Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Eu nu am facut niciodata asa ceva, am facut doar eco. Nu inteleg de ce mie nu imi da sa fac montorizare... Toate ati facut?

Felicit si eu cu intarziere toate Mariile!

Claudinna, felicitari! Bine ai venit bebe Razvan.

Eva, aici se face monitorizare doar in caz de probleme sau doar la nastere. Iata ca am facut si eu saptamana asta monitoring. Am avut cateva zile contractii si dureri premenstruale (cred ca v-am zis saptamana trecuta). Am asteptat sa treaca si vazand ca nu mai trec m-am dus la maternitate. Doctorita mea e in concediu si cel care o inlocuieste era si el in concediu saptamana asta (ce frumos din partea lui ), nu puteam sa merg la ei asa ca am facut cunostinta cu sala de travaliu, care BTW, mi-a placut . Mi-a placut si cum s-au comportat moasele, foarte dragute si tinerele, in plus. Acum abia astep sa nasc, era o atmosfera foarte romantica in sala aia , e si o canapea pentru tati, o lumina difuza, misterioasa , am avut un sentiment de liniste cat am stat acolo. Am stat un pic mai mult de o ora si a fost o placere, mai ales ca-l auzeam pe bebe cand misca. Sa nu mai zic ca nu mirosea absolut deloc a spital.
Am primit repaos pana luni cand il vad pe doctorul care-l inlocuieste pe al meu. Dar intre timp s-au atenuat durerile aproape de tot, cred ca era si putin stres, mi-a zis moasa ca din cauza stresului putem avea contractii.

V-am zis ca merg la maternitate pentru prezentari alaptat, epidurala... Vreau sa zic ca au fost foarte interesante prezentarile si discutiile de dupa, mi-au dat incredere in mine, m-au facut sa ma simt pregatita pentru ziua in care va veni bebe. Chiar o astept ca pe ceva inaltator.
Am hotarat sa nu cer direct epidurala, sa iau cursurile prenatale si mai in serios si sa incerc natural. Voi cere epidurala doar daca e nevoie.
Eu imi doresc din tot sufletul sa pot alapta fara probleme si dupa o nastere naturala cica ar fi mult mai simplu sa alaptezi.

Va urez un weekend placut la toate si aveti grija de voi, relaxati-va cat de mult puteti.

Va pup pe toate.

34+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...iaca ca n-am somn de pe la 5..am mancat un pic si acum bantui pe forum.
danucu imi pare rau ca aia vut probleme,dar e bine ca e k sala de nasteri si ca ti-a dat un asa sentiment.Eu cand am fost joi la noi la maternitate am avut un sentiment de deja-vu groaznic..maternitate renovata si personal
Apropo nici mienu mi-a facut nimeni nici o monitorizare.
CD faina treab ..incearca sa nu te stresezi ca si asa nu ai ce face.
Cu cealalta problema cum stai?
babytza bafta azi la dr
ma duc sa incerc sa mai dorm.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici, va pe toate si va multumim pentru felicitari si urari de bine.Masa si dansul sper peste inca o luna macar

Azi schimbam semnatura si ne bucuram ca de la 'dopul misterios = secretie dubioasa' a trecut o saptamana si ..si nici un semn!

Apropo de monitorizari..si ca tot era vorba de doctori care 'sperie gravidele'.Sigur depinde de doctori....adica eu la Giulesti de ex as fi facut controale de sarcina rar daca nu aveam nici o problema.Adica eu nu as fi putut sta o luna fara sa ma duc la eco, dar dr considera ca la o sarcina normala nu ai nevoie sa te mai duci de la morfofetala pana pe la 33 de saptamani...cand se vede daca se intervine sau nu (daca sunt probleme).De aia cel putin deocamdata nu am auzit de nimic de monitorizare...sunt doctori si doctori, dar nu inseamna ca daca nu facem monitorizari e ceva dubios...sau daca facem.
Si medicina asta e asa de ...interpretabila?!

Cred ca am mai zis povestea, dar o repet pentru ca uneori nici mie nu imi vine sa cred.Eu in ianuarie in a 14a si a 17a zi de ciclu am fost la doua eco la cei dr medici la care ma duc si acum.Si nici urma de ovulatie.Nici corp galben, nici foliculi mari (erau unii anemici nu mai mari de 7 mm)...eu nu faceam monitorizari de ovulatie ci sa nu mai apara vreun chist (am doar un ovar din cauza de chist scos cu totul)....si uite ca pe 28 ianuarie aveam test pozitiv.Va dati seama cu cat mai minunat mi se pare ca e 'darul' ce l-am primit....si cu cat mai interpretabile toate functiile organismului uman.

Ma apuca melancolia asa de dimineata cand imi aduc aminte cum a aparut David fara ovulatie

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

July, am uitat sa te intreb daca tu ai vizitat maternitatea de la Euroclinic.
Mi-am adus aminte cand povestea Danucu de sentimentul de liniste pe care i l-a dat sala de travaliu.
Eu exact acelasi sentiment l-am avut la Euroclinic:sentimentul de liniste,ca nasterea e o chestie 'ridicata la rang'...ca esti speciala ca mamica si nu doar 'una dintre multele care asteapta sa nasca' si ca tu esti eroina principala si vei avea parte de grija pe care o meriti.

Plus ca mi-a placut enorm ca in sala de nasteri tot instrumentarul era ascuns....sa nu provoace stresuri.

Asta era un plus pentru Euroclinic...O sa vezi tu si de-abia astept sa ne spui daca chiar asa o sa te simti

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

babytza: bravo mamico, ma bucur ca sunteti bine, eco unde faci?
cd: ai scos toata apa? ce ai facut cu pb gelatinoasa?
andy.p:fiind una din zilele in care pot sa dorm mai mult bineinteles ca m-am trezit devreme
laureta: vazut poze, burtik micuta, dar nu cred ca-i chiar pisic. Inisa cat a avut?

azi ma ocup de chestii " ciudatele", mi-am visat bunicul mort care-mi cerea anumite lucruri de mancare, asa ca acum ma ocup cu facutul pachetelor si impartit. Nu stiu unde sa gasesc Eugenia, in Carrefoure nu am gasit, mai incerc pe la buticurile din colt.

Intrebare pentru fetele de la Dr.T, please: ati mai facut morfofetala de trim III? Mie nu mi-a zis nimic si nu stiu daca sa o fac sau nu. Daca o fac si ma duc cu ea ce o sa zica? Pe de alta parte acum m-a chemat la trei sapt si dupa aceea la doua sapt, imi face el eco de fiecare data, asa ca nu o mai vad necesara. Voi cum ati procedat?
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze. vad ca se mareste clubul insomniacelor

denisa felicitari pt bb in grafic.
corrina iti tin pumnii sa afli vesti bune sapt viitoare la dr

babytza sa ne aduci vesti bune si poze cu bb

tzitziri felicitari pt schimbarea semnaturii

eu ma bag la loc in pat. paote are ceva interesant la olimpiada

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici

Babytza te asteptam cu vesti bune azi

Iarasi o noapte cand am adormit tarziu si sculat devreme

Azi trebuie sa ma duc pana in Obor sa iau cartuse pt imprimanta si daca tot ma duc vreau sa iau macar o camasa pt spital.

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mine! E clar, m-au apucat insomniile. Adormita pe la 3 dimineatza, trezita la 8 si un pic. Vai de kurulescu meu, se apropie momentul, incep sa contribui la productia aia portocalie

vecinico cre'ca Maia ori vrea sa fie o surpriza kinder brusca rau de tot, ori o asteapta pe doamna doctor, vorba ta, ca semne nu da. Mama zice ca parca ar mai fi coborat burta, dar mie nu mi se pare. Mi-e dor de cartier.. ce mai e pe acolo?
babytza ma bucur ca esti bine, bravo, tot asa sa o tineti!
denisa felicitari si tie pt vestile bune!

Nici eu n-am facut nici o monitorizare, nici nu voi face. Din cate stiu nu e musai in toate cazurile... si nici nu mi se pare ca predomina monitorizarile

tzitzi nu am vizitat maternitatea, dr meu nu are program acolo, e doar on call. Am fost acolo pt amniocenteza si la intalnirea cu anestezistul, acum o saptamana. Voiam sa fac o vizita, da' ma gandeam ca ma apuca emotiile rau de tot si am tot amanat-o si o tot aman in continuare... nu cred ca ajung acolo pana nasc Dar suna tare bine ce spui tu acolo, sper sa fie o experienta frumoasa, desi eu cam urasc doctorii si spitalele din principiu, fara sa fi apucat sa-mi faca ceva

Cele care ati facut cezariana cu rahie, cum e dupa? Trebuie sa stai la terapie intensiva si daca da, cat? cand te lasa cu bebele in salon? Cre'ca ma duc si la subiectul de la euroclinic sa mai aflu, incep sa am senzatia ca habar n-am de capul meu, ca o sa ajung sa nasc si io o sa fiu blocata, nu o sa pot procesa tot ce mi se intampla... brrrr...

_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata de la rasarit!!!
Fetelor iertare. De citit am citit tot dar nu am apucat sa scriu nimic.
Asa ca, va rog sa imi acceptati scuzele si urarile intarziate.

Inainte de toate o pup pe Claudina si o felicit pentru flacau. Sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batraneti!!!

La multi ani tuturor Mariilor!!!!

Eva nici eu nu am facut monitorizare. Ai mai incercat la Anca?

Felicitari celor care v-ati intors cu vesti bune de la echo si pumnii stransi celor care mergeti zilele astea.

Eu ma duc azi la o cununie civila (unde voi fi viitoare nasa). Maine mergem la biserica pt ca tinerii insuratei vor sa faca si logodna.
Asa ca am un week-end plin.

De mers la servici mai merg. Pana la 1 sept.
Af fost ieri Carrefour (sa cumpar un cadou de casa noua pt petrecerea de diseara) si am umplut cosul cu hainute (multe reduceri). Am avut surprize placute la casa. O rochitica ce avea pret initial 50 ron, acum avea pe eticheta pretul de 25 ron si am zis ca merita. La casa pe bon apare 12,5. Si tot asa....

Nusha!!!!! Unde esti mama???? Zi-mi ca ti-e un pic mai bine si da-mi o idee de gatit gospodino!!!!

Va intrebam eu mai demult daca nu stiti cumva daca CIC se poate incepe de mama si continua de tata?

In rest toate bune (Doamne ajuta in continuare). Astazi implinim 30 saptamani si intram in a 31-a.

Nume la bebelina inca nu am gasit. De fapt nu am gasit timpul necesar de gandire si analiza.

Nici decizia recoltariisau nu de celule stem nu am luat-o inca.

Hai ca v-am facut capul mare.

Va pup

Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

July, un avantaj clar al Euroclinic este ca si daca nu stii tu de capul tau,o sa stie ei.Si nu o sa te 'ghideze' la un mod care sa te deranjeze (sa tipe la tine).
Bebele ti-l lasa in camera in momentul in care tu te simti ok.Sunt niste patuturi pe care le poti trage deasupra patului tau si tu sa stai cu bebe 'deasupra burtii'(nu, nu sta in aer) daca nu poti sa il ridici.
Dupa cezariana o sa incerce ca la orice operatie sa te faca sa te ridici..la un anumit timp dupa.Si atunci am inteles ca te mai 'atrag' cu....hai sa il vedem pe bebe.Adica bebe e momeala ca sa iesi tu din starea de amorteala de dupa operatie.
Sa stii ca ei incurajeaza f tare mamicile care vor sa stea cat mai repede si mult in contact cu bebeii, asa ca din partea lor nu cred ca e un timp dupa care sa ti-l dea pe bebe.Depinde doar de tine.

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput