Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Miha zi-mi si mie reteta de la zebra

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12102/Tort-Zebra/" target="_blank">Tort Zebra

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sorina, bine ca ati scapat de spital..deci cu livul inca continui..cred ca luna asta vom repeta si noi analizele..vor trece cumva cele 5-10 min de chin..

eee..numa 11 ani diferenta..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sorina, bine ca ati scapat de spital..deci cu livul inca continui..cred ca luna asta vom repeta si noi analizele..vor trece cumva cele 5-10 min de chin..

eee..numa 11 ani diferenta..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adela,imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Intr-adevar se pare ca ai cam epuizat toate metodele.E bine de facut acele analize,chiar daca te doare sufletul,dar macar te linistesti ca e bine si din punct clinic.
Dupa parerea mea...cam multe vitamine.Stiu ca la noi,la Robert,cand ii dadeam,aveam efect taman invers,adica nu manca mai nimic pe perioada "tratamentului".Isi revenea apoi dupa ce terminam vitaminizarea.
Fier n-am luat niciodata,dar din cate stiu la unii copilasi poate avea ca efect advers lipsa poftei de mancare.
Incearca macar pentru o perioada si sisteaza vitaminele,fierul ...macar vezi ce se intampla.
Sanatate multa si sa ne tii la curent cu ceea ce se intampla cu voi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hyy!!

adina, ma bucur ca ai revenit!! pusi la piticii tai!!!
roxxy, bine ca si-a revenit bebelu!!
adela,
intreba cineva de pastilele acelea de slabit, se numesc Super slim.
bianca, te-ai intors din concediu??

iasmi a mea de vreo saptamana imi bea aproape 400 ml lapte seara.... la interval de o ora!! plus ca ziua "baga" tot ce prinde....cauta si resturile de pufuleti sau biscuiti din carucior!!!

stefi, bine ai revenit!! eu am intrebat de tine si de petro!!!

vad ca incet-incet ne strangem din nou toate!!! roxule (RGE) te asteptam si pe tine sa revii!!!

eu tre sa incep sa imi cumpar haine mai mici ca toate imi sunt mari!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - multumesc ca ca ai intrebat de noi. Suntem inca in vacanta. Acum suntem la Buc. intr-o vizita scurta, dar concentrata. Revenim pe 4 sept. in Italia. Pupici la bubu mica.

adina - ma bucur ca ai revenit! Vacanta placuta!

Ma duc la sominic! Pupici la toate!

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ...haideti la

daca nu veniti vin cu

bb super ..hainite mai mici visez si eu...
deocamdata astept...nustiu ce dar o schimbare in curand tb sa apara ca nu se mai poate..poate slabesc de la sine..si nici asa n'ar fi bine ca as crede ca am vreo boala

adela..sigur ca ne amintim ..chiar daca dai mai rar pe aici..intelegem ca nu toti au timp de pierdut asa ca mine..uneori.. as vrea si eu sa am si eu cate ceva de facut decat ...papa,kk, strans de pe urma bb-loiului mare...si altele cate's prin casa..monotonie si ....

despre papica..ma recunosc in tot ceea ce spui... observ totusi ca fructa o papa binisor..tot e ceva..stefy la inceput nu-mi papa nici asta..acum nustiu ce sa-ti spun sincer poate am avut eu noroc..poate are pofta mea de mancare(defapt ea e si pofticioasa tare ..si uneori ca sa o atatz basta doar sa ma vada ca mananc eu si ei nu-i dau)...nustiu prin ce minune, dar a inceput sa manace ....dar asta nu inseamna ca nu are zile cand nu mananca inca...spre ex face niste nazuri la fructe... nu le vrea..daca mai pun si biscuiti mai mereg..dar altfel nimic...in schimb de cand am obs ca-i place pasta aproape orice papica de'a ei contine pasta... combin si carnea simpla de la borcanele(care si alea ii plac asa in stare simpla(bine nu prea mult) si legume..ca sa le manance pun pasta si branzica ..

nustiu ce sa spun imi dau si eu cu parerea..incerca si metoda lui miha..fara vitamine... iti tin pumnii..bafta multa si rabdare cu carul

o zi buna !

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza,neatza..... buna fu' cafeaua ori ba?

Mergi la inceput