Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva nu am luat decat pernuta.am cam terminat cu cumparaturile pt el,mai trebuie sa iau niste botosei si atat.Tu ce mai comanzi de la ei?
Eu nu cred ca Luca al tau se mai intoarce la cat e de lungan nu cred ca are loc de acrobatii

Nausica sa speram ca nu face Eva azi cezariana

Andreea and sa stapaneasca sanatosa cercelusii si sa aiba ochii albastrii....stiu cum este si eu am aceeasi speranta sa mosteneasca Luca ochii mei.......

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 24 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nausica, nu vreau sa te dezamagesc, dar si eu il simt pe David sughitand jos....si el e intr-o minunata pozitie cu capul in sus.Asa ca se zguduie cu totul cred si eu ii simt altele jos...nu caputul.

July, stai linistita in privinta asta, pentru ca la ce ni se zicea noua la curs ei sunt constienti ca legatura lui bebe cu mama lui in primele doua ore dupa nastere e esentiala.Ca el are reflex de supt atunci si dupa aia e mai greu..bla,bla.Dar oricum sunt sigura ca ti-l aduc cat de repede esti tu in stare sa il primesti

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

fetelor, puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, ce analize se fac pentru trimestrul trei?

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu am facut analizele uzuale - hemoleucograma completa, timp coagulare, INR, timp sangerare, glicemie, ionograma, calciu, magneziu, fier, urocultura si sumar urina.

Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Citat:

fetelor, puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, ce analize se fac pentru trimestrul trei?

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu am facut analizele uzuale - hemoleucograma completa, timp coagulare, INR, timp sangerare, glicemie, ionograma, calciu, magneziu, fier, urocultura si sumar urina.

Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Idem+ proteinomie+ sodiu+ VSH+ VDRL+ fibrinogen + streptococ(pe care il refac, oricum, la 37S)

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eva, la cine de la Sanador faci ECO?

am mai discutat subiectul asta pe aici, am facut trei pina acum la Sanador (si mie-mi convenea f tare pt ca e vizavi) dar nu mai vreau sa ma duc la dr. Meclea.

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

eva...sa vii cu vesti bune

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva,
noi o sa avem vreo 70 de facut.... ce am calculat eu pina acum, sper sa nu fie mai multi de atit. O sa le facem noi de la cap la coada, inclusiv imprimarea textului (cum am facut si pt nunta). si eu zic ca e mai original asa, plus ca-ti da o anumita satisfactie cind stii ca le-ai facut cu mina ta!
Vreau ceva simplu, o poza in interior, un text dragutz si gata... daca le faci intre timp, sa le faci o poza! sint curioasa cum ti-au iesit. Eu am facut pina acum un mic model si arata asa http://picasaweb.google.com/Houlier/PiolicaEnceinte/photo?authkey=Zalapur3uTE#5235797681399185778

cred ca o sa luam o hirtie diferita, pt ca cea alba din spatenu are prea mare efect. ne mai gindim.

Am re-editat mesajul, ca-mi iesise o timpenie, taguri aiurea peste tot.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July imi pare rau ca ai asteptat atat la analize, stiu cum te-ai simtit ca am patit-o si eu

Andreea sa-i poarte sanatoasa bubulina, cercelusii!!

o idee pt invitatia de botez:
http://w w w . m a g n e t d e s i g n.r o/galerie.htm

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

Eva, la cine de la Sanador faci ECO?

am mai discutat subiectul asta pe aici, am facut trei pina acum la Sanador (si mie-mi convenea f tare pt ca e vizavi) dar nu mai vreau sa ma duc la dr. Meclea.

poze
_

Eu fac la Eduard Danaila! Am mai fost la el, de doua ori! Imi place fff mult de el, ii face eco amanuntita si cu multa grija lui Luca si imi face si mie, la ficat, rinichi, e f atent! De aceea si fac asa tarziu, nu la 34S, pt ca l-am asteptat sa vina din concediu! E recomandat de doctorita mea, e si el tot din Polizu! Eu la Pop, Herghe si alte "somitati" nu mai merg!

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

mi-au venit analizele,toate bune in afara de nenorocitul de strptococ B care a iesit pozitiv......si nu inteleg cum atunci cand l-am facut prima data acum aproximativ 2 luni nu il avema si acum il am....de unde puteam sa-l iau avand in vedere ca nu am fost internata in spital,etc.......cema fac acum,daca nu trece pana la nastere si il dau lui bebesincer ma indoiesc ca analiza e ok,nu-mi explic cum atunci nu-l aveam si acum il am...........

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 24 ZILE

Mergi la inceput