Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 8
catutza spune:
Dany , baga un link sa vedem si noi ce carti face sotul tau ![]()
Cu nepotelul nu stiu ce sa spun...eu nu am baiat si nu stiu cu ce se joaca ei la varsta asta
. De ce suma dispui ca sa stim sa ne incadram...eu zic ca daca are de toate haine si jucarii multe tu ii poti lua o initiala de aur sau o icoana sa aiba amintire de la voi...sau ii poti lua multe desene de lipit pe pereti la el in camera...
de exemplu Bia mea la 2 ani era pasionata de lego si de desenat/colorat, acum e "mamica" da de mancare la papusi, le plimba, le schimba, le face baie...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyalo spune:
Da...nasol!Vreau sa-i iau ceva de care sa se bucure acum...ca e copil! Off...Nush de ce suma o sa dispun atunci!
Nu le face el...
el e la logistica ...da cartile's frumoase! I-am luat strumfului muulte...pt. varsta lui insa daca-l scapi 5 min. din ochi...ce stie el cel mai bine sa faca?? sa le rupaaaa!!!
Asa le iubeste..stie ce-i aia, ailalta, le arata...pe limba lui... da apoi le mai jerpeleste putin!
Carticelele sunt frumoase! Dau linkul pe contul comun!
Annie80 spune:
Dany...oricate jucarii ar avea tot de jucarii se va bucura, asa ca trebui sa iesi la o plimbare prin magazine sa alegi ceva deosebit , ceea ce crezi ca iar atrage atentia mai mult de 10 min
catutza sa-ti traisca soacra, super ca e asa de treaba si da vesti bunicele un posibil job interviu, si ca isi baga net ca sa vb mai ieftin
lilia, pe scurt: florile sun ok, era ca moara dar leam scos afara pe balcon si acuma au boboci
camasile lu al meu sot...nu lam intrebat de ele, eram fericita ca el a ajuns cu bine, si stii cum e cu gasitu...poate sa gasesca si fara sa-i spun...dar si el imi mai face mine faze de genul ...suna inainte sa vina acasa simi spune ca: "asta e telefonul care salveaza casnicia, spune-i ca plec ca vin acasa" sau cand mai vine inopinant acasa, ma intreaba unde l-am ascuns 
soparlele din emirate sunt inofensive de cativa cm, peste tot, si cate una mai ratacita ajunge une trebuie, dar aia spalata...supersoparla, o s atraiasca inca 100 de ani, daca n-a crapat cand am aruncat-o de la balcon
de canada mam ofticat mai mult ca am pierdut 3 ani pt un NU , initial pt australia, apoi cu canada, acum ..iar la puricat canguri..
oricum in canada as fi dormit ca pisicile pe cuptor, sau in cuptor, au ierni de 8 luni de zile, nush cum reusesc unii
dar mie asa de dor sa port un pulover, sau cizme, platon
emiratele sun super, adica dubaiul, aici unde stau eu nu prea ai unde sa iesi, decat un parca la un hotel, nu am prieteni si asta e nasol pt mine, dar as putea trai si fara, si sunt natii conlocitoare de care mie efectiv sila , la cum se uita cand vad o mana goala sau un delcotee, sau chiar ca stau la volan si sotul in dreapta nefericirea mare vine de la jobul sotului, electrician naval, si mai pleaca pe vapoare, si nu stie cand se intoarce acasa..adica o ora stabila,
orasul unde stau nu are nimic interesant desi e cel mai mare rezervor de petrol din...emirate cred, e limitat, repet dubaiul e altceva..I'm lovin it!
el zice ca o sa ne lipseasca emiratele, pt mine e perfect, daca as fi avut si job, sa contribui si eu la bugetul casei, sa nu ma mai simt vinovata ca cheltui pe creme si parfumuri 
De australia nu zic nimic, nici numi fac planuri , vise, daca Australia o fi pt noi, faptul ca voi fi cu ai mei, e cel mai important, asa cum ai spus tu , atunci ma voi adapta,
desi sa mor mi se pare aiurea sa conduc pe stanga..sigur bushesc masina
cadou de ziua mea...nam mai luat cand stiam ca al meu pleaca la antipozi, dar planuiesc u n parfum sau doua, ca sa am privizii la australia, ca acolo or fi scumpe, aici sunt mai eftine
pup fetele, merg la baie ca miam us ulei in par
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
vai cat am putut eu sa scriu
am spus nationalitati conlocuitoare , va rg a nu se intelege localnicii, arabi lor nam ce sa le reprosez, ii respect atat cat si religia lor unori enervanti cu programul lor de 4 ore pe zi si teribilisti pe sosele
gata, on later !
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Eu sunt terminata. Am fost la inmormantarea unei colege de gradi, a unei prietene din copilariei, a unei mamici vecine, ce sa va zic, sunt plansa de n-am aer, a murit de cancer in mai putin de 6 luni, a lasat in urma ... Doamne, o fetita de 3,9 ani ... familia e distrusa.
Imi pare rau ca va scriu voua, dar cui sa scriu cat de rau imi pare.
Mergeti la controale, mergeti la ecografii mamare, la ce credeti voi, nu asteptati, faceti anual analize, investigatii ca sa stiti ca sunteti bineee !!!
Atata vreau sa mai adaug !!!
catutza spune:
Daria , condoleantze
e asa de dura viatza uneori 

si ia de langa noi oamenii buni si de care avem atata nevoie
sunt alaturi de tine, chiar daca sunt departe poti plange pe umarul meu 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyalo spune:
Vai Daria..cum 6 luni??? Ce zici tu acolo???
Offf... DD sa o ierte pe prietena ta! Doamne!!! De cand zic sa-mi fac o eco la sani! Sunt socata/speriata! Nu te izola...vorbeste cu noi!Eu stiu ce inseamna cancerul am avut o verisoara care a murit la 21 de ani in 2005 de cancer la mezenter(caz f. rar) si cumnatul anul trecut de colon!
Nici acum si nu cred ca o sa uitam vreodata!!Groaznic!!!
Doamne!
szivarvany spune:
Eu urasc din toata fiinta cancerul, parca nici nu pot rosti in vorbe, doar scrie cuvantul asta nenorocit. Mi-a luat nasa, dupa luni de suferinta timp in care ii faceam injectiile de morfina, a furat-o pe mama mea, care a avut "noroc", a trecut peste operatii, am pus-o pe picioare, insa a facut pneumonie, culmea, de Craciun, dar a venit acasa pe semnatura, vad si acum ca ultima injectie nu i-am putut-o face pt ca tremuram, iar apoi a fost mai bine, a trait uman, demn, asa cum era ea, cu fruntea sus, pana nu a mai putut ... urasc tot ce inseamna acest cuvant necrutator. Il urasc. As urca pana la Dumnezeu sa-l intreb ... DE CE ... daca le stie pe toate si dispune de toate DE CE mor oameni, DE CE ??? ... Si mai urasc pe undeva preotii, pe toti, care incearca sa explice ca mortii pleaca si e mai bine ... hahaha ... cum sa nu ... ii urasc pe toti gramada.
Eu inteleg moartea ... dar aia dupa 80 de ani ... aia e naturala, ok, e o datorie fata de viata sa mori. Dar pana atunci ?!
Sunt foarte suparata, imi cer scuze ca va impovarez cu gandurile mele.
Maine va fi mai bine.
Si repet, NU asteptati !!!
Annie80 spune:
Daria imi pare rau pt prietena ta, Dumnezeu s-o ierte ma gandesc la poate cate planuri sia facut , sa fada fetiata mare si acum offff
viata e nedreapta sa nu spun alti termeni 
LA MULTI ANI!
Andas
TPaula
Lidiadanaila
Crinutz
Mcm
Andatudor
Mica-Mica

eu am adormit pe la 10 .30 cu Tom & Jerry ![]()
O zi mai buna ca a mea va doresc! 
------------------------
Alergic at stupidity.