Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
no, numai ce trec si eu o data pe-aici si ma si bag in seama ![]()
Stefy, eu nu inteleg unde au facut scoala pediatrii aia, zau! Ma alatur Mihai cu ce a spus, si nu pricep nici sfatul asta cu laptele de vaca! Dar ok, fiecare cum crede... ![]()
Ah, singura explicatie cu ne-intarcatul vara care mi se pare mie logica este ca e prea mare pericolul de dezhidratae, bb-ii neacceptand asa usor altceva. Io pe Jasmina vara am intarcat-o 
Ellis, sper sa ai parte inca de un concediu care sa va priasca 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei iti dai seama ca o solutie voi gasi dar cu siguranta nu-mi va fi usor in prezent consider cea ma usoara ce poate exista... |
Cu siguranta nu-ti va fi mai usor daca o intarci acum si-i dai biberonul sau suzeta,de care te-ai ferit pana acum.E adevarat,asa cum zicea si Ank,s-ar putea sa nu ti le accepte.Din prima.
de pamant sa gasesti metode de dezvat si pentru astea. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cu siguranta nu-ti va fi mai usor daca o intarci acum si-i dai biberonul sau suzeta,de care te-ai ferit pana acum.E adevarat,asa cum zicea si Ank,s-ar putea sa nu ti le accepte.Din prima. de pamant sa gasesti metode de dezvat si pentru astea. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Apropo de dezvat de la suzeta

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Miha zi-mi si mie reteta de la zebra 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
adelamaria spune:
Buna!
Nu stiu daca va mai amintiti de noi, ca nu prea scriem...eu am inceput si munca si e mai complicat sa le impac pe toate...Dar acum chiar am nevoie de voi! Sunt aproape disperata! Am incercat sa nu ma stresez, sa fiu o mama relaxata, sa fiu rationala, da' simt ca nu mai pot!
Am fost cu iubita mica la dr. ieri. M-a disperat! Nu mananca nimic, da' nimic cu placere! Ia 2-3 lingurite si apoi s-ar opri. Am lasat-o nemancata si cate 6 ore. Degeaba! Nu cere, nu compenseaza la masa urmatoare! E un chin permanent!
Are 6.300 la 70 cm si la 9 luni!
Credeti-ma, sunt disperata! Va scriu ce papa, doar ca sa va speriati si voi, ca eu nu mai stiu ce sa mai fac!
6-7.30 dimineata: san
11.00: fructe (cam 150 gr. cu 3 bisciti si branzica) - uneori papa in 2 transe, ca nu vrea altfel
15.00: legume cu sau fara carne/ou(2 lingurite!!!) si daca binevoieste 1/2 dintr-un iaurt
16.00 (vin eu acasa) si ii dau sa suga (ma gandesc ca e nemancata si mi-e mila)
17.30-19.00: incerc iaurt cu fructe, biscuiti...de obicei nu vrea; uneori mai vrea san
21.00-21.30: 100 ml lapte praf cu 2 masuri cereale
3.00: san
Cam atat!
sub orice limita! Am incercat mancare pt bebe, borcane, mancare de-a noastra, mancare de la vecini, de la prieteni...am pus-o la masa cu noi...ii dau sa manace alergand dupa ea cand se joaca (am incercat si in scaunelul ei!), ii cant, ma stramb, o gadil...o rog, plang, ma enervez...degeaba!!! Nu vrea nimic...Si asa e dintotdeauna, de 9 luni! simt ca cedez!...Nu e bolnava, nici n-a fost. Nu-i ies dintii, e vioaie, rade, se joaca, e sociabila. Dr. a zis ca e normal dezvoltata neurologic si ca nu pare bolnava. Mi-a dat sa-i fac o tona de analize. Mi-e si teama sa-i iau atata sange ca si-asa e mica si prapadita! Va rog, aveti alte idei? Ce sa fac? sunt pur si simplu ingrozita de cat de putin mananca...Aveti un nr. de telefon al Ramonlei? Parca Bea ei papa asa putin...poate sa stie ea ce sa-i mai fac...va jur ca eu nu mai pot!
Ank83 spune:
Adelamaria...
...eu nu stiu sa te ajut , sa iti dau vreun sfat ...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
adelamaria spune:
Multumesc, Ank! Imi pare rau ca n-apuc sa vorbesc cu voi si despre cele bune, dar asta e situatia deocamdata! Oricum, m-am bucurat f. mult cand am auzit ca vei avea o fetita! Sa va traiasca si sa creasca frumos alaturi de Raul!
Eu acum am facut iaurt cu jumatate de banana. I-am pus in biberon de data asta...s-o incerc si asa..Am uita sa va spun ca pitica mea ia si vitamine: polivital, pikovit, Visol Ca...cate 10 zile si Fe si Vigantol...Nici macar dr. nu mi-a mai recomandata nika!!...Nu mi-a dat nicio solutie...
A, si nu refuza lingurita...Oricum ,am incercat si ciorba cu biberonul si nici n-a vrut sa auda!..I-am luat castronele, lingurite colorate...nimic nu pare sa functioneze...Am fortat-o de 2 ori sa ia legumele si mi-a vomitat! Deci...tot aia e!
Va rog sa ma credeti ca nu exagerez...si nu vreau imposibilul...Dar macar pana acu o luna manca si 100-130 gr de legume cu iart...acum nu mai vrea!...M-am apucat si de fumat...nu mai pot!...Nu doresc asa ceva nimanui!...
Ank83 spune:
Offff .... la cate solutii ai incercat chiar m-ai lasat cu gura cascata..![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
SufletDInger spune:
adelamaria, eu te inteleg perfect.
Si eu m-am apucat de fumat, zile intregi imi da peste mana si nuvrea decat un vf de lingurita. Eu cateodata pun fff mult in castron si il las sa bage manutele, face desene pe scaun, pe jos, se vopseste prin par si mananca doar 5 lingurite. Ma multumesc si asa.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Roxxy80 spune:
Adelamaria, m-am gandit mult inainte sa-ti scriu. Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Eu am simtit ca innebunesc cand Matei a facut foamea vreo 4 zile. Totusi ma gandesc ca ar trebui sa faci niste analize (stiu ca sunt unele si ref la ficat), o eco la stomacel, neaparat coprocultura, sumar de urina. Sa nu aiba totusi ceva care o impiedica sa manance. Imi dau si eu cu parerea ca altceva chiar nu stiu ce s ate sfatuiesc, mai ales ca ai incercat o gramada de metode.
Va tin pumnii si sper sa reusesti sa o faci pe pitica sa manance
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare