Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dodo, felicitari. Sa-ti dea Domnul sarcina usoara si copil sanatos. Doamne ajuta.
Annie, suna complicat rau tot ce aveti voi de facut.
Eu mor de cald in fiecare zi ... si abia astept weekendu sa ma duc la piticot imparat ca nu mai pot de dor de el. E casa goala goala fara el, dar ... e si tare fain la campulung cand te invelesti noaptea cu patura nu te sufoci de cald.
Va pup leoaicelor

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu tot citesc si citesc.. zici ca e un roman, ca in vreo 30 pagini lucrurile evolueaza, se schimba..
Gabi, felicitari! Sarcina usoara, bebe sanatos si norocos!
Am pus in final poze.
Le puteti vedea aici de la ziua mea si Moldova
aici : de la mare
si aici: Calimanesti

Nu sunt multe, nu sunt cele mai artistice, dar in sfarsit am si eu poze, ca de obicei mai uit si aparatul acasa cand merg undeva.
Pupici si sper sa intru ritm cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara!

Raluca , ce bine ca se simte mai bine Mihai al tau! cand il aduceti acasa?

Lilia , ce poze frumoase! iar voi sunteti asa frumosi si tineri si fericiti tineti-o tot asa!

am profitat de faptul ca e mai racoare acum in casa si am copt vinete, am facut o salata mica. Trebuie sa ma inarmez cu rabdare si sa coc sa pun si al congelator ...dar nu stiu cand ca e foarte cald

Dany , ai terminat treburile prin casa? si eu trebuie sa schimb lustra in sufragerie (acum am o alpica dar vreau lustra, dar nu stiu de care).

Gabi , ce ai mai facut cu casutza? vreo veste buna?

va , noapte buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuchi , Laura10 , Pisimuky , Alina922

Dodo, felicitari pt 7+ ! Ce veste frumoasa ! Sa ai parte de ink 33 de saptamani usoare si de bb perfect !
Catutza, asa de bine ma cunosti
Revin diseara si va pove, azi voi fi plecata toata ziua.
Spor la copt vinete Ai ambitz, nu gluma !
Lilia, , vazut pozici, ce mami tana esti Mogaldeata e superba, are asa ... un zambet strengar, cred ca nu sta o clipa
Ralu, noah o saptamana rapida sa ai sa vina we ul sa recuperati odorul
Annie, spor la drumuri si la tine azi, sa se incheie ziua cu rezolvarea treburilor !
Dany, ce mesteresti azi ??? Ce mai face bb_mic ???
Katty, Anca, Adriana. si la voi.
Revin diseara.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Tzuchi , Laura10 , Pisimuky , Alina922 LA Multi ANI!

Lilia Superb concediu ati avut, calimanestiu cu verdeata aia, miau mers la inima, ce-as vrea si eu niste aer curat

Eu doar ce facusi ochi, m-a trezit Clau la timp sa , ca sa avem timp sa ne pregatim de "plimbat: dar a adormit el acuma.

Am sa revin.. mor dupa o si mai e si soata pe mess

VA pup si sa aveti o zi buna!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele! ce mai faceti? am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris voi si vad ca sun vesti bune!
Dodo, felicitari pentru bebe din burtica, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara!
Ledi tu cum te mai simti ce face bebe?
Eu am fost ieri la eco si bebe al meu e bine,e jucaus si grasunel, are 2140g si seamana cu tati!Mai am putin si o sa-l tin in brate,abia astept! Sa dea DD sa fie totul bine si sa-l am in brate sanatos si zglobiu!
V-am pupat pe toate si sa aveti grija de voi!
Aurora 32+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

hellooo
aurorra- mai e un pic!!!Bb e deja marisor!
Annie- alergatura cat mai placuta iti doresc!Sa termini repede !
Dariaaa- esti busy la job?Eu am mesterit dimineata la un morman de rufe necalcate si le-am dat de cap in final...Azi nu am program... as vrea la dr. de fam. da mii lene sa umblu prin caldura!
BB e bine !Spre rusinea mea de cand am venit din concediu nu am mai ajuns la el! Tot zic sa merg insa e si f. departe de mine , e si cald...si eu sunt rea de caldura!Vreau sa ma duc sa iau cruciulite sa le aranjez( am luat si snuruletz bleu si le confectionez eu!)
Cata- noi din ianuarie pana in aprilie ne-am chinuit sa zugravim 2 camere-ma rogg zugravii...cu glet cu tot... am plecat fara sa avem nimic alocat pt. ac. chestie...apoi ne-am trezit ca vrem alta mobila altceva( desi celelalte nu erau prea folosite avand doar vreo 7 ani) le-am dat pe mai nimic si ne-am facut altfel... si iata ca din ian .pana azi tooot bagam in diverse chestii bani!Sper sa se termine!Nu ne pare rau caci rezultatul zicem noi e ceva frumos si decent ! Lustrele noi le-am luat din BIG.Am fost ieri sa caut ceva pt. bucatarie in locul aplicei si nu mi-a placut nimic( ne-a dat socrela bani sa luam pt. bucatarie) am cheltuit si banii si nici nu am luat nimic!!Eee... o sa luam dar vra sa fie ceva frumos..chiar daca acum stau cu bec!Am stat cu casa vraiste din ian. pana mai de curand! Asa e cand pleci la drum fara un buget alocat ! Si faci cand ai, cand poti...etc.Am preferam sa stam fara si strangem bani pana luam ceva frumos! Si uite asa trecura 8 luni!!
Lilia-f. frumoase pozele! Ai o fetita artista!Si tu esti tinericaaaaaa!Ai sub 30 de ani??
Raluca- las' ca mai e un pic si vine we.!!!si eu ajung sambata la C-lung la maman ca sa o ajut nitel la curatenia de vara-toamna!

Mergi la inceput

neatza!

Daria , sper ca a trecut supararea si esti bine te astept diseara sa ne spui ce si cum

Leditia , ce faci, cum esti? Ati luat frigider ?

Dany , ma bucur ca ati reusit sa renovati casa, e mare lucru! si noi am vrea vara viitoare sa zugravim sufrageria, bucataria si baia (holul si dormitorul le-am facut anul trecut...si baia ) . Ce mobila ati luat si de unde. As vrea si eu in sufragerie un coltar frumos sau 2 canapele frumoase.

Aurora , cum te simti acum ca mai ai putin? gata bagajul de spital?

va pe toate, o zi buna!

Mergi la inceput

Dany , apropo de botez, uite un site unde au super lumanari...dar nu ma lasa sa pun link ca e reclama...il pun cu pauza dupa "http://" si stergi tu pauza ca sa poti deschide linkul http:// www. bestkids. ro/c-80-lumanari-botez.aspx

sper sa mearga asa, sunt lumanari foarte frumoase, eu daca as boteza de la ei as lua lumanarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

Buna fetele! ce mai faceti? am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris voi si vad ca sun vesti bune!
Dodo, felicitari pentru bebe din burtica, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara!
Ledi tu cum te mai simti ce face bebe?
Eu am fost ieri la eco si bebe al meu e bine,e jucaus si grasunel, are 2140g si seamana cu tati!Mai am putin si o sa-l tin in brate,abia astept! Sa dea DD sa fie totul bine si sa-l am in brate sanatos si zglobiu!
V-am pupat pe toate si sa aveti grija de voi!
Aurora 32+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Aurora felicitari pt bb grasunel.
Eu ma simt asa si asa,am si momente bune si mai proaste..sunt pe no-spa in continuare si scobutil..si astept sa treaca timpul sa ajung la medic sa-mi vad puiul.
In rest,munca,casa,diverse probleme...in curand ma voi casatorii si voi sta si acasa,ca mai merg 2-3 sapt la job si gata ,intru in medical ca simt eu ca se cam duc bateriile.

Edit: catutza ,nu am luat frigider ca aia de la conta care completeaza adeverintele n-a vrut sa i-o completeze inainte sa plece in concediu si acum e in concediu..deci mai stau o sapt sa vina..Asa e cand esti angajat pe pile si ai spatele asigurat,te doare undeva ca-ti faci sau nu treaba,iti bati joc de toti,ca deh..iti permiti!ma abtin s-o numesc intr-un fel sau altu..

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput