Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Eva mi-a sosit pernuta.......F dragute decoratiunile,stelute din acelea am avut si eu la mine in camera.Noi mai avem ceva de bibilit la Luca in camera si astept sa terminam ca sa pun poze cu rezultatul final-bine fara perdea ca trebuie sa astept mai mult pana e gata.ai emotii la eco????eu mor de curiozitate sa stiu in ce pozitie sta Luca.

Ai mai comandat si altceva pe langa pernuta Chicco?

Am o mare curiozitata cate kilograme are, desi estimarile astea raman si ele estimari! De pozitie nu sunt curioasa, stiu ca e cu caputzul in jos! De doua luni deja! Doar sa nu se intoarca pana la ora 3!

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July ce putin mai ai

Bine ca nu ti s-a facut si tie rau...Ce lume tampita, sa te lase sa astepti atata...

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, ce analize se fac pentru trimestrul trei?

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

eva, si eu sint tare curioasa cu ce vesti vii de la cezariana. din cite-mi amintesc, nu l-ai vazut pe luca de vreo 2 luni.

ce fel de eco faci?

eu n-am vazut-o pe Nedelcu de la 20 saptamini, si voi face eco de-abia la 34!!! mor de dorul ei. si sint curioasa in ce pozitie sta. ieri ii auzeam sughiturile dintr-un loc tare ciudat, incercam sa-mi imaginez cum ar trebui sa stea ca sa sughita de acolo.

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Sti tu ceva ca naste EVA azi ????

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Piolica bafta multa maine la doctor. Te asteptam cu vesti bune!! Pentru arsuri eu am luat si mai iau dicarbocalm si are efect la mine. Ma bucur pt rezultatul bun si sper ca si cel de maine va fi la fel.

Anca si Carla – va asteptam cu drag acasa.

Andreea_and

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

eva, si eu sint tare curioasa cu ce vesti vii de la cezariana. din cite-mi amintesc, nu l-ai vazut pe luca de vreo 2 luni.

ce fel de eco faci?

Cezariana? Gura pacatosului? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreeeaaaaaaaauuuuuu! Asta imi doresti, Brutus?

Da, nu l-am vazut de cand aveam 27S! Este ecografia aceea de trim 3, unde, cred eu, cam afli cum nasti! Bine ca o fac aici la Sanador Alba Iulia, adica langa noi, doar cobor din bloc si ma lovesc de sonda!

35+ LUCA

AMR 33 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:

fetelor, puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, ce analize se fac pentru trimestrul trei?

poze
_

Eu am avut de facut analizele uzuale de sange plus secretie si streptococul B.
Daca vrei mai detaliat le scriu.

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

july,deci tu vad ca nu te grabesti.
oricum....mai ai asa putin....
bafta fetelor care au eco azi..
eu abia pe 4.09 am ultima eco.
si-acum s ava zic ceva despre culori...cum am spus am fost ieri la cumparaturi si dupa ce am luat patutu albastru cu galben(predomina albastrul)...desi eu am vrut verde dar n-am gasit,asta e....
m-am gandit io ....sa-i iau o cadita rosieeeee..rosiieeee....ca prea m-am saturat si nu sufar albastrul....
si ajun acasa..intru in bloc si dau cu nasul de o vecina tinerica(la vreo 35ani)...ma felicita et...si apoi imi spune"deci e fetita,nu?" zic..."nu"...ea ramane ....impietrita.....imi dau seama ...de ce si zic"nu e fetita,dar am cumparat prea multe lcururi albastre si am zi sa-i mai iau si alte culori"...nu va zic c-a facut o fata....si nu a zis absoplut nimic....a zis..."la revedere'si a plecat si m-a lasat sa ma gandesc....aoleoo.....poate sutn io nebuna...???!!!
io nu cred.

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:

Cezariana? Gura pacatosului? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreeeaaaaaaaauuuuuu! Asta imi doresti, Brutus?

Da, nu l-am vazut de cand aveam 27S! Este ecografia aceea de trimm 3, unde, cred eu, cam aflii cum nasti! Bine ca o fac aici la Sanador Alba Iulia, adica langa noi, doar cobor din bloc si ma lovesc de sonda!

NUUUUU, scuze scuze scuze. nu stiu de unde a iesit, ca doar stiu ca tu vrei sa nasti natural. tocmai am citit un mesaj de la o mamica care a nascut prin cezariana, si probabil ma gindeam la asta.

ptiu!

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

m-am intors!
kid: eu eram cu eco de trim III la Iosup si m-am hotarat sa nu mai fac, oricum masoara Dr.T la fiecare consult, daca ar fi nevoie, imi spune el si sunt invidioasa ca va intalniti

july: ce facetzi, fetelor? Scandal bine ca ai rezolvat

piolica: la nashtere telefon si sms, invitatiile de botez o sa le concepem noi, inclusiv cu foto de bebelus, baloane cu fatza lui imprimata (o cumnata are firma de publicitate si se va ocupa ea de tot)

care ziceati dimineata ca-i racoare? am facut un drum si acu put ca un scons, curg apele de pe mine......

Am intrat intr-un Jolidon si am achizitionat 2 camasi de noapte(una are dantela in partea de sus), 2 sutiene de alaptat, un halat si chiloti "moartea pasiunii". Intrebare ptr fetele care vor sa nasca natural: v-ati facut torsoane? Scrisese cineva pe forum, imi cer scuze ca nu mai stiu cine, de vata portionata la Sensiblue, am intrat intr-o farmacie si nu am gasit, plus ca fasa mmi s-a parut extrem de ingusta. Cum ati procedat?

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput