Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 10
danyalo spune:
Karmyna ,Carrie ,Apanda,Maria Gastaldo,Cherry22 ,
Nikolle_t ,Aysha ,Emicris.
pt. ultimele sarbatorite ale zodiei! gataaa... si cu asta s-a cam dus si vara!!![]()
Urmeaza toamna sper lunga , mai racoroasa un pic, bogata si pastelata!![]()
Va urez si eu o dmineata/ zi f buna dragi duoamne, don'soare si duduite!![]()
Annie-nebunika mea moare de cald mai... are niste pozitii de ma prapadesc de ras!!
Tu ce mai zici??
Dariuta-ma bucur ca esti bine!Sunt indragostita de smecheruta ta!!!![]()
miki- ma bucur tare mult ca ai scris!Bine ai venit la noi!
deci dodo- 21 august -miki-miki ( o duoamna deosebita!!!)![]()
![]()
Cataaaaa- mii dor di tini mai duoamno!!!
Gratarel, verdeata, etc...trai neneaca!
Lilia- doo vorbulite macar..nimic- nimic?? plizzz poti posta link-ul cu salate?? ma intereseaza salata din Yugoslavia! Aseara ti-am admirat toate albumele!!
Am uitat sa-ti raspund: da e primul finut pe care o sa-l botez!Pe fini i-am cununat in 2003!As vrea sa botez si o fetita...daca auziti pe cineva ca e in cautari...sunt aici!!!
Ledi, Dodo- cum va mai este?
Eu...
-mor de cald( primero) -de la AC stranut de numa... asa ca incerc cat pot fara...noaptea e crunt...de cald...nu ma pot odihni deloc...las geamul deschis( am plasa) si cand e somnul dulce..incepe cate o alarma jos in parcare!!
Azi plec cu sotiorul pana la Suceava (are el ceva de rezolvat pt. serv.) si apoi ne retragem la C-lung la mami si nepotel!
De gatit nush... tot un crap ca am lasat la mama sa avem cand mai aterizam pe acolo... si nu mai stiu ce... vedem!
Va pup si va urez sa aveti un we racoros si sa va incarcati bateriile!
Dodo-pui spune:

Karmyna - 
Carrie - 
Apanda - 
Maria Gastaldo - 
Cherry22 - 
Karmyna - 
Nikolle_t - 
Emicris-
La multi ani

Dany gata am trecut-o si pe Miki-miki,bine ai venit sper sa fii activa.
E cald la Ct dar nu canicula cel putin asa era pe la 11 erau 28 grade.
BB2 e cuminte(inca),iar Bogdi a aflat ca mami are un BB in burtica.nu stie inca cum sa reactioneze...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Mi-e cald de lesin...cred ca v-ati saturat si voi sa tot ma auziti plangandu-ma de canicula asta,nu?
Noi suntem bine,astept cu nerabdare ziua de luni sa mergem la dr sa-mi vad minunica si ma tot gandesc la nume de fetita.Si cand ii vbesc,ca eu vbesc cu bb de mult,ii zic "ce face fetita lui mami"Habar nu am de ce..uneori ma gandesc ca poate fetita lu mami o avea ditai putzulica si sa vezi cum trebuie sa schimb eu strategia..
In rest,sunt cam suparata ca nu-mi gasesc rochita,dar deloc..am tot incercat dar nu-mi vin!Aseara am incercat una,eram convinsa ca o sa-mi fie mare.,.pt ca era marimea 12..si cand colo era mica la sani..nu puteam inchide fermoarul..Nush in ce sa ma imbrac si in 2 sapt ma marit..si n-am in ce ma imbraca!Sa nu mai zic ca hainele de gravide pe aici lipsesc cu desavarsire...dar sa nu gasesc eu o rochita sa-mi vina?
Dany,nu am croitoreasca si nici timp sa merg toata ziua la proba si cum spuneam,nu cunosc pe nimeni si sa merg asa la "ghici ciuperca ce-i" nu-mi prea convine pe banii si timpul meu.
Asa ma supara chestia asta..plus ca e de-a dreptul frustrant sa ai un dulap de rochite si sa nu-ti mai vina niciuna..si nici in oras sa nu gasesti nik..Si culmea,vreau una simpla,nu cine stie ce chestie..
Aurora ce mai face bb?
Dodo,burticuta ce face?creste,creste?:)
pupam restul fetelor,merg sa mananc si eu ceva..
POZE
Minunica mea
19+ 
LiliaToma spune:
Eram sigura ca am scris ieri un mesaj, hmm.
In primul rand, Daria, m-a cutremurat vestea despre prietena ta. Am stat mult cu ochii in tavan gandindu-ma la asta si la cat de groaznic poate fi. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa le aline pe cat posibil durerea celor apropiati...
Catutza, interesant job are sotul tau cu ture de noapte.
Amelia vrea ziua la Boom Land, ca a fost la ziua cuiva acolo. E adevarat ca e spatiu si pentru 50 copii, dar totusi e cam scump( pe mamica copilului respectiv a costat-o 850 lei fara mancare..)
Acasa tot nu as vrea. Eu mor sa ma pregatesc o saptamana si dupa aia sa strang inca doua. Si oricum, avem spatiu destul de putin, poate doar la socri ca au trei camere. Inca ne mai gandim, desi am facut deja rezervare la Mec. Asa cum ii spuneam azi unei prietene, este mare pacat ca parintii nu au alta solutie decat Mc,desi multi sunt contra Mc-ului( noi pe Amelia nu o ducem la Mc deloc). Celelalte solutii care exista sunt mult prea scumpe din pct meu de vedere.
Dany, asa cum faci tu de ziua ta, eu am facut cu socrii de ziua mea, dar nici macar praji nu am facut. Am luat niste pizza pe drum, bere si suc si gata! Oricum ei nici nu sunt pretentiosi, si asa au zis ca ne-am cheltuit si nu trebuia.
La ce editura e sotul tau? Ia zi, putem sa luam carti la pret de editura prin el? Adica fara sa cream vreo problema, intreb daca exista asa posibilitate.
Pentru nepotel, e cam greu sa zic, cred ca la varsta asta ar putea sa ii placa un lego interesant, poate din piese foarte mari, sau poate o masinuta, bicicleta cu pedale, mare, un set de unelte sa surubareasca. Daca e la curte sau are spatiu: un tobogan doar al lui, o piscina, o casuta de plastic. Depinde si de buget. Drum bun la Suceava
Annie, m-a amuzat sotul tau cu telefonul care salveaza casnicia.
Leditia, depinde cat de fastuos vrei sa faci cunuia civila, ca daca conteaza mai mult rezultatul, poti sa mergi si in blugi
Poate gasesti vreo amica/prietena mai grasuta si iti imprumuta ![]()
Gabi, ce bine ca cumnatul si-a gasit chirie. Deci te trage la somn? Si eu eram o somnoroasa
Raluca, smecheri mai sunt copiii astia. Auzi, deja sa stie el sa sanatajeze sentimental bunica..
Miki, bine ai venit printre noi.
Inca o data La multi ani celor cu ziua de nastere azi, celor care ne-am sarbatorit in perioada asta a zodiei noastre si sa avem parte numai de bucurii de la viata!
Aurorra spune:
buna fetele, ce mai faceti? mai puteti pe caldura asta?
la mine acasa e totusi bine,ca nu bate soarele decat vreo 2 ore dimineata apoi e umbra si racoare asa ca rezist bine!
Ledi bebe al meu e bine,face valuri cred ca inoata se pregateste pentru marea aventura in apa
, zic si eu! iti doresc sa ai o casnicie fericita si bebe sanatos! Apropo de ce ziceai cu fetita mamii, eu inainte sa aflu daca e fata sau baiat, tot ma uitam pe net la diverse lucruri pentru bebe si din instinct ocoleam tot ce avea legatura cu, culoarea roz ma uitam doar la lucrusoare cu albastru, bleau sau ma rog alte culori,numai roz nu! cred ca aveam un sentiment,nu stiu poate asa e si la tine!
Oricum important e sa fie sanatos orice ar fi!
Pupici la restul gastii si seara racoroasa!
Aurora
32+, mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
Annie80 spune:
da chiar ledi...inima ta ce iti spune ca e? Ce simti? Clau a fost rusinos si nu nea aratat, nici nu vroiam sa aflam, dar eu speram ca e fetita cand imi mai spunea lumea ca e fata ca am burta...intr-un fel...ma bucuram, dar totusi ..ceva imi spunea ca e baiat..simteam asta.. Eu il alintam pui. Ovi a fost 100% ca e baiat.
si mai era cu e ce parte misca prima data.
ah si toata sarcina n-am pus ruj pe buze, in secunda 2 eram la baie sa dau la boboci. Si-mi spuneam , sigur e baiat ca nu-i place rujul.
Aurora tu ai faptul confirmat ca e delfinash?
Numai bine la burtici!
Pup fetele!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Hello
pana la urma nu am mai plecat caci s-a revocat ordinul pt. Suceava! Asa ca maine dimineata plecam la tzarica!
Abia astept!
Lilia-merci de ponturi!
e o idee buna cea cu toboganul...sa ma uit prin oras sa vad ce si cum( preturi).
Am scris numele editurii in mailul comun ca nu doresc sa se considere reclama!Carticelele sunt foarte frumoase si nu f. scumpe! Pe site apare si pretul lor! Discountul se face doar firmelor catre care distribuie ei cartile si cu care au contracte: gen Diverta, DDC...etc si a altora din tara( Iasi, Cluj, C-ta, Suceava,Craiova...).Dar normal ca e mai rentabil de la ei ( caci e prima mana) decat la Diverta( m-am crucit ce preturi au pe acolo).daca iti place ceva... spune si o sa iti aduca sotul meu! El e singurul "roman" din firma ca sa zic asa... restul sunt de peste Prut
Patronul...e din fire...oleak mai chitros!! ![]()
Sa nu ma uiti cu salatile!!!!
Ledi- nu stiu ce sa mai zic cu rochitica ta!!!Eu sper totusi ca vei gasi ceva sa-ti vina!
Annie- tu ce mai zici?? Nicio veste din tara cangurilor?? Pe unde ai mai umblat??
Aurorra- mai ai un pic! Annie Aurora a zis asa..pt. ca bb se va naste in apa! Si eu urmaresc topicul respectiv!!

Daca-mi da DD si mie putin noroc si raman si eu
astfel as vrea sa nasc!Iar despre clinica respectiva si despre dr. cu care va naste ea...numai de bine!
Singura pb. e ca se afla in Brasov... dar la o adica nu e asa departe! deh...asa sunt eu...visez cu ochii deschisi!
ma retrag sa pun o masinuca la spalat!
LiliaToma spune:
Aurrora, pupici pentru burtica.
Dany, scuze, am uitat. Majoritatea retetelor de la salate le-am pus aici
Am crezut la un moment dat ca o sa continui cu retetele, dar m-am oprit pentru ca nu am mai avut asa timp de cand am inceput serviciul.
Annie80 spune:
Am auzit despre nasterea in apa, chiar am vazut un documentar si pe discovery...super
Lilia asa e al meu..nostim, scoate cate unele de...n-ai replica ![]()
Dany daca a mea zbanghie lustruieste gresia de caldura , a ta cu inca 3 kile de blana... off tare greu e sa fi pisic...Ca maine poimaine ne dai de veste ca esti cu bb la bord
Nu mai zic nimic de taramul lui oz, doar asteptam, oroarea mare e ca ne trbuie cazierele din ro...
crima si pedeapsa, am lasat camasile lui, si acum visez numai caziere
altceva nimc..doar bantui, azi am stat acasa si am facut curatenie, maine am cateva de spalat..si in rest nimic interesant..stam incasica la racoare
Pup fetele, O seara buna! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
hello in miez de noapte!
am fost la mama la curte, Bia a alergat toata ziua, a refuzat sa doarma la pranz si acum seara a facut scandal acasa ca era rupta de somn
si maine iar o trezesc dimineata ca plecam la munte
fetelor eu sunt lovita rau in cap dupa munte, ador sa ma plimb, sa urc pe munte...dar in ultima perioada adica de cativa ani nu am mai urcat deloc (q] si-mi e asa de dor....
Dany , drum bun maine la mama ta! cat stai acolo?
ma bucur ca mi-ai simtit lipsa ![]()
Daria , vazut pozele, cam putine! Giulik e frumoasa ca deobicei 
Annie , vesti ceva de la sotul tau? tu cum stai cu moralul? te-ai mai obisnuit fara el?
Lilia , daa Mihai al meu are un program super 12/24 si 12/48 e destul de mult timp pe acasa...chiar daca doarme dupa tura de noapte
sa ne spui ce decizi cu ziua Ameliei.aveti multi copii? eu am taiat in carne vie si am doar 4 copii cu ea 5 si 8 adulti cu noi...sunt sigura ca va fi dezastru in casa dar in alta parte nu ne permitem deocamdata (sincer cu 800 ron sau mai mult mai bine mergem cateva zile la munte
)
va
pe toate, revin maine seara cand vin de la munte
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil