Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Andas,TPaula,Lidiadanaila,Crinutz,Mcm,Andatudor,Mica-Mica

Sunt prin zona ... haideti la semnat condica.
La noi e tare lejer, poate am noroc si chiulim ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Leditia spune:
Daria,imi pare rau pt prietena ta,este ingrozitor si in fata unei astfel de situatii ramai fara cuvinte.
Dany,nunta va fi anul viitor,odata cu botezul..dar acum facem cununia civila.Imi tot caut rochie si nu gasesc nimic pe masura taliei mele,care nu mai exista.Cam toate rochitele s-au dus din magazine ca au sosit noile colectii si degeaba am eu un dulap de rochite ca nu-mi vine niciuna.
Bb al meu nu stiu ce croseteaza prin burtica ca nu-l mai simt ca inainte si ma ingrijoreaza,abia astept ziua de luni sa merg la dr..
POZE
Minunica mea
19+ 
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa va doresc si plina de lucruri bune.
Noi
suntem ok,cand ne cauti ne e somn,dar Bodo nu-i deacord "nu nani,mama...nu nani"
si asa somn ni-e cateodata (de cateva
ori pe zi.
Ieri a gasit cumatul in sfarsit sa inchirieze apartament
.Acum suntem iar singurei acasa sa ne "facem de cap"

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ralcat spune:
Daria, cumplit ce s-a intamplat cu prietena ta. Imi pare atat de rau, cred ca sunt devastati. Noi romanii nu avem in educatie ca mai bine faci prevenire decat reparatie, si ca mai bine faci analize pentru a te asigura ca e totul bine decat sa ajungi la doctor doar cand te doare. Majoritatea zic: las' ca nu ma doare, ce sa dau banii pe analize ? Am o prietena care chiar se lauda ca din clasa a 4a nu si-a mai facut analizele si o zice chiar cu titlu de glorie. Pacat.
In rest si eu mor de somn, si tot de cateva ori pe zi, cam toata ziua. Asta in timpul saptamanii ca in week end ... ma ia maria sa la alergat. Abia astept sa vina si ziua de maine si sa plecam la Mihai. Care Mihai a descoperit "veriga slaba" = bunica si baga la santaj sentimental la greu: bunica te iubesc, ia-ma cu tine in pat. Si bunica a cedat si l-a luat ... de unde el nu suporta pe nimeni in camera cu el acu doarme in pat cu bunica. Cred ca e in faza de pupaceala buniceasca. Dar si bunica e tare dulce si pupacibila asa ca-l inteleg, cred ca vineri seara dorm si eu cu bunica si cu Mitzu in pat :).
Ne-am gandit sa-i lasam si in septembrie acolo, ca e tot racoare si fain si au unde se juca si toata curtea aia la dispozitie, noi oricum plecam intre 28 august si 2 septembrie si nu vreau sa-l aduc acasa si p-orma eu sa plec ... ca asa facuram anul trecut si a fost devastat si devastatoare efectele. I-am adus acasa si p-orma am plecat noi o saptamana si a ramas copilu marcat ca l-am parasit, si de atunci e disperat cu replica "nu pleca, stai cu mine, pune mana pe mine", inca ma simt vinovata pentru gafa facuta.
Lilia, acu ti-am vazut si io pozele, faine tare. Cred ca a fost tare bine in concediu :).
Va pupic pe toate
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Crinutz spune:
Multumesc de urare mamagiuliei. La multi ani sarbatoritelor de azi si la toate leoaicele DC.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
danyalo spune:
Andas,TPaula,Lidiadanaila,Crinutz,Mcm,Andatudor,Mica-Mica
Sa fiti sanatoase si iubite de cei dragi voua!
Crinutz-
nu stiu daca ma mai tii minte ( stii despre sub. la care ma refer) -nu am mai intrat caci nu mai am putere sa citesc atata amaraciune si durere! Sper ca esti bine sanatoasa! Te imbratisez cu drag!
urez
mikilinei mele de la Aspirante ...o pup si ii doresc nuumai bine!
Daria-esti mai bine azi?

Dodo-am notat! Cred ca imediat dupa 1 sept. ajunge coletul! Va pup( pe tine si pe Bogdi).
Raluca- mai e un pic si-ti vezi puiul!![]()
cata, Annie, Lilia,Katty,- pe unde v-ai ascuns??
Ledi-offf..e greu cu rochitelele astea ! de ce nu incerci sa-ti faci la comanda o rochita...se poarta modelul...larg de sub sani! E si eleganta!Materiale se gasesc slava Domnului! Poate ai o critoreasa priceputa si te scoate din impas! Bafta si ai grija de tine!
o zi buna va doresc!
Annie80 spune:
eu veghez din umbra 
am luat cazierele, acuma sa vedem pt alea din ro..care ma dispera, prin faptu cu procurile de aici. nici macar nu stiu pe cine sa deleg, ce acte sa trimit
ca la ambasada e greu, e tare greu.
Daria sa stii ca iti dau dreptate cu copilu asta care nu intelege, cred ca are probleme la urechi 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
miki-miki spune:
Salutare surioarelor
. Am fost invitata de Danyalo
la ac subiect, sunt o babuta tanara de 38 ani
care aspira la un bb mic. Ziua de azi a fost o zi cu multe surprize placute si inca nu s-a terminat
.
Va pup si urez un calduros " La multi ani!" fetelor care isi serbeaza astazi ziua de nastere.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
Annie80 spune:
'Neatza
LA MULTI ANI!
Karmyna
Carrie
Apanda
Maria Gastaldo -
Cherry22
Karmyna
Nikolle_t
Emicris

ce fac fetele, cam pustiu pe aici?
Catuza, distractie placuta, sa ne aduci poze 
Dodo, Ledi, Raluca ce fac burticile?
Crinutz. miki-miki sa mai treceti pe aici
Daria ce mai face Giulia?
Dany..nebunika ta?
si ce programe aveti pt week-end? ce meniuri?
Va pup, si o zi buna va doresc ! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Buna dimineata dragi fete, mamici, burtici, gagici, don`soare, duoamne 
LMA sarbatoritelor Karmyna , Carrie , Apanda ,
Maria Gastaldo , Cherry22 , Nikolle_t , Aysha , Emicris 
3poze noi
aseara am fost pe centru la un fel de carnaval al florilor, doar ca primaria si primarul si-au pierdut interesul asa k a fost de toata jena, apoi pana tarziu in parc ![]()
Azi sunt prin zona ... e vineri, ma simt bine ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()