Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Fetele din sectorul 4 ,vreau si eu un nr de tel de la DGASPC sector 4 ca nu reusesc sa il gasesc nici pe net,adica am gasit pe net dar imi spune ca nu este alocat.
Sau poate stiti programul sa merg sa depun si eu dosarul ca renunt la indemnizatie
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
violetan spune:
Buna dimi si la multi ani cu sanatate, fericire, noroc si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume strumfuletzilor:
Dimitrie - Otylyka
Medeea - Gabrielabv
Christopher - catralu!!!!!!!!!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
CarlaV spune:
Dimitrie, Medeea si Christopher!
Uitasem sa spun ca Saby si Deni au facut ieri o baie intr-o balta cu apa si noroi, de parca erau doi porcusori veritabili. S-au distrat fetele pe cinste, bine ca s-a inventat masina de spalat.
Azi dimineata Saby culegea baloanele umflate de prin casa, le punea cu mushtiucul la gura si sufla in ele, cum l-a vazut pe taica-su' ca le umfla .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
LA MULTI ANI Dimitrie, Medeea si Christopher!!!
Multumesc pt urarile de ziua sotului meu.
Nonna sper sa gasesti pe cineva sa stea cu baietii si sa iesi linistita un pic cu sotul tau.
Jadi vacanta frumoasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
violetan spune:
Timi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna toti pana la adanci si sanatoase batranetzi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
aylin_tarcan spune:
hello feteleeee!
din pacate nu am mai reusit sa intru de fffffffffoarte mult timp insa mereu m-am tot gandit la voi si la vremurili cand ne beam cafeaua impreuna!
urez si eu la multi ani strumfilor care au facut intre timp un an, sa fie cuminti si ascultatori, sa nu le supere pe mamici, sa fie sanatosi si voiosi!
jadi, brazuca, anya, simo, otim, timi, monicabo, violetan, nonna si paticut va multumesc mult pentru urari si ca nu ne-ati uitat!
noi facem binisor, nu mancam decat lapte, am facut vaccinul de un an si a fost urmat de niste reactii mai puternice decat la cele de pana acum. nu voi face decat vaccinurile obligatorii, deci nici vorba de ROR.
avem 6 dintisori, mergem in picioare doar cand avem chef, in rest cand ne plictisim de picioare tot de-a busilea sa traiasca!
are 8700g si 76 cm (nu stiu ce inseamna dar banuiesc ca nu e grav, ca altfel ne spunea si noua cineva, dar nici vorba de triplat greutatea). de altfel doar cu lapte cum sa luam in greutate!
de cand nu mai am timp de forumeala sunt si in urma cu sfaturile....mai nou am ramas si fara bona, eu sunt la serviciu toata ziua, ne descurcam cu greu. dar cel mai rau pe streseaza ca nu vrea sa manance nimic in afara de lapte
daca vreti sa ma contactati, scrieti-mi PM! ca pe forum nu stiu cand mai apuc sa intru!
va pup tare tare si mi-e dor de voi!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Timi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna toti pana la adanci si sanatoase batranetzi! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0 |
Multumesc Violeta.
Si tu muncesti cu drag si spor?
stefania_97 spune:
Salutare si de la noi,
La multi ani tuturor strmfilor nascuti in august, multa sanatate, si multe impliniri!!! Sa cresteti mari si sa va iubiti si respectati parinti.
Paticutmultumim de urari nu stiam ca daca plange e semn bun, atunci ma simt mai bine, nu am torturat copilul
Ma duc sa mai citesc din urma ca am cam tras chiulul.
Pupici la toata lumea
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Timi07 spune:
Paticut cum a fost concertul? cum te-ai distrat aseara?
paticut spune:
Buna seara Doamnelor mamici.....
in primul rand:
LA MULTI ANI Dimitrie de otilica
LA MULTI ANI Medeea -Gabriela BV
LA MULTI ANI Christopher -de Catralu
in al doilea rand.. concertul a fost un pansament pe suflet, o floare rara inflorita la ceas de seara, o ploaie care iti incanta simturile, un parfum de tuberoza....ce vreti voi... a fost minunat.. a durat mult - vreo 2 ore juma (adica foate putin dupa dorinta mea as fi stat sa-l ascult pana dimineata).. am auzit o vioara de exceptie a unui tanar roman de exceptie care a castigat trofeul George Enescu anul asta...am ascultat romantele bunicilor nostrii si serenade la care am stat cu ochii inchisi si am simtit sarutari fierbinti de altadat....
numiti-ma romantica.. ca asa si sunt.. dar a fost o delectare generala a simturilor, si a sufletului...
Iti multumesc ca existi Tudor Gheorghe!!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru