Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

miruna probabil ca nu m-am exprimat eu prea coerent, dar asta am vrut sa spun: ca-i iubesti la fel de mult, dar altfel pe fiecare. acuma, majoritatea parintilor se feresc sa foloseasca si termenul asta de teama sa nu sune... cantitativ. si mie mi-a luat ceva timp sa inteleg ce simt, mai ales ca, date fiind pb cu bb2, ma sinteam mult mai focusata pe el decit pe fetita, si, marturisesc m-a ajutat f mult un articol de psihologie in care se vb despre asta. abia atunci am inteles ca nu e "mai mult" sau "mai putin", ci doar "pe fiecare altfel".

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

am umblat toata ziulica.
eva, felicitari pt luna a 9-a. mai ai un pic.

laureta - ti-am vazut cele 2 poze. burtica nu mi se pare mica, iar tu arati fantastic. cred ca n-ai pus decit burta. auzi, dar zi-mi sincer - ai mai si mincat cite ceva?

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu sunt mama cucuvelelor.
De obicei ma culc dupa ora 1 noaptea si dimineata la 7 sunt in pozitie de drepti.
Ziua parca as mai dormi, dar sunt la lucru. Asa ca astept sa vina bebe ca poate atunci dorm mai mult
M-am apucat de lista de nume, dar parca toate sunt luate.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina mi te declar fericita ca poti adormi la 1...eu din pacate adorm undeva la 4 si ma trezesc la 8, bine macar ca am intrat in prenatal cu toate ca si inainte la birou intram pe la 9.30...

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Andreea,cred ca e utila centura,dar pentru siguranta,intreaba medicul
Musette,distractie placuta la nunta!Si nu-ti mai fa probleme,e ok monitorizarea bebelului la o luna,mai ales daca tu te simti ok.
Eva,felicitari pentru intrarea in ultima luna de sarcina.Uite ca incep galeria de incurajare si pentru tine si pentru celelalte mamici care au intrat in luna a nouaIulia 33+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

nu am gasit decat vre-o 7 nume, cred ca mai caut. Sa le pun pe toate sa aiba copilu' de unde alege cand o fi mai maricica?

Ce de lume activa la ora asta! O fi din cauza ca s-a mai racorit?

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mie sincer nu mi se pare ca s-a racorit ... uff cat de mult as vrea sa ploua

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vreau si eu ploaie ca nu mai pooooci
Cica de abia luni vine si pe la noi ploaia. Io o data ce nu merg la mare sau munte vreau ploaieeee (egoista nu?)

Eva, sa sti ca depinde si de conformatia oaselor. De exemplu eu par foarte slaba la 50 de kile arat mai omeneste ca sa zic asa pe la 58-60 de kile. Is mai oasoasa si imi tb mai multa carnita pe mine.
In leg cu vergeturile cred ca e si o chestie de familie ca nici mama nici sora nu au si ele chiar is plinute.

Nausica am mancat cum sa nuuuuu. Sa sti ca acolo is cu 14 kile juma in plus deci chiar am fost slabanoaga crede ma

Mey nu stie nimeni niste cantece sau descantece sa vina ploaia asta o data , ooof

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Va trimit eu un pic de racoare, e asa placut ca nu imi vine sa ma culc si sa ratez temperaturile astea.
Imi vine sa ies afara la plimbare ca in casa inca se pastreaza caldurica.

M-am obisnuit sa stau prin casa cam dezbracata, ce ma fac cand mi-or veni ajutoarele?

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si eu m am obisnuit dezbracata prin casa. Fetitza mea rade si zice ca arat ca Balu (ursul de la Cartea junglei)
Ea este Ariel, tati e printzul si io...Baluuu

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput