Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Ioana spune:
Am intrat la subiectul vostru ca sa-mi reamintesc cum e atmosfera la nastere si, cu multa durere, am vazut ca a plecat la ceruri un sufletel
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micutul Darius
Stiu ce inseamna durerea asta, asa ca le doresc multa, multa putere si credinta parintilor! Condoleante!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Marina_1609 spune:
imi pare nespus de rau pentru bebe Darius!
eram convinsa ca totul va fi bine! Dumnezeu sa-l odihneasca!
_
Marina
de ANA SOFIA
ariadnabr spune:
Camy si Cristi, cuvintele sunt de prisos, durerea voastra e insa si durerea noastra si aici veti gasi intotdeauna un cuvant bun, niste inimi care va vor fi alaturi. Dumnezeu sa-l aiba in paza pe dulcele vostru ingeras si pe voi sa va intareasca si sa va ajute sa treceti peste durerea asta sfasietoare...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
bujo spune:
Am vorbit cu Camy si nici acum nu i-au facut autopsia. Birocratia astaa de care nu mai scapam. Sa te fereasca DD sa ai nevoie de ceva in weekend ca esti al nimanui. Trebuie mers si la politie, astia au zis ca de la spital nu le-a cerut inca nici o hartie, la spital le-a zis ca de ce au ajuns asa de tarziu, dupa ce ca au umblat o gramada sa gaseasca un sicriu asa micut. Offf ca nu le e de ajuns durerea lor, mai trebuie sa dea si peste o gramada de incompetenti.
Da-le Doamne putere sa reziste si alina-le durerea

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
Chuny spune:
Dragele mele, putem deschide un subiect pt CAMY la Sufletul credintei. Acolo oricine va dori va putea lasa un gand bun.
Caprioara, nu iti fa griji, nici eu nu stiam de acele lucruri inainte de a citi articolul. Si ma bucur ca el exista si asa am putut invata despre asta.
Eu am sufetul impietrit de ieri : una din prietenele mele si-a pierdut fratele de numai 20 de ani. A fost ucis intr-un mod monstruos in Atena pt niste bani ... salariul lui pt luni de munca. Un copil sarac care muncea de la 15 ani ... un copil nascut intr-o familie saraca si intr-o tara prea saraca ... acum cativa ani le-a mai murit o sora ... tot la 20 de ani ... lovita pe trotuar de o masina condusa de un cretin mort de beat ce a primit apoi 3 luni cu suspendare ... imi pare rau ca scriu despre asta, dar am simtit nevoia sa ma descarc.
SunSmile spune:
Ileana nu stiu unde sa deschidem subiectul. Poate intra Ale aici si vede nelamurirea si ne ajuta. Ca ea e moderator si banuiesc ca stie mai bine.
Sincer imi este teama pt Camy. Sper sa aiba oameni puternici langa ea, care s-o sustina...
Uoooof Bujo ce zici tu acolo...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankuta_1982 spune:
Buna fetele!
v-am citit asa printre randuri, dar am aflat cumplita veste, Camy si Cristi sincere condoleante, si Dumnezeu sa fie cu voi! nu prea am avut timp sa intru asa ca nu va suparati pe mine dar imi ocupa tot timpul Sara si mai ales ca, mai nou patutul are colici! altceva nu mai scriu decat ca am ramas cu un sentiment amar fata de cele citite mai sus!
ankuta
Chuny spune:
Sun, vrei tu sa deschizi subiectul la Sufletul Credintei? Sau chiar la Generale. Eu nu pream am delicatetea de a alege cuvintele potrivite ...
SunSmile spune:
Da Siby, il deschid. La Sufletul Credintei cred ca e cel mai bine. Nici eu nu sunt prea delicata dar...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...