Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Annie,eu am fost mereu prezenta,adik citem,insa pana citeam tot ,nu mai aveam timp sa si scriu ceva,mai ales ca nu's ce are calculatorul meu,ba pica,ba face "pauze" mari,scriu cate o propozitie si pe monitor apare doar un cuvant ,doua,,si restul dupa o pauza..i-am zis sotului sa-l ia la munca sa-l dea unui baiat din tehnic sa-l curete(lucreaza la o firma in domeniu)insa e taaare greu sa-l ia sub brat sa-l duca la firma..
Si iar se aplica proverbul ala cu cizmarul fara cizme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da intelg, asa cum eu tre sa angajez un electrician sa repare lumina in baie cand al meu e de meserie As chema watchmenul, dar mie ca moare nevinovat intre fire, ca dupa fatza nu-l duce .
Acum sper sa mearga mai mult!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

suntem mult mai bine toti, va multumesc pentru urari dar sunt iarasi la pamant cu moralul mi-a gasit soacra un post de bibliotecara, DAR ar trebui e luni sa incep si aici ajung iarasi la vechea si Marea mea problema : cu cine las fata deja simt ca nu mai am putere sa fac fatza, atata ma stresez si nu stiu ce sa fac si cum...

revin mai pe seara , pe racoare poate ma simt mai bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Daria- te ...multumesc!
Adi- m-ai binedispus cu herghelia si calutzii!!!!Astea sunt mode banuiesc...vin si trec!
cata- ma bucur ca sunteti ok...
E bine ca ai gasit ceva.
Auzi..da nu ai putea sa iei si fata cu tine?? Daca e undeva la o scoala...cel putin la noi la sc. se poate ca bibliotecara sa-si ia copilul!Binee...aici tine si de directie daca e de acord!Da din cate stiu... salariul e cam micutz!Dar ar fi bine sa iesi si tu putin sa schimbi atmosfera! Chiar daca iei si fata cu tine!!Cati ani ai de cand stai acasa 3?? Sau poate gasesti o cresa pt. pitica!!!

Mergi la inceput

Dany , mi-e jena iti dai seama sa ma duc sa vorbesc pentru angajare si sa spun ca eu as veni cu fata dupa mine...daca as lucra acolo macar cateva luni alta ar fi situatia...
Eu vreau la scoala si rau dupa postul asta (chiar daca bani sunt foarte putini) , pentru ca vara as putea lua fata cu mine la scoala, ar fi mai lejer si ca munca, asta daca as lua-o si pe ea cu mine acolo.
Bia are acum 2,9 ani, deci am 3 ani de cand stau acasa...
Cu cresa nu e de acord familia, mi-ar sari toti in cap, asa ca ramane gradinita din noiembrie cand face ea 3 anisori.

Problema e ca scoala asta e pe la mall vitan, dar merg pe jos cam 1 km...vara e ok, dar iarna nu e prea bine (langa scoala e o gradinita si ma gandeam sa dau fata acolo ca ar fi langa scoala si daca e ceva ajung imediat, dimineata o duc eu, dupa-amiaza o iau eu) , dar nu stiu nimic de gradinita cat de buna e , cum arata in interior , cum sunt educatoarele, ce fel de copii sunt in grupa....offff si iar offf

Mergi la inceput

Nu stiu care e statutul personalului didactic auxiliar..insa vara chiar daca te duci la scoala e ok.liniste si poti lua fata!
eu zic sa transezi problema direct fara sa te consumi/ vaiti!
Eventual dai o fuga pana acolo si vezi e si cum!Da de ce sa mergi pe jos? Prin zona aia trec tramvaie/autobuze!!!La noi bibliotecara are o viata frumoasa parol:carti noi, calc.,internet,liniste.Mai greu e la inceput si sf. de an caci ea ne da si resp. ia manualele la clase!Ma roggg... asta e ceea ce am perceput eu din afara... acum daca as asculta-o pe ea...eu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata, ser sa fi pe post daca asta iti doresti Socara nu te poate ajuta cu Bia? macar pana intra la gradi, atunci ar fi macar o jumatate de zi ocuata cu gradinitza.

Noi maine mergem sa platim prima taxa si de pe 3 Sept. incepem propriu zis.

O noapte placuta!

Edit: tortul/rile au iesit foarte bune, si tzepene CATA,..DANI sarumana pt reteta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie--scuzeee ca am uitat sa-ti raspund la intrebare...daca faci reteta asa cum ti-am dat-o...nu are cum sa nu iasa..si sta tzeapan! sper sa-ti placa si gustul!!!Auch... vreau si eu!!! de pofta....caci de foame-mi sar ochii din cap!!Ma delectez cu iaurt...asta am papat eu azi !Maine trec pe carne...al day long- ma rog..3 mese!
Good night!

Mergi la inceput

Dany , scoala e pe o stradutza care pleaca cam din fata la mall si mergi spre chiul Dambovitei cam 1 km, nu trece niciun mijloc de transport
Acum ma gandeam...ce fac daca raceste rau? cine sta cu ea acasa? Pe soacra nu ma pot baza ca e invatatoare la aceeasi scoala si nu o vad plecand cu Bia de la scoala spre casa (soacra e mai plinutza iar Bia nu merge pe jos si vrea in brate, deci exclus sa mearga pe jos atat,mai ales ca apoi trebuie sa ia tramvaiul...si apoi iar pe jos pana la socri acasa)

Cred ca inebunesc zilele astea, sincer va spun , Mihai spune sa nu ma mai agit, sa stau linistita acasa pana dam fata la gradi -mai in primavara ca sa nu mai fie "sezon de raceli" si apoi sa stau inca cateva luni eu acas sa vad cum se acomodeaza si apoi cand ia soacra vacanta sa ramana ea definitiv acasa cu Bia si eu sa ma duc la munca, dar eu nu vreau sa pierd postul asta ca sincer mi-ar place chiar daca sunt putini banuti...

Annie , sa inteleg ca ramaneti aici? sau platesti scoala ca sa fii sigura ca merge baiatul si daca plecati la Sidney asta e .

Dany , ce ai luat la bebele mic? eu mor dupa hanutele astea de copii, inca mai am de la Bia cateva cutii pe care nu ma indur sa le dau ca poate/poate cu toate ca nu cred ca mai afcem inca un bebe.

aaa, sa nu uit e 1-0 pt STEAUA

Mergi la inceput

Mai fa-ma sa inteleg: soacra lureaza la acea scoala unde vrei tu postul?? Banuiesc pe unde vine scoala... sincer iti spun NU-mi place zona deloc si nici copiii prin parte aia.Vorbesc f. serios!!!!!Ma rog...stiu ca-ti doresti... dar poate ca sotul tau are dreptate!!!
Acum tu esti libera sa iei orice decizie!
Offffffffffff... te inteleg ca e timpul sa faci si altceva decat sa ai grija de pitica..insa treb. sa te gandesti f. bine!

Mergi la inceput