Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Acum imi dau seama ca eu ma refeream la 2 mese de laptic dar al meu e hranit cu lapte praf. Chiar nu stiu sa dau vreo informatie cand e vorba de bebei hraniti la san.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

iti dai seama ca eu alaptand nu am cum sa-mi dau seama cat mananca si cum de laptic..dar nu asta era prob mea era ca nu reusesc sa o adorm..daca o las asa nu adoarme neam..si devine din ce in ce mai maraita...ei dar atata timp cat mai suport inca voi proceda ca si pana acum pana cand voi gasi o solutie definitiva..poate apare eu am sperantza

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Noi ne-am uitat din nou la olimpiada ,la gimnastica si cand Romania a castigat medalia de aur la sol ,Raul s-a pus in cur si a inceput sa aplaude .....Aplauzele au continuat si in timpul ceremoniei de premiere . Sa il pape mama pe el de patriot

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Stef crezi ca o va primi pe doamna Suzi ... Ca de obicei cei care sunt hraniti la san daca nu simt ca suzi e din carnita ...nu prea o accepta ... o scuipa la propriu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, ma bucur mult ca scapi in sfarsit. Mai incercati un concediu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

auzi, nu ma face sa plang! asteptam concediul asta ca pe altceva si am facut-o lata! am ramas si cu rezervarea facuta si platita la munte, dar o mai lasam acolo in speranta ca poate totusi... numai ca sotul si-a cam luat vreo luna concediu+un medical sa poata sta cu noi, si-a schimbat si locul de munca asa ca nu mai pup eu alt concediu anul asta...daca nu-s cuminte! si mai mult, sora-mea a plecat azi dimi la Fantanele in Cluj si tot vorbim si imi spune cat e de frumos, ieri era sa plec si eu cu ei; noi faceam toate concediile impreuna si azi noapte m-am trezit fix la 5.15 ca si cum cineva ar fi tras de mine sa ma trezeasca; o intreb pe sora-mea si ei exact atunci se oprisera la Mc' sa ia o cafea si ii spunea sora-mea cumnatului ca ii lipseste ceva ca au plecat fara noi...iti dai seama ca am bocit.

PUP TOATE FETELE CU MULT DRAG!

ROXXY - cam asa cum ai tu programul pt Matei are si picea mea, si cantitativ e un pic mai jos, dar asta de cand ii dau multisanostol - sirop; acum avem probleme ca nu prea doarme ziua, dar revin eu pe baricade si ii reglez programul; laptic bea dimi 210+cereale(adica 240 lichid) si seara 240(280)+cereale- invariabil

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Aplauzele au continuat si in timpul ceremoniei de premiere . Sa il pape mama pe el de patriot

Super tare!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei
ei dar atata timp cat mai suport inca voi proceda ca si pana acum pana cand voi gasi o solutie definitiva..poate apare eu am sperantza

In momentul in care te vei hotara sa o intarci sigur vei gasi solutia salvatoare. Nu stiu exact motivele,dar cica nu se intarca in plina vara,deci mai ai de asteptat pana pe la toamna macar . Si cand o sa vrei sa intarci sa fii in primul rand TU convinsa ca vrei asta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Eu zic sa faci asa cum simti. O mama stie ce este mai bine pt puiul ei. Oricum eio sunt atat de diferiti, incat nu exista o reteta unica in ceea ce-i priveste.
Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Pai de aia bea lapte cred, ca nu mananca mancare ca sa-l sature.
Cum spunea si Ank, dc nu papa mancare, din diverse motive, tr sa-i dau lapte. pfff, is tare dezorientata cu mesele astea. As vrea sa fac asa cum ii este bine, dar nu stiu cum

Corect! Asta voiam sa zic si eu.
Dragelor,faceti cum va dicteaza instinctul de mama,nu neaparat cum scrie la carte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

acum sa ma amestec si eu un pic ..si mie mi-a spus pediatra ca numai 2 mese de laptic tb sa mance ..cum eu ma plangeam ca ma suge incontinuare toata noaptea si de"n" ori pe zi.. sau fara numar,fara numar cum spunea si miha....
dar ma gandeam ca e lapte de mamic si si....in schimb am fosr pe la vreo 2 sa aflu ce pareare au..si acelasi lucru mi-a zis laptic intre 500-750 de gr de acum fara nici o prob pot sa o intarc..laptic direct de la vaca nediluat..dar daca eu vreau sa stau non stop slav la bebelus n'am decat..ca mai incolo va fi si mai rasfatat si sunt rare cazurile in care se intarca singuri...si poate ajungem si noi la maritis cu intarcatul...

Mey...nu stiu de ce dar aveam impresia ca macar acolo la voi dr au invat de pe alte carti de pediatrie decat la noi.
Daca e alaptata natural cum poti cantari cei 500ml de lapte?
Robert al meu a supt pana la 1 an jumate,acum imi pare rau ca nu i-am dat mai mult.Si crede-ma ca a acceptat destul de usor intarcarea si nici nu este mai...rasfatat...hmmm,urat cuvant...decat orice alt copil de varsta lui.
Depinde de personalitatea fiecarui copil,asa ca generalizarile nu-si au rostul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

In momentul in care te vei hotara sa o intarci sigur vei gasi solutia salvatoare. Nu stiu exact motivele,dar cica nu se intarca in plina vara,deci mai ai de asteptat pana pe la toamna macar . Si cand o sa vrei sa intarci sa fii in primul rand TU convinsa ca vrei asta.

mersi..
auzisem si eu de undeva.tb asta...desi dr nu a zis nimik de asta

iti dai seama ca o solutie voi gasi dar cu siguranta nu-mi va fi usor
in prezent consider cea ma usoara ce poate exista...

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Mey...nu stiu de ce dar aveam impresia ca macar acolo la voi dr au invat de pe alte carti de pediatrie decat la noi.

da' may nus' ce impresie imi face ca's mai ca ai din ro....atat zic restu' ma abtin...
Citat:

Daca e alaptata natural cum poti cantari cei 500ml de lapte?

cred ca se referea la faptul in cazul cand ii dau lapte de vaca...

Mergi la inceput