Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata rapid
Ledi, felicitari pt bb
Catutza, multa, multa sanatate la voi, offf

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza

Ledi, ma bucur ca esti ok si ca bb este bine

Cata, sanatate la voi

Dodo burtica ta cum e?

pe toate si o zi buna! Noi suntem ok

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

Multumim din suflet pentru urari, se pare ca suntem mai bine azi, dar ma gandesc cu groaza ca iar mananc azi orez cu morcovi , macar si azi sa mai tin regim...
Cel mai mult ma bucur ca Bia nu a avut nimic !

Annie , ma bucur ca sunteti bine si ca nu a fost nimic grav! Ceva vesti bune?

Daria , cand plecati la Praid si cat stati de data asta

Leditia , felicitari pentru ,si zici ca gata intrii in concediu zilele astea?

ma duc cu fata afara, revin mai tarziu, va -o zi buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

ce faceti, pe unde umblati?

va ademenesc cu o cana mare de si o buna

Mergi la inceput

Tare pustiu pe aici, ce mai facti fetelor?

ma mai doare burtica de la coffee si papi? daca nu eu papi!

Maine vreau sa incerc Diplomatul de la Dany dar numai 1/2 de reteta si sa vizitez un Shoes4Us, proaspat dschis in orasul meu si singurul specializat in pantofi.

Cata, ce ai mai facut papi? cum e Bia? sotul tau?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie , multumim de intrebare suntem mai bine azi si sper sa ne revenim complet ! Nu am mai gatit nimic azi...adica doar niste pulpe de pui cu legume (doar Bia a mancat din ele, noi maine ca suntem si azi pe regim ) si "preferetul" meu orezul cu morcov

Sa ne spui ce-ti iei de la magazin, eu sunt lesinata dupa pantofi/sandale...dar nu prea am parte de ele -adica nu am niciodata cate perechi vreau sau ce vreau....cred ca stiti si voi sentimentul

Gabi , ce faci, cum te simti? Ce spune Bogdanel ca va avea un fratior/o surioara?

Annie , sa ne spui cum iese tortul si vreau si poze sa mor de pofta!

Dany , cum a fost la asistenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hello mai pe la miezul noptii!
V-am citit ...dar asa..am avut o stare de cacao...si nu am postat nimic!
Da trece...

Ledi-felicitari pt. BB boy!! Ma bucur ca sunteti bine! O pozica cu rochitza?? How much?
Cata- imi pare rau ca aveti pb. Cred ca e vreun microb/ virus ceva..offf... treb. sa faca sotul endoscopia...
Maine scap de bac...tare as vrea sa trag un bilet sa stau pe hol.Doar legata ma vor mai prinde astia pe mine la supraveghere!Prima si ultima experienta de acest fel!
Annie- pantofi !!
LA fel ca si Cata...si mie imi plac...dar nu am parte mereu !Da de uitat ma uit si mai iau cate ceva!
Dodo, Daria,Aurorra,Katty, Raluca si toate fetele va si va urez o noapte buna si mai racoroasa!

Mergi la inceput

Neatza fetelor haideti la de dimineata

dany, si scoala scoala cand o incepi?

cata..

eu cu pantofii/sandale sunt tare dificila, imi plac tocurile, dar asa ma rup de picioare cand ii port acum vreau sa ma uit pt clau, de pantofiori mai de calitate eu pt mine vreu un peep-toe frumos

si uff incepe scoala si nu au voie sandalute...sa 40 de grade

Pup mamici si burtici si numai bine

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa de la mare si-un soare perfect cu briza.

Multumesc de intrebari despre mine/noi.Eu azi sunt ok,ieri am avut o zi cu greturi(am apucat sa ma ridic din pat fara sa mananc nimic-daca manac inaite sa ma dau jos din pat totul e ok).In rest totul e ok,si ne rugam la DD sa ni se implineasca si visul cu casa in aceasta toamna.
Bogdi e fericit ca mami are BB in burtica,a inceput sa se "joace"cu bebe,vrea sa-l"pape"(asa cum facem noi cu el),sa-l gadile.Sunt curioasa ce reactii o sa aiba cand o sa incepe sa miste.

Astrele spun:
27 august

Este o zi ideala pentru a-ti face vise marete si pentru a spera. Va trebui sa te gandesti bine la ceea ce iti doresti si nu uita sa le spui si celor din jur acest lucru. Imagineaza-ti ca acestea s-au indeplinit deja si ca te bucururi foarte mult. Cu cat vei pastra mai mult in minte aceasta imagine, cu atat mai mari vor fi sansele ca visele tale sa se indeplineasca. Gandeste pozitiv si vei vedea ca functioneaza.

* Dragoste: Astazi s-ar putea sa fie nevoie sa te ocupi de anumite sarcini pe care ar fi trebuit sa le rezolve partenerul tau, din cauza ca el nu va avea suficient timp. Nu trebuie sa te superi din aceast motiv, ci incearca sa fii putin mai intelegatoare. Cu siguranta ca si el ar fi procedat la fel daca era in locul tau.

* Cariera: Vei avea o zi destul de grea la serviciu, deoarece seful s-ar putea sa iti ceara sa faci unele lucruri, iar tu nu vei putea sa termini la timp aceste sarcini. Deleaga unui coleg care este mai liber o parte din treburile pe care le ai de rezolvat.

Altul:

Astazi ai grija de partea financiara a vietii tale. Facturi neplatite, datorii nereturnate, incet, incet se sterg din caietul de evidente.
De asemenea, esti intr-o forma fizica de invidiat, fapt ca te tine mai mult timp pe afara, ocupat cu activitati in aer liber, ca gradinarit, jogging sau un gratar cu prietenii.

Insa iti ramane destula energie si pentru seara pentru o plimbare cu persoana iubita sau o partida de dans in club cu prietenii.
.

Va poftesc cu drag la cu lapte,mult lapte.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si dp frontul de vest ...
Dany, ce-i baiu` ? Te putem ajuta ?
Dodo, pupici lui big-brother cred ca esti tare fericita sa i vezi incantarea !
Eu sunt prin zona ... de azi avem iar sefu` mare prin zona ... ioi ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput