Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

DenisaG, sa iti traiasca flacaul si ai grija de tine!

CD, ooofff, ce situatie! Incearca sa nu te enervezi, desi nici eu nu stiu ce as face in locul tau! Si vecinii ce fac? Nu au oprit apa intre timp?

Babytza, ma bucur ca totul a decurs bine la monitorizare! Eu nu am facut niciodata asa ceva, am facut doar eco. Nu inteleg de ce mie nu imi da sa fac montorizare... Toate ati facut?

Dupa clatite imi face cu ochiul pepenele dar mai astept sa se faca ceva loc!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Eu fac asta pentru ca avem probleme...Tu de ce vrei sa faci daca sunteti bine ? Ti-o cauti mamico ? Vrei si tu bataita ????

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Denisa felicitari pentru bebe in grafic!
Eva eu body-uri si costumase de nou-nascut am luat de pe LR, de-aia am si dat comanda pe chic bb, ca mi-era frica ca ii vor fi mici si sa am si de rezerva.
andy g, gargaritza multumesc de incurajari, trebuie sa fie bine nu, doar suntem o odisee norocoasa.
babytza ma bucur ca sunteti bine, bafta maine la eco!
CD off asta iti trebuia acum, lasa-l pe sot sau pe mama sa stranga apa, tu stai linistita si incearca pe cat posibil sa nu te superi.

Eu manusi am luat din obor de la raioanele de bebei, am luat si simple si in set cu caciulita si botosei.

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Eu fac asta pentru ca avem probleme...Tu de ce vrei sa faci daca sunteti bine ? Ti-o cauti mamico ? Vrei si tu bataita ????

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Pai am vazut ca multe fete de la Odisee zic ca merg la monitorizare. Am intrebat-o si pe Anca, si mi-a zis ca ii pun un electrod si ea apasa pe un fel de telecomanda cand misca bebelina. Am auzit si la fete din alte tari de soare pline ca fac aceasta monitorizare, un fel de distress test, am inteles, se evalueaza nivelul de stress fetal, parca!
Habar n-am, efectiv bat campii, acum reproduc ce a inteles capul meu gravid, pentru ca niciun medic nu mi-a vb si mie de asa ceva si ma intrebam si eu...
Sunt si fete care nu au probleme care fac, din cate inteleg eu!

By the way,
BABYTZA & DAVID

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

babytza te asteptam si maine dupa eco cu acelasi raspuns pozitiv ca cel de la monitorizare

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu nu am facut niciodata monitorizare. Strange "piticul" care umbla cu stresul pe la tine de gat si stai linistita.

musette eu aveam o burta de luna a sasea si a durat cam patru luni sa scap de ea dar ma si ingrasasem destul de rau.
andreea eu am purtat chiloti care sustineau burta si mi-au fost de ajutor ca asa puteam si eu sa rad, sa tusesc fara sa am impresia ca imi adun firele de la operatie de pe jos.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza ma bucur ca sunteti bine si te asteptam si maine cu vesti bune! bafta mare!
eva si eu am auzit la cumnatele mele de prin alte tari ca din luna8 le chema in fieca sapt la monitorizare...la noi te pune doar cand mergi la spital sa nasti...

offff....parca vad ca raman sa vb. de una singura pe aici...si acasa sunt tot singurica ca sotul e plecat la teambuilding cu serviciul...asa ca sa nu va mirati daca mai scriu ce-mi trece prin cap si la noapte ca sigur prea curand nu am somn

34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Pupam toate fetele.

La multi ani tuturor Mariilor!

Astazi am fost cam ciufi si n-am prea intrat pe net. Am incercat sa recuperez acum dar pe diagonala ca tot ciufi sunt. Trebuia sa-mi vina o fata sa termin curatenia generala si mi-a dat cu flit. Mi-am facut dupa asta tot programul pe o sapt si mi l-a dat peste cap si nici nu ma simt prea bine. Ma enerveaza la culmea neseriozitatea...Daca stie vreuna dintre voi o femeie OK pentru curatenie, o prefer 40-55 ani, in zona Diham/Stadionul National sunt in cautare si m-ati ajuta mult.

Ceva noutati despre Anca? Despre Anis stie cineva ceva ca vad ca si ea a disparut...Sper sa fie bine amandoua si sa ne impacientam degeaba.

Ma bucur ca toti bebeii ecografiati si monitorizati sunt bine.

Va doresc un we placut si odihnitor. Mie imi aduc socrii baiatul - de 2 sapt nu l-am mai vazut si nu mai pot de dorul lui. Ar trebui sa stea 3 zile si sa se intoarca inca o saptamana ( pana nasc eu ) dar cica nu vrea, ramane singur acasa cand mami va fi la spital si tati la serviciu ca doar se joaca cu masinutele O sa vedem daca se razgandeste...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Denisa, babitza, tzitziri ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la controale, eco, monitorizari.
Bafta si maine babitza la eco, sa ne spui cum e.
CD...imi pare rau de necazurile tale...si noi am avut surprize din acestea in baie, curgea apa din tavan siroaie in cada si pe oglinda, o placere. Asa ca stiu cum e... Incearca sa nu te enervezi, vorba Evei, oricum raul e facut..
Nici pe mine nu m-a trimis nimeni la monitorizare.
Ati aflat cumva ce se intampla cu Anca de nu raspundea la telefon mai devreme?

36s+ Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

300 nu-i nimic ca mi-a botezat baiatul Horia, bine ca nu i-ai zis Closca numai ca ai postat la mamici de iul-august .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Deja capitol nou, io de abia va prind. Multumesc mult pt urari

Camasi de noapte si pt alaptat sunt o gramada si de toate felurire la Mall Titan.

Mi a facut si mie tati doo poze calde acuma:
http://good-times.webshots.com/photo/2391050450103353051pKvuMc
http://good-times.webshots.com/photo/2897112450103353051wlFXIW

Cred ca fac o pisica

Babytza ce bine ca totul este ok

AmandaR, mi se pare foarte mare doza de aspirina. In general in sarcina se ia doza aceia mica cum e aspenterul. Eu zic sa mai ceri o parere la alt doctor.

Moni e burtica sus acuma si apasa pe stomacel, mai avem putin si o sa coboare sa respiram si sa papam si noi o data normal

mussete la disparitia burtici depinde mult materialul tau. Daca inainte erai fara burta va disparea foarte repede.

tzitziri sa iti traisca grasunel scumpicel

denisa felicitari pt bebelinul sanatos. Ti am vazut pozele arati super

Eva vreau si eu clatite clatite cu muschi file si branza topita

nushule mai esti in butoi?

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput