Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Catutza sper ca ai avut o zi pe cinste, eu nici o veste asteptam.. merg sa-ti vad pozicile

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Eu am o durere de cap de mi vine sa probabil de la vreme, a plouat si e destul de frigutz ... deh, io vreau patruj de grade
Catutza, eu aseara am adormit ca o nesi, timp in care fi`mea a stat cumintica foc sa se uite pe Jetix asa, nederanjata de mine
Annie, cum adica nu are cine sa mearga dupa cazier ??? Nu ai pe nimeni- nimeni care sa faca asta, ca doar nu e nimic complicat, cel putin aici in Oradea, acum dureaza maxim 20 de minute
Restul de fete, ce ati facut ieri ?

Eu sunt prin zona ... am primit joi un dvd portabil si acum dau jos desene animate pt cand mergem la Praid in speranta ca va sta cupilu` cuminte fara sa se plictiseasca ... desi slabe sanse ...

Duminica frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza, si pe mine ma doare capu dar vad ca Ibuprofenu lucreaza foarte bine
Daria, mama e bolnava si fratimiu incredere 0 (zero) un prieten de ani de zile, a zis ca e aglomerat si nu se incurca , bine ca plateam si drumurile, dar...deocamdata sunt in stand by cu ele

Clau sta cuminte in masina cu un gameboy, uneori, si normal ca e plictisit si marait exact cand imi trebuiesc mie instructii de pilotaj

Azi poate mergem in dubai, dar nu voi conduce eu,

Cata, superbe poze, am visat gratarul tau azinoapte

pup fetele

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
Eu nu am durere de cap, dar am dormit putin. Amelia a tusit aproape in continuu, am incercat una alta, o calma pe putin timp si iar incepea..

Ieri la zi de nastere a fost ok, a fost mai mult o reuniune de 3 familia la un local. Amelia era cea mai mare, ceilalti doi copii avand cate 2 ani. Dar a fost ok. Localul e in parcul Carol si am stat la masa la terasa, ei putand sa alerge prin parc.
Cadou i-am luat ceva de imbracat( un sarafan de blugi cu bluzita) si un set de tacamuri de plastic( furculite, linguri, cani, farfurii, etc. 0 care au ft folosite la greu acolo pentru pietricele de pe terasa. Nici nu stiu daca acasa au ajuns toate piesele.
Poze inca nu am pentru ca( a cata oara) am uitat aparatul acasa. A facut mama sarbatoritei si o sa le iau de la ea cand va fi posibil.

Annie, imi pare rau ca nu ai pe nimeni sa se ocupe. Iti tin pumnii sa se rezolve pana la urma. O idee ar fi sa deschizi un subiect unde sa intrebi cine de acolo are un pic de timp sa te ajute. Ii faci procura sau ce trebuie si gata. De multe ori cei pe care nu ii cunoastem sunt cei care sar in ajutor mai repede. Hai, fii si tu mai optimista, am impresia ca mereu vezi partea goala a paharului..

Daria, ce bine ca a plouat un pic acolo, aici e foarte cald. Cum este un dvd portabil?

Catutza, chiar eram curioasa la ce ora se va culca Bia( de altfel si Giulia). Totusi nu a fost chiar grav pana la urma

Eu am ramas in urma cu vizionatul a multe poze. Sper sa recuperez.
Azi nu avem nimic in plan. Tr sa gatesc, Amelia vrea la bunica cica, asa ca o sa stea pe-acolo azi. Voi ce mai faceti mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza fetele! o fi ceva in aer ca vad ca si pe mine ma chinuie o durere de cap, am sa beau niste cafelutza poate imi trece.
Annie, da sunt 100% sigura ca e baietzel,mi-a zis de pe la 15 saptamani si acum e tot asa,doi dr spun acelasi lucru,asa ca nu am nici un dubiu
Cat despre faptul ca eu il numesc delfinas este asa cum zice danyalo, vreau sa nasc in apa si sper sa reusesc sa ajung la timp la Bv, da Doamne
Ledi, asa e cum zici e imprevizibil momentul nasterii, dar in functie de ce o sa-mi zica la ultimul control la bv care va fi pe 18 sept, o sa vad cum procedez ca sa pot naste la Bv. Chiar nu vreau sa pierd ocazia asta mai ales ca sunt foarte incantata de clinica de acolo si Dr Baiulescu mi se pare tare de treaba!Si am auzit o multime de pareri bune despre el si despre clinica. Si e departe si Piatra Neamt de Bv, ca fac 4 ore cu masina,dar m-am gandit sa merg cu o sapt mai devreme decat data probabila si sa stau acolo la cineva sau la o pensiune,iar daca o sa treaca data probabila o sa vb cu dr sa provoace nasterea,inca nu am discutat asta,dar o sa pun la pct si aspectul asta! Plus ca nu vreau sub nici o forma sa nasc aici in Piatra,conditiile din spital sunt groaznice, e mizerie se poarta urat cu tine si acum dr care ma supravegheaza aiaci mi-a zis ca e pr si cu anestezistii ca nu sunt si in caz de cezariana nu are cine sa faca anestezie, chiar mi-a zis ca a avut de curand un caz si pentru ca nu au avut anestezisti lucrurile nu au decurs prea bine.Mi-e groaza numai cand ma gandesc ca as putea pati ceva eu sau mai ales bebe. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa-mi tin in brate puiul sanatos si intreg!
V-am innebunit, asa ca va doresc o duminica frumoasa si racoroasa si saptamana viitoare poate va salut de pe litoral!!
Pupici

Aurora 23+,mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza normal ca nu am putut adormi decat pe la 1,30h...

Lilia , multa sanatate Ameliei

Daria , sa stapaneasca Giulik sanatoasa DVD-ul si sa il foloseasca la maxim

Annie , plimbare placuta la Dubai

Aurora , in conditiile astea si eu as naste in alta parte, tin pumnii sa fie bine si sa nasti unde si cum vrei tu

va pe toate , ma duc sa ma coc si sa plang ca e prea cald afara iar la Daria e racoare si bine!!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

si de la mare!
Unde-i caald ,dar bine de plaja si frumos.Adie un vant nesemnicativ.

burtici si mamici.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nu am scrsi de mult , dar am calendar incarcat. In primul rand va multumesc foarte mult pentru urarile de ziua mea de nastere. Am petrecut la mare in Lituania. Atunci vremea nu a fost calduroasa dar am primit un pupic calduros de la fata mea si sot, plus ca atmosfera a incalzito cuvintele sotului meu " M-am hotarat, vreau sa avem un nou bebe in casa". Am inceput sa plang. Nu de mult am pierut sarcina si din nou nu era sigur daca vrea. Fata mea pentru prima oara mia spus " La multi ani mai,te iubesc!" Apoi a intrebat unde este tortul, i-am spus ca nu ar incapea atatea lumanari cati ani am, mia spus ca fara tot trebuia sa am.
Sper ca acum am sa am mai mult timp sa va scriu. Mai-iulie am avut atatea traduceri ca am crezut ca nu o sa termin cu ele. Intr-un fel este bine, dar am fost terminata. Dureri de ochi, spate, uff. Nu o sa va mai prictisesc cu asta. In albumul Juliei sunt poze de la mare. Vizionare placuta.

Pupici la toate.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sara buuna la duamne si domnisoare!
Revenii si eu pe meleaguri dambovitene si ma trecura transpiratiile de cald ce e!!!
Cata- am scris cu 2 pag. in urma ca s-a revocat ordinul cu Suceava...nu am plecat decat la tzarica! Unde a fost perfect! Doamne ce dor imi e de strumf!!!E un frumos si un nazdravan si jumatate!Scoate untul din mamaie!
Acolo la C-lung e atat de placut seara!!! Aer conditionat natural dupa ora 19...chiar frigutz dupa 8!Suuper!Nu as mai fi plecat! Dar maine dim. la 7,30 treb. sa fiu la bac(sezonul de toamna) la supraveghere! Vai si am picat la mama-n praznic prin Militari si eminentii..numa unu' si unu' !Si toata saptamana cu Bacul!
Cata acum intru in mail sa vad pozici de la munte!

Alus- vazut pozici cu printesica mica la mare! F. frumoase! Daca iti doresti un bb 2 iti urez bafta! Lasa...nu te mai gandi in trecut ...ce a fost a fost...nu e obligatoriu sa se repete!
Ledi- ce ai facut cu rochita??Cu cele necesare pt. bb nu are nimeni intre prieteni copil mic...sau dintre rude?? Multe o sa mai si primesti ... Incearca sa faci o lista cu cele strict-strict necesare si atat! Si mai vezi pe urma!
Dodo-auch ce m-as mai plimbari si eu nitel pe plaja!Asa doar sa calc apa!
Annie-daca aveai nevoie de cazier de aici de la capitala...te-as fi ajutat eu..asa...e aproape imposibil pt. mine!
Daria,Giulik- ce mai ziceti voi? Plecati la Praid?? Cand?
Lilia- e imensa suma de 800 de lei! Asa este! Greu cu petrecerile astea! Ce alegi pana la urma??Am dezbatut problema cu mama si o sa punem amandoua bani sa luam baiatului de ziua lui tobogan! acu ramane sa ma duc sa umblu sa vad...ce si cum!
aurorra-da...eu asta vreau.Numa DD sa-mi ajute sa fac si eu un bb! Eu o am pe doamna la care mergem noi la Moeciu-m-as muta la ea vreo 2 sapt.!Off... asa sunt eu..visez cu ochii deschisi! Nu-l cunosc deloc pe ac. dr. dar am impresia asa dupa cum i-l descriu fetele ca e suuper!
Va doresc o noapte racoroasa..la mine in casa e cam sauna!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dany , vreau si eu mai multe detalii de Moeciu (poti trimite pe privat daca nu vrei aici ) : cat e cazarea, ce conditii sunt (tv in camera sau nu, baie in camera sau pe hol, daca are bucatarie utilata, cate camere are de inchiriat...

Mult succes la bac, stiu de la soacra mea ca sunt tare obraznici, ea a fost in prima sesiune la asistat acum nu mai a vrut sa mearga, doar la profesori a fost vineri la Petre Ispirescu.

noi am fost la nasi acum pe seara, a fost foarte frumos ca adia vantul....vreau si eu la curte sa ma mut sa stau la gratare si la aer racoros....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput