Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 13
danyalo spune:
Cata
offf...in 10 ani de cand sunt in invatamant nu am fost o data la supraveghere! De ce? Ca nu suport sa-i vad cum incearca sa copieze...ca nu ii las...etc.Ce sa-ti spun ca astia erau din 20 (17 baieti) jumatate din ei mai colorati asa... cu un chef de bacccc..de numa! Ce romana! Of.. jaleee! Care la seral, care la ff...care cu un kupil/ 2/ 3! Unii veneau de la mare direct la bac! Nu cred ca iau 3 din clasa aia proba la romana! Maine e mate...poate/ poate or stii si ei sa calculeze ceva!
Eu ma duc mai mult la corectat( macar acolo nu-i vad!!).Dar acum m-au chemat ca nu sunt prof. probabil! Nu mai vrea nimeni sa mearga! Au un chef de invatat...de numa..numa sa copieze si atat! Iar eu nu supooort! caci eu am invatat totul singura...fara meditatii si am avut si bursa la fac.!De aia nu suport furtul!
Cu cazarea la Moeciu..o sa pun ceva poze pe mailul comun! Am multe facute acolo de-alungul anilor! Dar mai mult iarna..caci noua atunci ne place! Vara avem pe mama destul de aproape! Putem merge la mami si iarna( ca ea sta in Buc. la sorela cu ala mic) insa ea are sobe ...e mai greu!
Ce sa-ti zic...
sunt cred max. 12 camere .Una si cea mai frumoasa e mai mare gen garsoniera... are un pat matrimonial si unul mic de copil...aceea are si baie !
Mai sunt 2 cam. care au baie intre ele!restul camerelor au baie pe hol.!Sunt vreo 3 bai pe hol cred!
Bucataria este mare si complet utilata! Sala de mese este spatioasa!
Are leagane afara...gratare...Pretul pe vara nu-l stiu !Anul trecut in iarna intre Craciun si Rev. ne-a luat 55 sau 60 nu mai retin pe camera!
Vara e mai ieftin ca nu face foc! Are centrala pe lemne!Toate camerele au Tv.Caut acum poze si pun !Cam fug la nany ca maine la 6.30 max. max. ies pe usa ! E drum lung pana la Veteranilor!![]()
Noapte buna!
Annie80 spune:
Neatza fetele!
Dany
merci mult, am gasit pe cineva sa le scoata cu procura dar momentan sotul meu zica ca mai intai sa ajundem si noi acolo, si apoi vedem de caziere, plus ca va trebui sa vina sa imi schimbe pasaportul in romania.
Lilia cum se simte Amelia sper sa fi terminat cu tusea
Aurora sa-ti traiasca baietelul, si sa ai cea mai usoara nastere, .oricum eu nam auzit de travaliu mai scurt de 4 ore la prima nastere, si cred ca vei reusi
Daria, tu ne-ai cam uitat
pupici si Giuliei,
Catutza, pupici lui Bia
, ce program pt azi?
fuga mea la Dubai a fost tare obositoare, plus ca sa mai incurcat si drumul, deh ceva foarte obisnuit aici, dar am vazut Burj al Aab noapte am si filmat un pic si am fost pe Palm Island.... de pe ea arata ca orice parte din oras, si pe trunchiul principal toate cladiriele sunt la fel. La dubai Marina, am vazut niste iachturi parcate acolo, de mama doamne, ce saraci sunt unii daca numai parcarea e la 2 000 dolari pe luna, dar daca ai partament acolo, parcarea e asigurata.
mergand si cu un alt baietel, miam dat iar seama ca virgula Claudiu e pui cuminte, iar mama lui..... eu cred ca sunt super mami
Va pup si o zi buna!
Ah si numi merge satelitu 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Aurorra spune:
buna dimineatza leoaice dragutze!
Ce mai faceti cum ati petrecut in weekend?
Va multumesc de urari si sa dea DD sa fie totul bine
!
Am si eu o intrebare, de fapt o rugaminte pentru fetele din Constanta!! Va rog sa ma ajutati!! Eu duminica am o nunta la Ct si am nevoie daca ma puteti ajuta cu un salon, un coafor unde sa-mi aranjez parul si sa-mi fac o manechiura! Eu o sa fiu in Ct, de fapt in Eforie Nord joi,dar nu-i problema ca ma pot deplasa la Ct! Deci daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare! Puteti sa-mi lasati un mesaj aici pe forum sau pe mess la adresa aurorritaela@yahoo.com
Va multumesc muuult!
va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!
Aurora
32+, mamica de viitor delfinas
V
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
La Ct e superb soare,adie vantul ,mie/noua ne place la nebunie
.
Aurorra imi pare rau nu stiu saloane de frumusete ci doar coafor de cartier(de care eu sunt f multumita,dar duminica nu are program
,ci doar sambata dimineata)
Dragelor cum sunteti?!
si multe
de la mare.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza..
Eu sunt un car de nervi..am avut niste discutii la job cu patronul meu nemultumit de faptul ca dupa ce statusem in picioare nush cat,la sfarsit de program m-am pus si eu jos ca tot verificam niste chestii la calc..si a vazut el pe camere si tare nu i-a convenit..Iar pe mine ma durea tot mijlocul si picioarele imi erau umflate ..In fine..
Ieri nu m-am dus ca eram varza si nu mai rezistam si ma gandeam ca daca merg internarea ma paste..si m-am dus acum la med de fam sa-mi dea CM pe ziua de ieri si mi-a zis ca nu taie CM pe o sg zi!Dar eu azi si maine sunt libera,iar de miercuri am CO ca domnul patron a zis ca daca nu pot sta exclusiv in picioare sa stau acasa in concediu!
Bunn..azi la 3 merg la dr mea si sper sa ma ajute ea ca deja mi s-a luat de dr mea de fam.Si colac peste pupaza,dupa ce ca urlase acu 3 sapt la mine ca vreau urocultura si sumar de urina,m-a tinut cu rezultatul pana in zi de azi,iar azi cand l-am luat vad ca am streptoccoc B!Si uite asa am stat eu o luna aproape cu el netratat...
Asa-mi vine sa o schimb,de numa numa...
Azi ma duc sa aleg si frigiderul,sa vedem cand mi l-o aduce acasa ca deja mi s-a acrit fara!
Si cam atat despre mine..
Aaa..rochita n-am gasit,m-am socat ca o amarata de rochita costa cel putin 3-4 mil..si nici nu-mi place cum vine/sta pe mine.
Aurora in Eforie nu cunosc nik,iar in Cta nu stiu nici un salon unde sa fie deschis duminica.Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Revin mai pe seara,sper eu cu vesti bune.
POZE
Minunica mea
20+ 
szivarvany spune:
Semnez si eu ... prezenta la apelul de luni ...
Ledi, deci
fata de toti cei care se comporta asa cu o graviduta. Traind in Ro cred ca toate am patit-o ... imi pare tare rau. Tin minte cand mergeam la doc de fam singura ei problema era ca m-am ingrasat f mult ... atat ! Am schimbat o anul trecut, m-am mutat la pediatra Giuliei, care e super de treaba, dar are o asistenta de am zis ca o bat, in adev sens al cuvantului.
Nici eu nu ma simt tare bine, a trecut we tare repede, n-am facut mare branza, azi casa arata ca dupa razboi ... nush voi cum sunteti, dar pe mine ma manacna mereu in dos sa redecorez, sa modific, sa rearanjez cate ceva ... Ieri in Oradea erau 17 grade ... azi e un pic mai bine ... unde este varaaa ? ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
Ledi de ce nu cauti al medic?
Daria, bate-o, bate-o bate-o! Glumesc of course, mai am si eu sentimentul asta. Cu redecoratu asta si pe mine ma manca sa mai infrumutesez, dar acuma am sa ma pastrez pt noua casa, cand o fi daca va fi.
noi suntem bolnaviori, Clau sa taiat la degetul mare de la picir cazand jos cred ca intr=o gresie ciobita , nu grav iar apoi a vomat...
si mancase asa de bine. Eu m-am deranjat la stomac sichiar ma si doare. si pisica (caci suntem toti) a intrat cu labutza sub papucul meu, e bine!
va pup fetele! Mult mai bne decat noi va dorim!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
salutare!
noi am ajuns azi iar la spital cu Mihai pentru ca azi-noapte a vomat, azi dimineata diaree. Am ajuns la Fundeni sa faca o endoscopie -e programat pt vineri.
Sunt varza si eu, am diaree si o stare de lesin abia ma tin pe picioare, as dormi mereu dar nu paot ca nu are cine sa stea cu Bia, si maine Mihai e la munca si sunt singura cu ea 
Annie , multa sanatate si la voi 
Dany , asa e la bac mai nou, foarte putini invata , majoritatea se bazeaza pe copiat
Daria , te invidiez pentru cele 17 grade
vreau si euuuu

ma duc sa bolesc in pat si sa fac un lego cu fata mea care mai nou ma zapaceste cu intrebari "de ce" e de baza 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Leditia spune:
Neatza..
Mi-e somnic de nu mai pot,dar trebuia sa ma trezesc sa-mi iau pastilele pt streptoccocul "minunat",dar sper sa mai adorm mai incolo.
sa incep?sa va dau vestea????????????are mama o putzica frumusica foc
]Am un baietel,i-am vazut putzulica...bine,l-a alergat mult sa vada ce si cum ca parca stia zau,cum sa ia o imagine mai buna asa,cum isi strangea picioarele,le indoia,se intorcea..si dr il fugarea prin burtica si nah,ca pana la urma am vazut!
Placenta era ok,bb era ok,ce-a mai crescutttt...colul era ok.
Am luat adeverinta de urgenta medicala pt ziua de duminica de la dr mea si gata.Am intrebat-o o gramada de chestii,saraca,cand am intrat nu mai era nimeni in sala de asteptare si cand am iesit era full.![]()
Dar trebuie sa ajung la hematolog,sa vad ce-mi zice despre analize...si despre nastere,ca fiecare nastere implica niste riscuri..si cea naturala si cezariana.Acum sa vad ce zice hematologul si uite asa vedem daca nastem normal sau nu.
Am intrebat-o si de minunatul streptoccoc,i-am dus si-o gramada de analize si am pus-o sa-mi zica ce si cum,mi-a dat si un mic tratament pt iritatia mea de la caldura,am voie sa ma si vopsesc,am intrebat-o si de testul de diabet,dar n-are sens sa-l fac daca analizele sunt bune.
Mi-a zis sa pap carne de vita la gratar,ardei gras rosu,multe legume si fructe si lactate..Si am intrebat-o daca e ok ca beau atata apa sau e ceva...ca eu beau cam 4l de apa/zi.Aaaa si am intrebat-o si de kg,daca sunt prea multe 4 kg luate pana acum..a zis ca nu.Sunt foarte bine si sa nu ma mai stresez cu toate chestiile.
Si mi-am gasit rochita,dar trebuie s-o port acum! Ca mi-e ca apoi n-o sa ma mai incapa.
va pupic.
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa va doresc si tot binele din lume.
Poftiti la o
si
.
Ledi ma bucur ca te-ai mai linistit si ca ti-ai vazut puiul in toata splendoarea lui
.
Catutza se pare ca voi nu va lasati,a-ti mai "achizitionat" un virus ceva
;
Daria 
Aurorra ce face BB?
Anca concediu placut!
Katty,Lilia,Dany,Anni....

.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!