Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu ma coc,usor da sigur.
Am fost azi sa-mi rezolv cu decizia aia de divort,sa pun stampila si timbru pe ea.Si pot zice ca am avut noroc!Nu se gasesc timbre judiciare pe nicaieri,eu nu stiam ca trebuie judiciar,credeam ca fiscal..aia la posta a zis ca da,fiscal trebuie si evident ca mi le-a dat pe cele mai scumpe..8lei..Bun..ajung intr-un final la tribunal,alt oras..si aud ca-mi trebe judiciar si ca acolo nu exista si ma si vedeam intorcandu-ne in Cta si cautand in disperare dupa timbre.Si totusi,era o dna care intrase dupa noi si ne-a dat ea timbre,avea mai multe,abia facuse rost de ele si ne-a dat si noua.Sa-i dea D-zeu sanatate..Ca sincer era tare aiurea..Am avut noroc si ca ne-am dus azi,ca programul era de la 12 la 16 si pana am fi mers sa platim taxa la fisc,sa facem copii..etc,n-am mai fi apucat sa punem stampila..Si uite asa am rezolvat-o si pe asta,desi am tras o caldura...Of,vreau toamnaaaaa!Racoare!Azi noapte a plouat,a fost mai bine,dar in casa tot cald era,caci betoanele astea sunt fierbinti fierbinti..
In rest,astept ziua de luni sa ajung la dr sa-mi vad minunea,ca habar n-am daca a miscat azi ca eu m-am concentrat pe alte chestii.
pupam gasca.

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am sosit de la dr

7+
Cu DD inaite si vom fi in primavara mai multi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am sosit de la dr

7+

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Sarcina usoara si un bb sanatos.Felicitari.
Unde ai mers la dr?Ai facut eco?

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am sosit de la dr

7+

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Sarcina usoara si un bb sanatos.Felicitari.
Unde ai mers la dr?Ai facut eco?

POZE
Minunica mea
19+

Multumesc la fel
Da am facut si eco la dr Costin Boteanu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , i-ti doresc din suflet sarcina usoara si un bebe sanatos ma bucur foarte mult pentru voi. Ce a spus dr e ok chiar adca ai luat antibiotice?

Annie , ma bucur ca ai rezolvat ceva cu actele si ca mai ai putin. Tin pumnii pentru maine sa-ti dea sotul vesti bune .

Dany , am fost afara azi sa platim taxa la facultate pentru Mihai ca e student de anul asta (bobocul mamei ) , apoi la piata la Delfinului si apoi la banca sa punem niste bani pe card...si gata plimbarea pe ziua de azi. Maine sa vedem unde mergem si ce facem cand se terzeste Mihai ca el e de noapte si maine va dormi...daca va putea de cald

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

WOW, DODO felicitari, sarcina usoara si bb sanatos

Catutza, mai am o caruta de facut

dar pana maine ma delectez cu o baie cu saruri si spume, masti si un pahar de bere rece, ca mi-au iesit caldurile pe nas

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Dodooooo Felicitari!!! Sarcina usoara si lipsita de griji iti doresc!!!!!!Ai grija de tine!
Ledi- abia astept luni sa ne spui ce si cum!Stiu ca e pb. cu timbrele judiciare! Ei le cer dar stiu si ca nu se gasesc mai pe nicaieri!!
Cata tu in ce cartier stai?? In sect. 3 banuiesc!
Annie- ai rabdarica ca or sa vina si vestile! Wwaaw -ce zici tu acolo... e dezmatz: baie cu spumeee..si eu ador sarurile si baile cu spume..dar acum noway!!!Eu iubesc apa cam fierbinte...

Mergi la inceput

Fetelor pentru urarile si gandurile voastre bune.

Catutza antibioticele le-am luat incepand cu a zecea zi de sarcina.Nu era format.Mi s-a explicat ca ar fi fost problema daca le luat dupa saptamana a 3-a de sarcina.In primele 3 saptamani mi s-a spus ca se aplica "tot sau nimic" adica era compromis si aparea avort spontan sau ,cum e in cazul meu,sarcina decurge normal in continuare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dany , stau in sectorul 3, pe langa cora -republica...in cartierul 23august.

Annie , te bat! tu vb de lucruri sfinte acolo, auzi la ea saruri si spume! dar meriti dupa cat ai umblat azi

Dariaaaaa , pe unde umbli?

Lilia , hai cu poze si povesti din vacanta

Gabi , ma bucur ca nu e niciun pricol pentru bebe. Hai ca maine poimane vedem si la semnatura ta 39+....
Bogdanel ce spune, il incanta ca va avea un fratior/o surioara?

Katty , la mare nu mai ajungeti? e bine ca mergeti si la tara, mai ales ca e multa verdeata acolo si zona frumoasa (parca asa tin minte de anul trecut). Sora ta mai pleaca la Sveti Vlas?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata, Dany, fetele poftiti si voi, ce mai asteptati e asa de biiiine wow, chiar daca afara sunt 40 e grade eu aveam nevoie, tot ma dor genunchi,..dar ma pregatesc pt maratonul de maine, care e numai pulitzie pt scos caziere, si banca pt scos statement ca sasi schmbe al meu viza din turist in bussiness (adica sa aibe drept sa munceasca legal) cu vizit...tre numai sa vizituiasca

zicea ca a fost la wild life australia, sau ceva de genu si a vazut canguri , koala bear, si pasiunea lui , reptile

am si-o pauza de 20 min de curent

o seara placuta si relaxanta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput