Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina26 spune:
Alexandru - witchy_witch
Cristian Nicolae - afibebe
Diana Ioana - valicutza
Simo78 de atat timp tot vreau sa iti spun ca ma bucur mult ca Matei a luat 300g luna trecuta, iar acum mananca mai bine. Pupci la printisorul tau frumos
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
karligutza spune:
de pe meleaguri bucurestene... am ajuns az'noapte la 1.... am fost pana aproape de hotarul de nord al tarii in vacanta noastra de 2 saptamani, iar urmele inundatiilor nu le-am vazut pe la casele oamenilor, nici macar pe drumuri, curti, dar cred ca n-am ajuns noi chiar acolo unde sunt cei afectati de-a binelea, insa poduri rupte, mici ocolisuri am facut cu masina de la drumul nostru...
sa revin cu primul gand care-mi vine acum in minte, luandu-ma de fapt de ultimul membru care a postat: cristina26... se mai tine intalnirea? parca era undeva dupa 25 august.... o sa citesc si din urma dar as vrea si un reminder daca se poate... multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
paticut spune:
in primul rand.. buna seara Doamnelor,
in al doilea rand:
la multi ani pentru Alex de Witchy-Witch, Cristian Nicolae de afibebe si Diana Ioana de Valicutza.
gata .. mergem mai departe : sa va fie de bine concediul Andreeac... doamne ce mult imi place Grecia si mi-e dor de ea.. dar probabil ca voi fugi in Creta (dragostea vietii mele) si ca de obicei prin decembrie cand voi aici veti tremura de frig iar eu o sa va scriu pe DC de pe balconul pensiunii unde am mai fost - la 25 grade - si o sa va spun ce calda e apa Mediteranei! (sic!)
multumesc mult pentru urarile pentru aniversarea lui Miron si apropo de Tudor Gheorghe - va avea inca doua concerte anul asta .. poate facem blatul si mergem impreuna.. mi-ar face mare placere. pana atunic un pup dulce pe nasucul scump de Raducu!
Timi - multumesc si . chiar mi-a priit iesirea.
Cristina 26 - mie ziua imi este indiferenta dar as prefera locatia data de AndreeaC - adica Herastrau - pentru ca eu vin din afara Bucurestiului si Tineretului este exact in partea opusa. decideti si .. sper sa ne vedem.
Karli - bine ati venit. sa va fie de bine concediul. pupici Adelutei.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
afibebe spune:
buna seara tututror,
multumim din suflet pentru urari.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
ddanagh spune:
Ca o concluzie - vad ca majoritatea, pana in prezent, opteaza pentru Herastrau ora 17 - 28 august.
Pentru mine e bine.
Cafera Dariuca mea si-a revenit f bine. I-am dat si ceva pentru cresterea imunitatii. Nici nu vreau sa imi mai aduc aminte cum era. In plus, de vreo 4 zile mananca, in sfarsit, aproape tot cei dau eu - adica avem iar doua mese de lapte, una de fructe , una de legume si una de diverse.
Apropos de mancare vroiam sa va zic ce mi-a facut Daria intr-o zi. Seara am mancat eu niste ciocalatele din acelea cat degetul de lungi umplute cu spuma de banane si le-am uitat pe masa. Dimineata o dau pe DAria jos din patut insa imi era lene sa ma duc dupa ea. Stiu ca nu are efectiv in ce sa se raneasca. As fi mai stat in pat. De obici se duce da un tur de casa si se intoarce cu ceva in mana - sandalutele ei sa-mi sugereze sa iesim, un capac, ceva. Acum nimic - liniste totala. Ma duc dupa ea si ea era cu doua ciocolate in mana, la gura era pana la urechi. Nu va zic cat a urlat cand i le-am luat. De?!! Asa imi trebuie.
Mi se pare atat de scumpa, face niste chestii de ma prapadesc de ras insa, trebuie sa recunosc ca, de la un timp, are si niste toane cand urlaaaaaaaa de scoala vecinii. Pur si simplu cred ca se plictiseste. Nu suporta sa ma vada ca stau pe canapea ci doar punand bilute, dansand, impingand masinutze, carucioare, de-astea.
Uitam sa va zic ca suntem posesoarea a doua masele.A fost prima oara cand i-am vazut gingioara cu sange. Iar jos nu are decat cei doi dinti centrali.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
ddanagh spune:
Karli sa va fie de bine concediul. Sunteti 4 acum ???
ddanagh spune:
andutzy acum am mai citit din urma si am dat de postarea ta.
E normal sa-ti faci griji. Ce mama nu isi face griji pentru puiul ei? insa eu zic ca Horia atata timp cat socializeaza cu voi nu are cum sa aibe autism. Si DAria bebelus fiind a ras fff tarziu. Tot spre 3 luni. In hohote a ras f tarziu.
Eu am o f buna prietena care are un bebe nascut pe 24 aug (deci de-o seama cu strumfii nostri). Nici el nu vrea sa-si tina biberonul poate pentru ca a fost alptat pana la 10 luni. Si la fel nu se joaca cu jucariile cum o face DAria. Dar mi se pare perfect normal. In plus a si fost la dr cu el si ii bine. Rade mai mereu, o dragaleste pe maica-sa, mai are un pic si isi da drumul la mers (de-a busilea nu a mers). Pe DAria o recunoaste de departe si rade si da din picioare.
Aaa, si vroiam sa-ti mai zic ceva. Noua la vaccinul de doua luni pediatra ne-a zis ca ar avea probleme psiho motorii. Ne-am dus la o a doua pediatra care ne-a facut mai multe investigatii, inclusiv transfontanelara. Ne-a vazut si un kineto si doi neurologi + oftalmolog... Intradevar Daria avea o intarziere pentru varsta respectiva (de ex pe burta nu isi ridica absolut deloc capul). Am avut un adevarat soc in urma caruia am intrat in depresie. Alta pacoste. Ulterior, pe la 5 luni DAria a intrat in parametri normali astfel ca la 6 luni si jumatate mergea de-a busilea iar la 11 luni in picioare. Si cand te gandesti ca in prima faza fusese catalogata cu probleme motorii. Asadar nu trebuie sa te panichezi. Cei mici recupeaza fff usor la varsta asta daca se lucreaza cu ei.
Sper sa-ti fi adus o usoara descretire a fruntii. SA auzim numai de bine.
oaana spune:
Karligutza,a-ti mai trecut prin Barlad?
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
brazuca25 spune:
Neatza! Unde anume ne intalnim in Herastrau, ca e cam mare sa ne cautam pe-acolo.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
nikole spune:
Nu stiu voi , dar eu chiar ca simt ca traiesc in secolul viteza...din plin!
Am intrat repede repede sa felicit strummfeii ce au implinit zilele astea, primul anisor de viata:ALMA,CRISTINA ELENA,DIMITRIE,MEDEEA,CRISTOPHER,ALEXANDRU,CRISTIAN NICOLAE,DIANA IOANA....
sa fiti sanatosi , sa cresteti mari, sa aveti o copilarie si o viata binecuvantataalaturi de parintii vostri.
am fugit.
Si o intrebare, daca stie cineva sa-mi raspunda:avem voie sa le dam tuna din conserva?banui ca nu...nu i-am dat pana acum, dar totusi as vrea sa aud mai multe parerei, voi ce credeti?
eu mananc dimineata o salata cu branza de vaci, tuna, rosii, in fine...si ma gandesc ca i-as da si lui Albastrel.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel