Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dimitrie - otilica

Medeea - Gabriela BV

Christopher - de Catralu

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mi-am actualizat semnatura...am ajuns la 28 saptamani.
Ieri am fost la control, cica e totul in regula... s-a mai strans un pic diferenta intre data nasterii cf UM si data cf eco... ar fi cam 4 zile intre ele...inainte era de vreo saptamana...
Bebe are 1200 grame, misca, si isi tinea manutele si un piciorus in dreptul capsorului, asa ca nici nu i-am vazut bine fata...
dar in rest, totul in regula.
Ma cam omoara si pe mine caldura asta...ca pe toata lumea, cred...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

paticut sa-ti fie de bine iesirea de aseara!

monicabo ti-as trimite niste racoare da nu stiu cum...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Stefania, chiar daca a plans Catarina, cred ca ati ramas cu o amintire plecuta de la botez. Si apoi trebuia facuta si asta. Mi-au placut tare mult pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica....ms ca ne impartasesti din trairile tale de ....nu credeam ca am sa tanjesc atat de repede dupa perioada aia ...iar de caldura, cu toate stim ca suferi cel mai tare..dar trece ea si vara.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Se apropie ziua in care ne vom intalni in parc (27 august), s-a hotarat unde si la ce ora ne vom intalni? Imi spune-ti si mie va rog, as vrea sa merg si eu

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Dimitrie - otilica

Medeea - Gabriela BV

Christopher - de Catralu

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Buna!

Mai spun si eu un

LA MULTI ANI!

din toata inima si pentru toti strumfii in cauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina26

Se apropie ziua in care ne vom intalni in parc (27 august), s-a hotarat unde si la ce ora ne vom intalni? Imi spune-ti si mie va rog, as vrea sa merg si eu

Cristina, daca nu iti raspunde nici una din fetele cu care ai stabilit intalnirea, propune tu un loc si o ora si poate va intalniti. Mi-ar parea rau dupa ce ai strabatut un ocean sa nu te poti intalni cu nimeni. Eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cristina stiu ca spusesesi 28 aug dar e ok si 27. Eu as propune parcul Tineretului ca e mai central si accesibil pt mai multe iar ca ora 16.30 ca sa se mai duca din caldura si sa nu ne prinda nici seara ca a inceput sa se insereze pe la 8.30. E ok?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput