Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
ratonelu spune:
musette,cred ca doftoru iti spuen cel mai bine ce sa faci....
mama lui de brontozaur....eu mi-am facut analiza asta acum 3satamani si mi-a iesit negativ....deci aucm stau sa ma gandesc ca tot tre sa-mi mai fac inca o data....ca nu se stie...
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
piolica,am tras si noi cu ochiu'...la invitatia ta....

poate ne inspiram ...ca e f frumoasa.
carla,34+ putoiu sasha
Nausica spune:
noi n-o sa facem carti postale/felicitari, dar va sugerez un model care la mine a avut succes de fiecare data, si e f simplu de facut.
la magazinele de pensule/culori etc (in Bucuresti sint gramada in zona Lipscani/Blanari, Hanul cu Tei) se gasesc niste cartoane mari de diverse culori, dense si tari, ideale pt carti postale/felicitari.
tot la magazinele alea gasiti pixuri cu tus colorat (auriu, argintiu si diverse alte culori luminescente sau sidefate) care dau bine pe cartonul care va fi inchis la culoare.
va spun, orice scrii cu genul ala de pix pe genul ala de carton arata bine - daca mai pui si o funditza si o poza, iese minunat.
eu mai faceam un soi de chenar ca niste ghirlande, dar puteti face stelute sau inimioare.
cind am mai trimis eu, toata lumea a fost super-incintata. pt ca ies f bine si, in acelasi timp, e evident ca sint facute de voi si asta le sporeste farmecul.
dintr-o foaie de carton ies cel putin 16 carticele.
Nausica
30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica noi n-o sa facem carti postale/felicitari, dar va sugerez un model care la mine a avut succes de fiecare data, si e f simplu de facut. la magazinele de pensule/culori etc (in Bucuresti sint gramada in zona Lipscani/Blanari, Hanul cu Tei) se gasesc niste cartoane mari de diverse culori, dense si tari, ideale pt carti postale/felicitari. tot la magazinele alea gasiti pixuri cu tus colorat (auriu, argintiu si diverse alte culori luminescente sau sidefate) care dau bine pe cartonul care va fi inchis la culoare. va spun, orice scrii cu genul ala de pix pe genul ala de carton arata bine - daca mai pui si o funditza si o poza, iese minunat. eu mai faceam un soi de chenar ca niste ghirlande, dar puteti face stelute sau inimioare. cind am mai trimis eu, toata lumea a fost super-incintata. pt ca ies f bine si, in acelasi timp, e evident ca sint facute de voi si asta le sporeste farmecul. dintr-o foaie de carton ies cel putin 16 carticele. Nausica 30+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Si daca punem o talpica de bebe pe ele?
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
piolica spune:
| citat din mesajul lui ratonelu piolica,am tras si noi cu ochiu'...la invitatia ta.... ![]() ![]() poate ne inspiram ...ca e f frumoasa.carla,34+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
merci

36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
kid2003 spune:
Musette, stai linistita fetita!!! Nu se intampla nimic rau, iti va da Tutu azi tratament cu antibiotic (e ok in sarcina) si poti sa nasti natural linistita. Singura diferenta este ca vei primi antibiotice pe branula si lui bebe i se va face analiza in spital si daca are va primi si el antibiotice (de obicei nu are, pentru ca streptococul nemernicul dispare la tine pana la nastere)...Imi pare rau ca s-a pozitivat...stii ca el e una dintre "vietatile" conlocuitoare, el exista pe post de flora bacteriana in intestinul gros, unde isi face treaba la digestie, ca si E.coli...l-ai avut si acum 2 luni dar era unde trebuie, acum a migrat in partea gresita, atata tot. Lasa ca ii faci tu vant de acolo
Prietenei mele i-a iesit la ambele sarcini pozitiv si nu a avut nici o problema 
Piolica, e f frumos obiceiul, un pic retro asa, mi se pare o idee buna! La noi nu se face, singura chestie asemanatoare e invitatia de botez...Dar constat cu surprindere ca si asta incepe sa dispara din ce in ce...adica am prieteni care au trimis un e-mail haios sau au comunicat telefonic, nu au mai tiparit invitatii. Eu o sa tiparesc, e o amintire frumoasa si pentru bebel.
bb2
ratonelu spune:
bine...iti trbeuie si un pic de talent...chiar si pt un scis mic...
mie nu mi-a iesit nimic niciodata la desen...sau la scris....![]()
![]()
![]()
asa ca ,pan la urma cred c-o sa cumpar.
carla,34+ putoiu sasha
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Si daca punem o talpica de bebe pe ele? 33+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
astea sint vsuper dragutze, cu o talpa sau o minuta de bebe. cumnata mea a facut asta la primul bebe, asa ca modelul a fost luat.
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Si daca punem o talpica de bebe pe ele? |
Super ideea!

Hihi, cred ca o sa fac si eu.
dar cu ce sa dai pe talpa lui bebe? care sa nu-i faca rau, dar nici sa se intinda?
Nausica
30+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
piolica spune:
kid, da - este un obicei foarte dragutz. singura chestie e ca a devenit foarte normal la ei, si ca sa iesa din monotonie, unii parinti se intrec in originalitate, asa ca vezi unele modele putin cam deplasate
eu nu vreau nebunii, ci o chestie simpla care sa marcheze evenimentul pt o bebelina atit de mult asteptata.
Nausica, nu o sa-i dai lui bebe cu ceva pe talpa
... vezi daca gasesti o stampila speciala. Poate poti sa comanzi pe net sau sa te duci la un centru special unde ar putea face o stampila care imita talpa de bebelus.
36+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------