limitata, ca altfel, eu as fi avut multe idei.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:

36+LUCA

AMR 24 ZILE

Musette nu plange mai pisic, sigur medicul iti va da un tratament si va trece pana nasti, hai stai linistita

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput