Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 15
Leditia spune:
Buna.
Ce faceti?Ce-i cu linistea asta de pe aici?
Eu sunt in co..stau acasa si lenevesc..nik nou.
pupam fetele si aveti grija de voi.
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Mai da ce vorbarete ...abia apuc sa tin pasul cu voi.
Ledi,felicitari ptr surubelu' din burtik!
Annie,spor la cumparaturi!
Si io's moarta dupa papuci,insa eu nu mai port tocuri,deh,greutatea in plus..si o glezna sucita de vre-o 5 ori.
Inainte imi luam aproape cate o pereche pe luna,acum,de cand cu economia si cu munca cu juma de norma,cam sufar.Noroc ca au grija mama,sora si cumnata,de ziua mea imi dau bani sa-mi iau eu ce vreau(adica papucei)si ma innoiesc cu cateva perechi in fiecare vara.Luna asta mi-am luat o pereche de saboti inchisi in fata bej,o pereche cu cusaturi in fata ,ptr blug, maron,si o pereche de balerini negri luciosi.
Duminica am mai vazut o pereche de balerini,faini,insa cam scumpisori,pt mine,275 ron,si dau tarcoale magazinului,poate ma mai capat cu vre-un banut de la sot,sa mi-i iau.. cu toate ca mi-e cam greu sa dau 300ron doar pe o pereche de papuci cand cu 400 mi-am luat 3 perechi...
Dany,imi pare rau prin ce a trebuit sa treci.Asa e ,ti-e ciuda cand ii vezi cum copie si cand stii ca tu ai trecut doar ptr-ca ai invatat..Imi spunea o tipa care face fac de psihologie la privat ca are examenele luate numai cu 9 si 10,si cand ma cruceam ca ce note bune are adauga,ca examenele sant grila,ca se dau intrebarile si subiectele inainte si numai cine nu citeste materialul deloc nu se descurca..bah...asa sa tot faci facultate,nu?
CAta,cum mai santeti? Multa sanatate!
Dodo,
,pupam mamica sa treaca greturile.
Cica niste biscuiti rontaiti in pat,la trezire alunga greata matinala.
Eu n-am de unde sti,caci la mine au fost 5 luni de greturi non stop,n-au trecut cu absolut nimic si n-am mancat decat salata verde goala,fara ceapa sau otet,.Abia dupa 5 luni am inceput sa mananc si eu cate ceva,insa arsuri de la stomac am avut pana am nascut.
Daria,de unde ai cumparat cadoul ptr printesa? PArca spuneai ca i-ai luat casuta lui Fifi?
LiliaToma spune:
Salutare
Ca de obicei sunt ocupata si apuc sa scriu rar
Ma mai apuca si cate o depresie ca nu mai reusim sa ne mutam din chirie o data, ca ma simt obosita dupa serviciu, ca vreau un job mai bine platit, etc, etc, dar in rest mergem inainte si ne bucuram ca parca suntem sanatosi.
Amelia sta saptamana asta la bunica, ca ea este in concediu. Adica o ducem dimineata si o iau seara, la fel cum faceam cand o duceam la cresa. Ne pregatim moral de gradi, care va incepe in 2 saptamani. Ameliei ii este frica de gradinita. Repeta in continuu ca ea nu vrea la gradinita, ca ea mai vrea la cresa. '' Mami, nu vreau sa ma duc la gradinita asa micuta!''
Asta dupa ce in mod normal ea este foarte mare, a crescut foarte mult, dar totul pana pomenim de gradinita.. nu stiu cum sa o pregatesc psihic ca nu e asa grav pentru ca si mie mi-e frica de schimbare. Mi-e frica pentru ca nu stiu la ce educatoare va nimeri, ce mediu va avea, se sistem va fi acolo si cum va suporta aceasta schimbare.
Alus, am vazut pozele voastre, tare frumosi! Ai o fetita mare deja si tu arati ft bine! Ce frumos cadou ai pr de la sot!!! Uneori cuvintele aduc mult mai multa bucurie decat orice cadou!
Dany, deocamdata am ales Mc pentru ziua Ameliei. Daca nu apare nici o alta idee mai buna pana atunci, asa va ramane.
Am uitat sa zic merci de linkul ptr carti. Par interesante, dar nu sunt chiar ieftine nici pe site, ma intreb cu ce preturi ajung in magazin atunci...
Ce e cu starea aia proasta? S-a intamplat ceva?
Catutza, imi pare rau ca sunteti bolnavi? Ce ati mancat? Sa stii ca pui e indicat la diareie, asa ca poti manca.
Si eu visez sa am o casa la curte, eh...
Daria, asa frig e pe la voi? 17 grade? Brr. Si mie imi place sa rearanjez mereu cate ceva.
Eu mor de somn, am baut o cafea super tare si acuma deja sunt prea agitata si nervoasa... din una in alta
Leditia, felicitari pentru baietel!
Annie, succes la magazinul de pantofi. Eu am o mare problema cu incaltamintea. Port o masura foarte mica, 34! Uneori imi vine 35, si prin exceptie 36( probabil nu coincid). De regula, imi gasesc foaret greu masura, ajung de fiecare data sa fiu fericita ca mi-am gasit marimea si sa nu mai conteze modelul.
Gabi, succes cu casa! Ce dragut e Bogdanel ca vrea sa il pape pe bebe!
szivarvany spune:
Sunt si eu prin zona ... in hartzoage ![]()
Sa stiti ca eu urasc sa-mi cumpar haine, incaltari, efectiv fug de magazine, dar mai ales de cabinele de proba ... tot ce cumpar e la vedere, fara sa incerc, iar incaltarile ... le port pana le ia frasu`. Mi se pare ca arunc cu banii daca -mi cumpar imbracaminte
Insa am o deosebita placere sa le cumpar celorlalti, mai ales Giuliei 
Adriana, casuta a costat 200 ron, e adusa din Ungaria, daca esti interesata sa-mi zici, mi-a cumparat-o un coleg sofer, deci pot oricand.
Lilia, lasa depresia ... se vor rezolva toate 
Ledi, cum esti in conced ??? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:
Adi la mine trece cu doi bisciuti ,daca nu cumva "Donu'"cere inaite sa apuc ca-i"rontai".daca cere aceea-i zi cu greturi
.In rest totul e ok.
vorbaretze
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Cata- cum mai sunteti cu burta??? Ce face Bia??
Dodo- pupam mamica cu greturi...si pe Bogdi cel haios! sa speram ca va fi bine si cand i-l va vedea pe bb in carne si oase!
Daria- a plecat seful al mare?? Gata??Ce face Giulik?? Vreau si eu grade putine!!!
Ledi
burtica cu bebeboy!!![]()
adi-waw 270 de lei o pereche di papuci??!! Sunt de piele macar?? Nu-mi mai aminti de bac ca ma ia raul!!Azi am reusit sa stau pe hol!!! Numa ce ma plimbam( erau usile deshise) si as fi dat afara vreo 10!!! Greu...stiam eu de ce nu vreau sa vad live cum se "nasc" lucrarile! Dar in ultimul timp prea veneau la corectat lucrari stas...cand mai gaseam una cu alt stil o pupam!Din ce in ce ma gandesc f. serios sa plec!Nush... poate sunt nebuna! e adevarat...nu sunt cine stie ce bani..insa e timp liber( vacante mai ales)...Imi pare rau ca nu am facut un curs de turism!Dar poate nu e timpul pierdut! Eu am specializare turism...insa nu scrisa in diploma ca era chiar primul an atunci si s-au specializat mai greu! Imi pare rau si ca sunt titulara...am dat concurs si l-am luat! daca eram suplinitoare...acum poate nu mai eram in invatamant!Dar sunt si parti bune..parca putine: am olimpici...chiar si pe tara...offf... nu stiu..o sa cercetez si sa fac un curs de ghizi as vrea extern!
Da..la fac. partic. cred ca asa e...totul pe bani! Am colege prof. care au terminat la parti...si se vede rau diferenta! Trist e ca ele nu prea vad!
Annie- luni noi incepem sa mergem la scoala zilnic! Insa scoala se deschide pt. toata lumea pe 15 sept. ( cand e si ziua nepotelului meu)!!![]()
Lilia-asta e: MD sa traiasca! daca altii nu se gandesc sa castige fara sa ceara mult... pt. party de copii! Ce sa zic! trist cand nu ai mai multe optiuni!
Ma bucur ca ti-au placut cartile! Da unele sunt scumpe insa sunt printre cei mai ieftini si cu material de calitate ! Vanzarile sunt insa f. mari!Numai la targul din iunie caaat s-a vandut!!!!!Vine si Gaudeamusul( alt targ) si vor fi si ei prezenti! Acolo expun toata colectia + noutati!
Starea mea de kko se datoreaza SPM care s-a transformat intr-o armata rosie! Inca o luna..alte sperante si tot asa....
MA INTREB OARE PANA CAND???Asta e...o sa-mi treaca in 2 zile!
Gata...ma adun eu...
Au altii pb. mai grave decat ale mele! Noi sa fim sanatosi!
Ma duc sa atipesc un pic ca m-a batut soarele-n cap si ma doare si burtik...
Ieri i-am cumparat lui bb pt. botez aproape tot..mai am botosei si ceva de pus pe cap!Plus lumanarea de care ma ocup atunci!
Am fost si la finutz..e maaaare si greu!
o sa ma rupa peste 3 sapt. de maini!
de 2 zile am inceput si regimul alimentar disociat..si is cam lihnita... sper sa mai dau jos un 5 kg!! cer cam muult de la viata!
va las..ca iar m-am intins!
va pup
dany
adi69 spune:
Lilia,o sa fie si vremuri mai bune..ai sa vezi!Deci,capul sus,bine ca santeti sanatosi..
Daria,mare noroc aveti voi cu Ungaria langa voi..imi spunea cineva ca si-a luat din Ungaria tot ce i-a trebuit ptr bai si bucatarie,in casa,mult mai faine si moderne si mult ma ieftine..ce bine mi-ar prinde si mie asa ceva.
Inca nu am nevoie de casuta lui Fifi,multumesc,ma gandeam ptr Craciun ca-i place desenul,daca nu se iveste altceva pana atunci.Acum Catalina mea e innebunita dupa ponei,cai ,caluti,armasari si tot neamul.Mananca cu ei aliniati pe masa,face baie cu toata herghelia,se uita impreuna la desene,ba ii mai aduce si la birou cand se joaca la calculator.Am o casa plina de cai!
Si ,bineiteles ca-si doreste "un cal adevarat pe care sa-l tinem in garaj...si sa-i dam sa manance iarba de pe camp"..
szivarvany spune:
Dany,
sa fie bine luna viitoare 
Abia astept si eu sa ajung home .
Adriana, Giulik e acum cu sirenele ...
asa k jucariile si le ia prin rotatie, macar nu se plictiseste
Sa stii ca daca vrei ceva de dincolo, imi spui si rezolvam, valabil pt toate fetele, da ?! Si mai pot din Italia.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
Salut fetele!
Am facut 2 tortuleti diplomat, sper sa iasa buni, cu fructe multe, numai unul, in al doile am uita sa pun 
Dany, cat de inchegata trebuie sa fie compozitia la Diplomatul tau cu fructe, tzeeapana-tzeapana sau putin mai moale
La magazinul de papici, pantofi...numai chinezisme din "piele de scaun de autobuz"de 2 lei, aceleasi care le am si in supermarketul din fata si care copilu a rupt o pereche de model in 1 luna =S deci in dubai pantofi pt pui, cat despre peep-toe-ul meu aveau o chestie din piele (cica) peforata, 3 culori, ciudate, si lacuite, si lipitura la talpa era cam creatza, asa ca tot Dubai e baza, cand oi ajunge si daca o-i gasi cu toc rezonabil
Asa ca shopingul sa rezumat la hainutze pt Claudiu...greu de ales toate frumoase, asa ca 3 bluze, 2 tricouri si 1 pantalon
Ce meniu de cina aveti? ceva usor de facut? si gustos pt Claudiu?
Adi welcome back! 
Pupici!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dany, sa fie bine luna viitoare ![]() Abia astept si eu sa ajung home . Adriana, Giulik e acum cu sirenele ... Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Sarumana,am retinut!