Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, Anca este bine; s-a dat jos din pat la 24 ore de la cezariana. O are pe Carla cu ea in salon. Se chinuia sa ii dea laptic pentru ca micutza se obisnuise deja cu biberon!

Gata, m-am linistit!
Miruna, aseara am strans piticul de gat! Saracul a decedat!

35+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 35 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cat despre noi, am intrat in luna a9a!!!!

Mi-am bagat singura surle si trambitze! Poate oi realiza ca vad ca nu merge cu ciupeala!

35+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 35 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!

Julax

Felicic
eu am facut morfofetala de trim 3 la iosup pt ca asa am vrut eu,ca imi place si m-am gandit ca poate nu o sa mai am ocazia,dar Tutu cand l-am intrebat inainte a zis ca nu e nevoie ca face el eco de fiecare data si apoi cand i-am aratat ca eu totusi am facut-o a mormait ca de ce m-am mai dus,ca am dat banii degeaba.deci de necesara nu e necesara dar e tare frumoasa!!!!!!!!!!De ce pe tine te cheama asa des ,pe mine ma cheama numai la o luna,deja intru in panica ca pe bebe al meu nu-l monitorizeaza asa des,de ce????

Eva nici eu nu am facut monitorizare la bebe si la fel am inteles si eu ca la noi in tara se face numai daca ai ceva probleme,prietenele mele din alte tari in ultima luna se duceam f des la asa ceva fara sa aiba probleme.Acum mie mi-ar placea sa se faca si noi la toata lumea dar iar revin la discutia cu Romanica.....Ce ai mai facut cu Anca ,ai mai sunat-o ,a raspuns???????

Laureta tu dupa nastere aratai beton,ai un material genetic f bun,sper sa fiu si eu la fel de norocoasa ca tine pt ca inainte de sarcina ma laudam cu un abdomen plat plat.Nu cred ca faci o pisica.

Babytza bravo pt bebe sanatos.tinem pumnii si la eco?ce ai mai facut cu mortaciunile?

burtici va pup pe toate si nu stiu cand mai intru pt ca diseara mergem la nunta,sper sa nu nasc,de cateva zile traiesc cu frica sa nu mi se rupa apa la nunta...

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva acu am vazut ca ai scris de Anca ca e ok.Super!Felicitari pt luna a 9 a!

Legat de centura eu am vazut o reclama la centuri postnatale si acolo spuneau ca e si pt nasteri naturale si pt cezariana dar cred ca mai bine intrebam si dr.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 26 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze

Cd ce ai facut cu apa ? Esti bine ?

Felicic la Medlife fac eco.

Musette nu am facut nimik , pentru ca nu vine nimeni ..Poate luni sa ne bage cineva in seama...Pana atunci stau cu geamurile inchise....

Eva felicitari pentru ultima 100 de metrii!!!!Si multumim pentru vestile despre Anca

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu n-am mai dormit..m-am dus la plimbare daca tot a fost racoare.
Felicic
Tzitziri,iepu, felicitari ptr schimbarea semnaturii
Eva supeer se apropie momentulsi multumim ptr vestile legate de Anca
iepu distractie placuta la cununie .
musette vezi cat dansezi la nunta sper sa te distrezi.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Multumim de veste Eva! Si felicitari pt luna a 9-a!
Mussete distractie placuta la nunta!

Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Musette, Iepurila Distractie placuta !!!!!

Valentina 32 + David

poze

Mergi la inceput

Fetele de la Elias care ati mai nascut, am si eu o intrebare: la nastere in sala de travaliu imi dau ei camasa sau tot cu a mea stau ?

Valentina 32 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

neata fetili! Noi tot 2 in 1...si asa vom mai fi o perioada!Eu sincera sa fiu m-am saturat de gravideala...cel putin de cand sunt in luna a 9-a...obosesc prea repede, n-am aer, ma sufoc, n-am loc! Na,acum ma simt si vinovata ca am aceste sentimente!
Babytza, tinem pumnii la eco!Sper sa rezolvi cat mai repede cu "mortaciunile"
Musette, Iepu distractie placuta diseara!Of, m i-e dor de o nunta romaneasca...anul asta n-am participat la nici una!
Eva, felicitari pt luna a 9-a...HE'S COMING!MUlti pupici Ancai si printesei Carla.
Azi avem si noi un program incarcat..e ziua soacrei..si acolo la ei in sat e Festivalul Crapului...si am ceva fantezii culinare...crap la gratar
Acum sunt la a 2-a cana de lapte cu branzoaice!!
Pupici tuturor!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput