Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fetelor sper sa iasa bine ... da' mie mi-e un pic teama de Sufletul Credintei (sper sa nu mi-o luati in nume de rau). Sunt niste discutii acolo uneori si se aduna niste oameni care impart totul in bine si rau si alb si negru ... pedepse si rasplati etc ...

De fapt cel mai teama imi este sa nu inceapa lumea s-o consoleze prea mult ca "lasa ca asa a dat Dumnezeu". Ori Camy nu poate fi consolatade fapt. Dar daca e problema, pana la urma se poate muta.

Si eu zic ca Sun are delicatetea necesara sa scrie textul.

Sun asteptam link, cand ai timp evident.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

De regula verbalizez suficient de bine ceea ce simt. Acum nu am reusit sa fac asta prea bine, pt ca este teribil de greu. M-am blocat de-a dreptul. Insa sper ca randurile noastre sa fie un ajutor pt Cami. Vreau sa simta prietenia si caldura, dincolo de cuvinte alese sau nu.

Ileana si mie imi este putin teama...sper totusi sa se inteleaga exact ce vrem prin acel subiect.

EDIT: il gasiti la sufletul credintei. va rog sa-l votati, ca sa fie cat mai vizibil. ma scuzati ca n-am putut mai mult, va rog.
------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SUN,te ai descurcat f bine,stai linistita.eu de 3 ori am incercat sa scriu un msj acolo,dar de 3 ori l am pierdut...
of,ce durere ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun, te-ai descurcat minunat, nu-ti face probleme. Eu am votat deja subiectul, dar nu mi-am gasit cuvintele sa scriu inca un mesaj...
O sugestie: sa copiem si toate mesajele care au fost scrise aici la odisee, acolo. Asta pentru ca, in afara de noi, si multe fete care nu faceau parte din odiseea noastra au scris aici. Credeti ca e bine?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Camy, sincere condoleante!
Imi pare nespus de rau!!! Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea incercare.

Mirela 39w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Stau si ma uit la ai mei copii si mi se rupe sufletul cand ma gandesc la Camy...Am votat si eu subiectul de la Sufletul Credintei...Offf Doamne...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, as vrea sa vorbesc cu tine despre inelul gastric pe care ti l-ai pus. DAca vrei te sun, sau pe mess. Cum vrei tu. Merci mult.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt f suparata,necroza ma doare din ce in ce mai tare si simt ca va fi nevoie de inca o interventie....plus ca miroase groaznic...sper sa pot ajunge saptamana asta la bucuresti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN am votat si eu subiectul.
Mona imi pare rau ca nu reusesti sa scapi de necroza.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

De ieri, de cand am citit despre bebe Darius parca sunt pe alta lume...nu reusesc sa imi revin!!!...

Oare visul lui Camy ce a vrut " sa spuna"????

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput