Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

De cand am aflat vestea despre Darius am plans si am tot incercat sa scriu cateva cuvinte dar nu pot. Pur si simplu nu imi vine nimic in minte care ar putea alina o asemnea durere. Cami plang alaturi de voi.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna fetele...

de vineri de cand sunt acasa tot vreu sa intru si sa scriu...
am facut ce trebuia sa fac pentru proaspetele mamici, sunt puse poezicile pe site la semnatura.....
si voiam sa intru in tromba cu povesti din spital si aventuri....
dar nu pot....
inca....
ieri am plans mult de tot si mi-am privit puiul ca pe un dar de la dumnezeu!nu am sa reusesc sa ii multumesc niciodata pentru el....

vreau sa intreb...cum pot deschide un subiect nou...legat de Camy....
cui sa scriu PM sa explic ce vreau sa fac?

va pup
scuze ca nu am inceput cum voiam...cu multumirile de rigoare ca sunteti asa de scumpe...dar acum chiar nu pot sa scriu altfel de lucruri.....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Turturica suntem langa tine .

andre_ea si Sibylle multumim pentru articol.

Fetelor, credeti ca ar trebui sa avem si acordul lui Camy ca sa deschidem subiectul acela de care vorbeam?? Eu nu sunt sigura. Pe de alta parte mi se pare ca ar fi bine sa o astepte si cateva pagini de vorbe calde cand mai apare. De asemeni ma gandeam ca poate vor intra si alte mame care au trecut prin tragedia asta. Asa ca mariana, mie mi se pare o idee foarte buna ...

Sun tu ai idee unde se deschid subiecte ca asta? Ca nu mai tin minte exact ... La "Generalitati" sau la "Ajutor umanitar"?

Ma mai gandeam la ceva ...
Fetele care tineau legatura cu Camy si mai vorbeau la telefon cu ea ... va rog mult sa o mai sunati. Asa cum spune si articolul acela, nici eu nu cred ca vrea sa fie singura sau sa nu fie deranjata. Si va rog mult da-ti-mi si mie pe pm nr ei de tel daca credeti ca e ok. Desi un telefon din partea mea nu stiu cat ar insemna, pentru ca nu am vb niciodata ... poate 1 sg data aici pe forum cand ea nu stia daca sa nasca normal sau cu ceza. Daca voi imi confirmati ca o sunati ... io nu ma mai bag.

Sper ca nu ma bag in seama prea mult pe aici dar pe mine tragediile astea ma termina si ma delimitez f greu de ele. Am pierdut si eu oameni dragi de cand eram copil inca siinca de atunci spun la orice necaz ca daca nu a murit nimeni ... nu e nimic ce sa nu se poata repara.

Mai ales sentimentul de neputinta ... neputinta de a mai schimba ceva, mi s-a parut cel mai groaznic.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Buna Ruxandra si felicitari pentru puiut. Asa e ... nu cred ca putem multumi vreodata indeajuns.

Vad ca si tu ai aceleasi intentii si poate ne mobilizam. Da-mi tel tau pe pm sa vb direct. Eu zic sa intrebam un moderator unde sa deschidem subiectul.

Mergi la inceput

PS Eu zic ca nu trebuie deschis la Odisee pentru ca fetele care nu au nascut vor fi cu moralul la pamant ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sibylle si Andreaa, multumim pentru informatii si link. Am citit si mi-am dat seama ca multe din frazele pe care nu e bine sa le spui le-am spus deja, din pacate, din cauza ca nu am stiut... Sper ca de acum sa stiu sa fiu alaturi de Camy si Cristi fara sa-i supar cu vreo replica nepotrivita.
Intradevar, este greu si pentru noi, cei din jurul parintilor, pentru ca nu stim cum sa reactionam si sa ne purtam cu ei in situatia asta, oricat de mult ne dorim sa-i ajutam si sa le fim alaturi. De aceea este asa de util sa citim cateva sfaturi pe tema asta.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe puiutul Darius!
Cami si Cristi, sa va dea Doamne Doamne putere si intelepciune in aceste momente! daca va putem ajuta cu ceva...orice..suntem aici

Oana
38+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Uitati, va trimit la un subiect, unde sunt mame care o pot intelege foarte bine pe CAMY.Sunt mame de ingerasi......ingerasi pierduti cand inca erau in burtik si nu numai: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125022

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI, ILEANNA aveti PM.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Of, ieri cand am iesit din spital, am si venit sa vad ce faceti....dar vestea despre CAMY pur si simplu m-a socat... nu am cuvinte sa spun cat de greu mi-a venit sa cred asa ceva.
Pentru Camy si Cristi , , si Dumnezeu sa il aiba in paza pe ingerasul Darius!!!

39+ si Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput