Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 7
Annie80 spune:
Catuza dar tu ce program ai azi? daca ai terminat te pot ajuta cu inca cateva in plus 
Dany data viitoare cheam-o pe Anna, mie imi place sa zugravesc vopsesc
aurora inca putina rabdarica si gata 
ledi,asa unt si aici fooooarte delasatori si 3 zile inseamna 3 saptamani
Daria, ti-am mai spus...muncesti prea mult 
eu luat hartia de la banca, pe loc , bine dar si a costat cam 50 USD,
la cealalta banca era cam 12 USD, si pt ca am asteptat o oro in loc de 5 min cat miau spus n-am mai platit nimic
La pulitie ...maine ma duc sa iau cazierele
iar hartiile pt care era sami rup gatu ieri...abia s-au uitat pe ele, poze am facut dejeaba
Maine trimite si al meu sot pt cazier in state, verge sa-si schimbe si viza, si cam in 20 de zile isi ia linceta si va putea sa-si gaseasca un job Doamne ajuta
oare 20 de zile inseamna normal adica ~ 3 sapt, ca aici...nu se stie e fara numar!
stati sa vedeti la alea din romania 
si prietena mea a nascut natural pe 14 August, un baiat 3,900/54, Rares-Andrei...dulce foc ! sa fie sanatosi amandoi..Ma bucur asa de mult pt ea ca mereu sia dorit BB (avand niste complicatii)
va pupic! Aici e innorat dar tot cald
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
CATA-daaaaaaaa...f. frumoase lumanarile..mie imi plac toate dar in special cea lunga de 600 mm cu botosei albasti!Toate sunt frumoase...dar doar cele lungi sunt pt. biserica!Cele mici au 250 mm mi-e teama ca's prea mici !
Daa... daca nu gasesc lumanare mare de ceara... o sa comand de la ei!
Merci pt. pont!
Suuper site-ul!
Eu fix peste o luna botez!
Abia astept.
Lucrusoarele le voi cumpara atunci in preajma caci vreau sa vad cat creste.Oricum va fi mai greutz!
Si fix pe 15 sept. e ziua nepotelului meu cel scump si drag.Implineste 2 anisori!Ceva idei ce sa-i cumpar? E greu caci haine are de nu are cand sa le poarte pe toate jucarii asisderea( saci plini) masinute / biciclete... si nush ce!!
O sa-i fac eu tortul evident mai de copii sa manance si el dar treb. si ceva !Vazusem un calc. de jucarie gen laptop insa scria de la 3 ani! Iar el e tare puturos cu vorbitul! Mai rarutz!Desi intelege tot nu vrea sa vorbeasca! daca-i spui du-te colo si adu-mi aia aduce!
Ledi- ce sa zic..traim in Romanica! Cand ai nunta?
Annie-te-as chema cu drag!Am avut zugravi doar la dat glet...si asa ne-au luat pielea ..in rest..de voie de nevoie..noi 2 am dat cu lavabila peste tot!Si de vopsit tevaraie...etc...subsemnata! Asa am scutit multi bani!![]()
LiliaToma spune:
Am terminat de citit si de notat. Cam mult, dar interesant.
Annie- ce fac florile cumparate? M-a intrigat soparla in masina de spalat.
Cand ai zis ca sotul incepuse sa spuna ca sunt unele chestii mai bune in Emirate decat acolo, ca de fapt intotdeauna ni se pare mai bine si mai usor acolo unde suntem( daca suntem in Ro ni se pare ca e rai in Italia, sau ca o sa ne imbogatim in Canada). Parerea mea este ca important este sa gasesti un echilibru acolo unde esti. Si sa fii toata familia impreuna.
Desi iti faceai inima rea ca nu ati trecut in Canada, pentru o friguroasa ca tine, te asigur ca nu e ceea ce vrei. Stiu prietene care sunt acolo si au ierni foaaarte luni si foarte friguroase.
Eu caldura o mai suport, dar frigul ma deprima la maxim.
Ce a facut sotul tau cu camasile pana la urma? Vezi, tu nu ii recomanda sa caute o Doamna draguta, ca pana la urma sa nu ii placa prea mult daca e tare draguta. Mai bine cu camasa sifonata
el are o meserie foarte interesanta. In Australia in ce domeniu vrea sa caute?
Tu ce specialitate ai? Ca ziceai ca vrei si tu un job.
Ma gandeam ca am avut si eu o prietena care a stat o perioada in Emirate, dar niciodata nu mi s-a parut nemultumita de traiul de acolo si parea mereu asa optimista si plina de viata... pacat ca tu nu ai parte
Felicitari cu cei 6 ani de casatorie. Ce cadou ti-ai cumparat?
Dany- Cred ca ai emotii cu botezul din septembrie. Finutul face acusica 2 luni, nu? Mai ai vre-un finut?
Calatoria a fost foarte frumoasa, pozele superbe, peisajele magnifice, deosebite. Sunteti un cuplu frumos.
Succes in lupta cu kg-le. Sa ai atatea cate iti doresti. S-a mai discutat aici despre varste, nu vreau sa va fac inima rea iar
. Am facut 28.
LiliaToma spune:
Leditia, pacat ca dr de familie nu iti da sa faci nimic gratis. A mea din contra imi zicea cand plateam, sa o intreb inainte de mai cumpara sau face vreo analiza. Si nu pot zice ca cotizez la ea cine stie ce. Foarte rar si destul de putin
Ma bucur ca e totul bine cu sarcina. Nu mai ai mult si o sa poti sta mai mult pe-acasa. Imi pare rau de frigider... Cand e casatoria?
Gabi, cumnatul a gasit cazare? Inca o data felicitari cu sarcina si un bebe sanatos.
Raluca, lasa ca e un avantaj si in asta, ca ati trecut pe salate. Sunt mai sanatoase. La un moment dat faceam si eu mai des dulciuri si sotul mi-a zis sa trec mai bine pe salate. Acuma nu am atata timp si fac ce e mai simplu si mai usor, dar imi place sa testez diferite retete de salate.
Cum se mai simte puiul?
Eu zic ca ati sarbatorit foarte dragut, fara stress si in familie asa cum e frumos.
LiliaToma spune:
Ladymina-feliictari pentru fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa pape bine!
Mami_Alexia, bine ai venit printre noi
Catutza, super cadou de ziua ta, un aparat foto. Acusica plecati la munte la gratar, nu? Foarte dragut.
M-ai amuzat cand ai zis ca tu esti soacra si mama sotului e nora.
Toate sunteti tare harnice. Am salivat de am innebunit aici de la atatea poze cu mancare si atatea retete. Doamneeee. Cata, tu in general ma dai jos cu cate faci mereu. Toata ziua de aud ca smotruiesti, gatesti, pregatesti pentru iarna, etc. Am notat si eu reteta de tarte. Piureul cum il pui asa globulete?
Daca nu e secret ce lucreaza sotul tau de lucreaza de noapte?
Ce e ala '' vas roman''?( pentru fiert sarmale)
LiliaToma spune:
Daria, super sef ai daca ti-a facut cadou un telefon. Sper sa nu mai fii suparata diseara cand ne mai scrii.
Jos palaria pentru ce zi de nastere ai organizat. Super!!
Si preturile acolo sunt chiar super ok. Noi acuma incercam sa ne decidem unde ii facem ziua Ameliei. Unde vrea ea e vreo 500 lei numai inchirierea spatiului... of...
Zambetul ala strengar al Ameliei este zambetul ei de serviciu cum ii zicem noi. Oricat de suparata ar fi, in majoritatea cazurilor cand vede aparatul, ia pozitia zambitoare si asteapta.
Adi, ce frumos ca lucrati la casuta voastra. Desi e greu, totusi rezultatul cred ca te va face sa uiti de toate.
Nici eu nu am curaj sa conduc.. de fapt nu am condus de mult si acuma imi vine grey sa ma reapuc.
Ce poze ''nebune'' ai! Te scot din minti la propriu!
Ziceai ca ai vrea sa o iai pe mama ta dar nu ai spatiu. Pai ea nu a ramas la noi. S-a intors deja in Moldova. Nici noi nu avem spatiu si eu nici nu as vrea sa stam impreuna chiar daca imi iubesc mult parintii. Dar consider ca cel mai bine e fiecare la casuta lui. Doua gospodine intr-o casa e cam greu.
LiliaToma spune:
Aurorra, ma bucur ca bebica e bine la analize. Nu mai e mult si o sa tii puiul in brate.
Katty, bine ati revenit din vacanta.
La multi ani pentru nepotica ta. Pozele cu mancarea sunt bestiale. De unde atata imaginatie?
Iar cele din vacanta sunt superbe, se vede ca v-ati simtit bine, Andrei parca radiaza. Sunteti o familie frumoasa. Locurie sunt superbe! Mi-au placut peisajele, activitatile, super! Se vede ca ai un aparat foarte bun ca prinde totul in detaliu, chiar si pozele in miscare
Am notat reteta de rulada de cascaval, pare interesanta
Citeam despre Catutza cum era moarta de oboseala dupa ziua ei si ma gandeam ca e cumva specific aici, femeia e mai mult obosita decat sa simta ca e ziua ei. Eu mai din lipsa de timp, spatiu, mai din lene, am cam inceput sa aleg localul. Mai linistit, mai fara oboseala, desi un pic mai scump la bani, dar mai ieftin la stress.
LiliaToma spune:
Oare o sa citeasca cineva tot ce am intins aici? Dar scriu de vreo doua seri, abia acuma dupa serviciu am apucat sa le copiez si trimit pe fragmente.
catutza spune:
Annie , ma bucur ca ati rezolvat din treburi si ca sunteti aproepe gata. A venit sotul cu vesti azi? eu sper ca da ![]()
Dany , ma bucur ca ti-au placut lumanarile de botez, eu m-am indragostit de ele ![]()
Lilia , ce-mi place ca ai scris mult, am citit tot! Ma bucur ca ai avut timp si de noi
eu fac toata ziua cate ceva pentru ca stau acasa, daca as lucra ca voi sigur nu am mai avea timp de nimic.Sotul meu e gestionar la o firma (lucreaza cu valori si nu pot da numele pe forum).Unde vreti sa faceti ziua lui Amelia? noi pana la urma o sa facem acasa ziua Biancai si a lui Mihai, deja ma gandesc cu groaza pentru ca vor fi mai multi invitati si mai multi copii
iar strang 3ore dupa ei.
Sambata plecam la munte, abia astept 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyalo spune:
Lilia- vaai...dar eu am citit tot ce ai scris!!Ai talent.
Sotul meu lucreaza la o editura de carti pt. copii din Rep. Moldova cu reprezentanta aici!
Cataaaa-uraaa..pleci la muntee! Hai ca te mai relaxezi un pic!
Offf..cu zilele astea..Sunt total de acord cu Lilia... mult deranj, multa migala/ truda..ca ajungi obosita! De aceea eu am cam renuntat!Iau sotiorul de o aripioara si mergem undeva!Celorlalti ( rude) le fac 2 praji' cumpar suc/ bere si le dau la pachet! Stiu ca suna mai rau ce zic dar asta e!
Eu tot mai astept sa-mi dati o idee cu cadouasul pt. nepot!
Voi sunteti mai in tema si cam stiti ce trebuie!Sau mai bine zis de ce se bucura mai mult puiul! Ca v-am zis..din cauza ca e orfan...sincer nu-i lipseste nimic..toti ii aducem si are de toate ... e cam rasfatat de mamaie ... dar e un dulce!Ma gandeam la o jucarie mai smechera...dar ce?? Si unde sa caut ca sa am de unde alege??