Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alexandru - witchy_witch
Cristian Nicolae - afibebe
Diana Ioana - valicutza

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alexandru - witchy_witch
Diana Ioana - valicutza

Simo , asa este, sunt niste senzatii unice atunci cand esti insarcinata, cand simti copilasul etc. Cu toate ca sunt la a doua sarcina, deci mai n cunostinta de cauza, am aceleasi emotii si trairi ca si prima data... Astept ecografiile, am emotii, ma bucur cand e bine, cand simt copilul...

Cristina, astept si eu detalii vis a vis de intalnire, as ajunge si eu, dar depinde mult de zi, ora, zona etc...

Pupici!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Alexandru

LA MULTI ANI Diana Ioana

LA MULTI ANI Cristian Nicolae

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Diana Ioana, Alexandru si Cristian Nicolae!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si acum sa si salut ca sa nu fiu nepoliticoasa. Neatza strumfarie!

Monica si pe mine ma emotioneaza sa citesc cum evolueaza sarcina ta. Mi se face dor de perioada cu burtica si cu bebe dansand si lovind la greu. Si te felicit pentru curajul tau de a face inca un bebe atat de repede. Asa imi imaginam si eu ca o sa fac...dar socoteala de acasa....

Acum ca am fetita mare de 1 an si 1 luna, parca incep sa ma simt si eu o mamica mai relaxata. Adica nu mai sar la fiecare cazatura in fund, nu ma mai sperii ca nu a mancat mai nimic o zi intreaga. Iau totul asa cum vine. Cu mancarea am descoperit cum sa o fac sa manance cam ce vreau eu sa ii dau: ii dau mancare de-a noastra. Nu se mai uita la mancarea ei de nici o culoare, dar pe a noastra o rade din farfurie imediat. Chiar si carnea, daca o gatesc in mancare si nu separat. Asa ca acum gatesc mai dietetic si pentru noi, si parca incepe si Deni sa mai pape. Sper sa nu o deochi!
Si ca sa o mai laud umpik vad ca incepem sa scapam de crizele uriase de nervi pe care le facea acum o luna si ceva. Acum e mai calma, si eu pe langa ea, si parca sa zic ca ne intelegem. Acum ca merge singura in picioare nu se mai simte asa de frustrata si as zice ca e si asta un motiv sa fie mai calma si mai putin nervoasa. Bine...nu va zic cat fug dupa ea prin parc, dar deh, asta mi-am dorit atat de tare, asta am capatat. Deni a considerat ca a mers prea mult o saptamana singura, si ca e mai simplu sa alerge. Inca nu prea stapaneste alergatul asta, dar exerseaza...toata ziua.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hello!

strumfilor care au implinit un anisor de cand nu am mai intrat eu sa le urez.
Am fost in concediu trei saptamani si nu am reusit sa intru pe forum macar o data . Am fost o saptamana in Grecia cu Claucia, sotii si strumfii din dotare. A fost foarte frumos, dar si obositor. Radu cred ca ma mosteneste in privinta raului de masina pt. ca a vomitat si la dus si la intors. Nici eu nu m-am simtit grozav pentru ca fiind atenta la el mai tot timpul, nu prea ma puteam uita pe geam si in consecinta ma lua si pe mine starea de rau.
Carla am fost si la Jumbo si chiar a meritat. Am gasit unul chiar la intrare in Grecia. I-am luat lui Radu tricicleta si o multime de jucarii si hainute cu 80 de euro. Merci mult ca ne-ai vandut pontul .
Paticut m-am gandit la voi pe 17. lui Miron. Ai primit pozele?
Si eu sunt fan Tudor Gheorghe . Mi-a placut cum ai scris despre el. Am avut candva fericita ocazie sa-l vad si sa-l ascult la un concert dat de Craciun la BNR cu "Diligenta de papusi" ...a fost de vis.
Cristina si eu vreau sa vin la intalnire, dar as prefera mai pe seara, daca nu se poate in w/e cand sunt libera. Ce ziceti de Herastrau?
Foarte frumoase pozele de la Londra. Ingrid a crescut mult si e foarte frumoasa. Sper sa o vad si cand veniti in tara.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Cristina stiu ca spusesesi 28 aug dar e ok si 27. Eu as propune parcul Tineretului ca e mai central si accesibil pt mai multe iar ca ora 16.30 ca sa se mai duca din caldura si sa nu ne prinda nici seara ca a inceput sa se insereze pe la 8.30. E ok?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Scuze 28 august este bine. Pentru mine este bine si locul si timpul.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani
Alexandru - witchy_witch
Diana Ioana - valicutza
!!!

Cristina, vreau si eu la intalnire, dar eu pot veni in tineretului pe la 19.00, ca atunci iesim de la serviciu. Bona mea trebuia sa plece exact in saptamana aia, de aceea am zis ca pot veni oricand, pentru ca automat as fi fost obligata sa intru in concediu. Nu mai pleaca, asa ca...noi in fiecare zi iesim in tineretului cum vine tati de la birou (de pe la 18.30-19 maxim) pana pe la 21.00. Deci? Avem vreo sansa sa ne vedem??
Poop toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Hello!
Cristina si eu vreau sa vin la intalnire, dar as prefera mai pe seara, daca nu se poate in w/e cand sunt libera. Ce ziceti de Herastrau?
Foarte frumoase pozele de la Londra. Ingrid a crescut mult si e foarte frumoasa. Sper sa o vad si cand veniti in tara.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Pe la 5:30pm este bine?
Eu nu sunt din Bucuresti dar m-am gandit ca ma voi opri sa va vad(nu vreau sa stau prea mult prin Bucuresti). Sper sa reusim!

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

La multi ani
Alexandru - witchy_witch
Diana Ioana - valicutza
!!!

Cristina, vreau si eu la intalnire, dar eu pot veni in tineretului pe la 19.00, ca atunci iesim de la serviciu. Bona mea trebuia sa plece exact in saptamana aia, de aceea am zis ca pot veni oricand, pentru ca automat as fi fost obligata sa intru in concediu. Nu mai pleaca, asa ca...noi in fiecare zi iesim in tineretului cum vine tati de la birou (de pe la 18.30-19 maxim) pana pe la 21.00. Deci? Avem vreo sansa sa ne vedem??
Poop toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Pentru mine nu conteaza unde si la ce ora. Eu voi fi acolo, ca doar de aia stau in Bucuresti sa va vad.

Mergi la inceput