Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
preety spune:
Buna fetelor ,
Nu am mai scris de ceva timp desi va citesc aproape zilnic...
Ca si voi, suport din ce in ce mai rau caldura ... si ma rog sa se mai racoreasca macar cateva grade... prin casa stau si dorm dezbracata ptr ca nu are cine sa ma vada in afara de sot... care oricum ma "stie"!!!
In rest astept cu nerabdare ecografia de trim III pe care o facem joi.
Rog sa imi treceti si mie pe listuta si Dr. Mirela Popa - Life Memorial Hospital.
In rest ... nu m-am apucat sa cumpar inca nik ptr bebe, desi o sa ma apuc si io din septembrie. Cu munca... intentionez (daca pot) sa ma duc pana la 1 octombrie.
si ma bucur tare ptr. proaspetele mamici si doresc multa bafta tuturor in special care au intrat in luna a 9-a.
30+ cu mult dorita Sorina
babytza spune:
Neata burticutze
Va invit la o cafeluta
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Muuh spune:
laureta eu dorm doar in chiloti si dimineata Alexei ma intreaba: Mama ai tzitzi? iar cand avem musafiri daca e mai somnoros seara le spune: Mama are tzitzi.
Si cu toate astea am dormit asa de prost, pe la doua m-am trezit uda de transpiratie si am dat drumul la aer conditionat dar parca tot prost am dormit.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
clau_geo spune:
Neata burticute,
nu stiu cum ati dormit voi sau cum va simtiti fiindca ieri nu am reusit sa intru sa va citesc (sper sa recuperez azi), insa eu nu ma simt extraordinar. De vreo 3 zile s-a accentuat durerea pe care o simt pe col in partea stanga iar azi dimineata cred ca am avut si un travaliu fals, deoarece au fost intr-o ora 6 contractii: 4 la 6-8 min., 1 la 10 min si 1 la 15 min. Am baut niste apa si apoi s-au rarit la 25 min 1. Si cand sunt contractii am si frisoane
de dormit aproape ca nu mai dorm, maxim 4 ore pe noapte; o fi de la durerea pe care o simt la mijloc si in col, o fi de la caldura, nici nu mai stiu.
cele care sunteti la a doua nastere poate ma ajutati cu niste informatii legate de declansarea travaliului?
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
Clau la mine travaliul a inceput cu fisurarea membranelor. Cam la 3 ore au inceput durerile. Erau ca la menstruatie. La inceput mai slabe apoi din ce in ce mai puternice. Oricum difera de la persoana la persoana. Pot incepe direct dureroase....
La un dr ai fost ? Sti cum spun fetele, mai bine te duci degeaba decat prea tarziu....
Valentina 32 + David
poze
laureta spune:
'Neata.
Eu cred ca ieri de la AC am tras o febra musculara partea stanga. Zici ca is beata. Ma doare si capul si ochiul
Clau imi pare rau ca ai dureri. Si eu am avut a seara contractii mai dese. Am luat scobutil si o am facut un dush. Se spune ca dupa dush ar fi tb sa te linistesti daca e travaliu fals.
De declansarea travaliului adevarat eu nush sa iti spun multe ca la Inisa aveam contractii puternice de la 20 de sapt pina la sfarsit. La 39 de saptamani s-a rupt apa direct si asta a fost, am intrat in plin travaliu. Dar contractiile alea din travaliu is muuuuult mai dureoase decat ce probasem pina atunci.
Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
andy.p spune:
'Neata.Mai da ce ati mai bazait pe forum azi-noapte..mai bine stateam cu voi ca la 3 nu dormeam inca..cred ca am facut o alergie la ceva ca aveam fata,pieptul si burtica rosie...atata m-am foit si m-am invartit de numa..cand sa adorm hop si arsurile la stomac...super.
Clau nu pot sa te ajut cu nimic eu si la prima nastere am mers direct la cezariana.Imi pare rau ca nu te simti bine.
Si eu umblu dezbracata prin casa si Andy imi tot spune ca mi-au crescut tatele si ca el de aceea nu a baut lapte de acolo ca i-a fost rusine,dar la bb-lina sigur nu-i va fi ca e fetitza.
preety,babytza,muuh,laureta
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 tzitziri: alta data sa ma ascultiTOTUL VA FI BINE, MAINILE IN AER SI etc......sa-ti traiasca grasunul vecinico: ce face Maia? Vad ca-i cumintica, nu vrea sa te vada fara doamna dr., nu? Bafta sa ai AC la noapte si dormiti bine(si limba lunga de-un cont) clau: votez pentru Delia Alexandra( va fi sarbatorita si de Florii si de Sf Alexandru si de ziua ei si se potriveste si cu numele vostru de familie, care-i tot de sfant, nu?) mussete: apropo de burta: anul trecut in sept a nascut sora mea, a facut ceza, cu ea era internata si nastea cu acelasi dr o pritena de-a noastra, dar natural. A doua zi dupa operatie, asteptam sa treaca in salon sora mea de la terapie intensiva si pe hol m-am intalnit cu respectiva. Si eu o intreb: da" tu cand nasti? era in halat si cu burtica...si ea zice: am nascut ieri ouuups! deci, avea burtica ca inainte a doua zi dupa nastere dar mergea singura pe holurile alea! Deci, facui o gafa cat casa, burta nu se retrage imediat, nu vii silfida acsaa Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
SARU MANA sa sti ca am inceput sa ma gandesc si eu la varianta cu Delia insa nu am reusit sa ma hotarasc. Cred ca il las pe tati sa decida pana la urma , macar daca nu o sa-i placa cand creste, am pe cine da vina
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Muuh spune:
clau_geo mie imi place Karin Alexandra foarte mult. Despre travaliu nu te pot ajuta ca eu am ajuns la spital cu dureri in partea dreapta si nu am apucat sa experimentez nici un pic de travaliu.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p 'Neata.Mai da ce ati mai bazait pe forum azi-noapte..mai bine stateam cu voi ca la 3 nu dormeam inca..cred ca am facut o alergie la ceva ca aveam fata,pieptul si burtica rosie...atata m-am foit si m-am invartit de numa..cand sa adorm hop si arsurile la stomac...super. Clau nu pot sa te ajut cu nimic eu si la prima nastere am mers direct la cezariana.Imi pare rau ca nu te simti bine. Si eu umblu dezbracata prin casa si Andy imi tot spune ca mi-au crescut tatele si ca el de aceea nu a baut lapte de acolo ca i-a fost rusine,dar la bb-lina sigur nu-i va fi ca e fetitza. preety,babytza,muuh,laureta 35+bbelina AMR 5 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
Imi pare rau ca nu esti bine...Si eu am arsuri cu carul....Oribil... Pentru alergie nu poti lua Claritine ?
Valentina 32 + David
poze