Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai....

O sambata placuta si tot binele din lume.
"samburei"din burtici si la toate mamicile.

Am intrat sa va salut caci dispar iar pe afara cu "Donu' Dodo".

Poftiti la si .

Revin .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza...
O cafeluta,o cola,ceva?pt gravidute un laptic..
Eu sunt matinala ca mi-era foame.

Lilia eu iti doresc sa gasesti ceva mai convenabil,pt petrecerea Ameliei,caci sincer 850ron fara mancare e enorm.Ce-ti ofera de banii astia?Doar spatiul cateva ore?
Nunta propriu-zisa va fi la anu' cu tot cu botez(ma rog,cand am stabilit-o nu era botezul in ecuatie ca nu ne gandeam noi ca vine bb asa curand)Daca ar fi dupa capul meu,avand in vedere ca am nevoie de bani pt alte chestii(cum ar fi frigider si multe,multe chestii pt bb,ca am zis,mi-am facut o lista cu strictul necesar si e lunga rau :))) )asa..deci cum ziceam,daca ar fi dupa capul meu ,m-as duce doar cu al meu si apoi la o cina romantica undeva pe malul marii...dar nu stiu eu cum ar intelege altii chestia asta...

Aurora nasti in apa la Brasov?Pupam burtika cu delfinasAm citit mai demult subiectul cu nasterea in apa si mi s-a parut interesant,dar nasterea nu prea e previzibila,ca doar de aia ii zice data probabila a nasterii..si nah,depinde si cand nasti si in ce oras esti..Plus ca poti naste mai devreme putin de data probabila si pana ajungi acolo..nush..Ma gandesc in cazul meu,caci recunosc mi se pare o experienta un pic altfel si interesanta,dar din Cta pana la Brasov e mult..iarna e super aglomerat drumul si pana ajung acolo poate nasc in masina,Doamne fereste...

Annie,mi-ai distrus mitul cum ca daca nu se arata la eco e fetita,ca astea is mai rusinoase.Nu stiu,de la inceput am simtit ca ar fi fata,apoi a urmat o perioada in care habar nu aveam ce e..acum parca simt ca e fetita..Ma uit la tot felul de hainute ca eu nu-s cu roz si bleu..mie imi plac multe culori si am zis clar ca daca am fetita nu-i iau patut roz ca am vazut unu si ma strideaza la ochi!

dany distractie placuta la tara.Unde mergeti?

catutza distractie placuta la munte.

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata

Pe la pranz tr sa ajungem la o zi de nastere de fetita mica de 2 ani. Asta daca vine tati acasa pana atunci ( si iar ma intreb de ce nu pun mana sa conduc eu ca masini Slava Domnului avem)
Am fost si am luat o jumate de cadou, tr sa ma duc sa mai caut inca ceva.
Amelia e cam mucioasa si tuseste. Ii dau paracetamol, Stodal si Oscillo. Voi ce mai folositi? Naturist ceva?

Annie, tin pumnii sa rezolvati cu cazierele si cu toate actele.

Dany, sper sa va odihniti bine la mama ta.

Catutza, eu nici gand nu am sa dau atatia bani. Mi se pare prea scump. Pe Katty la Mc a costat-o 330 lei parca, cu tot cu mancare, tort, sampanie si ce au mai comandat parintii. Deci un pic mai rezonabil. Inca nu stiu cati copii vor fi. Deja e maricica si o las pe ea sa isi faca lista de invitati.

Katty, stiu ca trebuie sa plecati in vacanta, sa veniti numai cu impresii frumoase de acolo!

Gabi, unde mergeti la plimbare?

Leditia, in banii astia cica le-a intrat spatiul, pictat copii, un pic de animatie, care sincer, sunt de toata jena. Eu am vazut un clovn super, care stia sa faca si animatie, si pictura, dar super, nu asa ca la astia de vai de ei si inca si scump. La ei atrage mult spatiul foarte mare care ii incanta pe copii. Atat.

Eu simteam ca e fetita, dar nu stiu de ce, cand imi inchipuiam cum o sa am grija de un copil, il vedeam baietel. Plus ca toate babele din lume, intalnite in perioada aia, ma opreau pe drum sa imi zica ca va fi baiat dupa tot felul de chestii; burta, buric, nebunii, de ma gandeam deja ca a incurcat ecograful.. nici una, niciodata nu a zis ca va fi fata.. nu ca le-as fi intrebat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza fetele! Se pare ca am treminat de sarbatorit., mama numai in petreceri am tinut-o o luna de zile

Ledi nu stiam ca fetitele sunt cele rusinoase la echo , eu am aflta cand am vazut putzica cand am nascut, afara ca asa stiam eu ce e , sincer ititSpun si Claudiu a fost rusinos..Desi simteam asta, spuneam la toti ca e fata, ca matusimea s-a prezentat cu hainutze roz

Si pe mine ma "fascinau " babele care pareau mai performante decat ultimul echo

eu la next one, ce ma fac daca e fetita, n-o sa se super nimeni ca nu o sa folosesc rozul prea mult cu ea, nu?

catutza nimic nou...asteptam!

Mai burtici..sunteti molipsitoare. treziti sentimente, deja ma vad cu butica.

Pupici!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Deja se lasa caldura prin urmare ne-am intors in casa unde vom vegeta pana dupa ora 18.

La plimbare prin parcurile din zona(gara,far)sau cum am fost azi pe Bd.tomis.

Concedii si miniconcedii placute celor care au asa ceva.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo, Ledi n-aveti pile la Politie sami scoteti si mie cazierul fara sa trimit procura *la cine nu am cui*

fetele..si voi m-ati last singurica?

oricum ma bucur ca ii aveti pe toti cei iubiti pe langa voi, eu am numai pe puiu mic

Offf e tare greu!

va pup, o seara placuta

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, si io am doar puiul mic, da ?
Azi am fost pe`acasa toata ziua, am facut curatenie generala si n-am terminat iar fi`mea a cazut lata acu` juma` de ora, desi nu am insistat sa mai doarma azi ... deci la noapte ne distram

WE frumos in continuare tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Off, da uitasem Daria, Scuze

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara ! fetele dragi

am revenit de la munte, vad dublu de oboseala dar fata mea cucuiata a dormit in masina tot drumul la intoarcere asa ca acum e fresh-presh asa ca...

Daria , sa trezit Giulik? ne luam de mana la noapte pe forum...

Lilia , unde a-ti fost la petrecere si ce ai luat cadou la sarbatorita? sa ne arati poze daca ai normal.

ma duc sa fac baie la fata si sa intind rufele ca am pus si o masina la spalat, revin cu poze

Annie , sper ca vor veni vesti cat mai curand -BUNE!

Dany , ce faci, ai plecat la Suceava?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am adormit fata ma duc si eu in pat, sigur voi adormi devreme...

Am pus poze in contul comun, sunt pe acelasi link cu cele de ziua mea, si vizionare placuta

noapte buna si racoroasa va doresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput