Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 14
greierash spune:
Multumesc, Paticut, Lia!
Parca as mai zice ceva dar nu gasesc nimic interesant... asa ca....va trimit niste tuturor...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
paticut spune:
Buna dimineata tuturor!!
in primul rand la multi ani Alma de Aylin--doamna mai arata-ne si noua poze cu minunatia ta.... sa va traiasca, sa fie sanatoasa si baftoasa, si sa va aduca numai bucurii.
Lia - multumesc mult pentru aprecieri.. Normal ca eclipseaza tot si asta ma bucura enorm. sunt tare mandra de El!
Oanna - pupam manuta si basicutele de la AAron. imi pare tare rau. ma gandesc cat de mult a suferit mititelul! aveti grija si noi mai pupam odata sa se vindece.
Monicabo - eu sunt cu 5 ani mai baba ca tine dar una langa alta am arata tu de 16 eu de 50 . sa fii sanatoasa draga mea si de abia astept sa vad poze cu minunea din burtica!
Cafera - Imi place la nebunie poza cu "Ilinca motata" eu nu stiu sa pun link la ea dar m-a innebunit.. e o dulcica! Le ador pe fetele tale. si mi-ai facut un dor de duca.. mai ales la Curtea de Arges si Transfagarasan.
Am pus cateva poze noi la semnatura.
va doresc o zi buna tuturor!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
Nonna76 spune:
Alma si Cristina.
Mi-e dor de Aylin.
Ca tot vorbeati de tzitze mari si tzitze mici eu sunt in plin proces de intzarcare. Credeam ca l-am intzarcat treptat pe Andrei. Adica intii a renuntzat sa manince dintr-un sin (din cel sting) si apoi a cam renuntzat la tzitzi- sugeam cam de doua ori pe zi.
Copilul e ok acum . De luni nu mai papa lapte de la mine ci milumil junior.
Mai rau e cu mine. Si fizic si psihic sunt rau.
Dupa ce ca imi fac procese de constiintza ca am lapte si-i dau lapte praf mai am si o tzitza de 4 ori mai mare ca cealalta.Ieri am iesit afara cu un pachet de vata in sutien si tot se vedea diferentza.La sosete nu m-am gindit.
Si sunt asa de atractiva acum .Mi-am mai pus si comprese cu varza si patrunjel(patrunjelul opreste lactatia-spune internetul) .
Ce mai sunt vai de capul meu...dar am timp de forum caci Andrei e plecat cu bunica (vine repede).
paticut spune:
am uitat sa spun la multi ani si Cristinei Elena de dsteluta91. toate cele bune si voua.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
violetan spune:
La multi ani cu multa sanatate si noroc cu carul strumfitzelor:
Alma Ana - de aylin_tarcan
Cristina Elena - de dsteluta91 !!!!!!!!!!!!!!!!
Ayliiiin, unde esti? Pup mult de tot broscutza frumoasa!!
Oanaa, pup si eu si laur manutza scumpica a strumfelului ranit sa ii treaca intr-o fractiune de secunda si stergem lacrimioarele de pe obrajorii lui dragalashi!
Cafera, esti de coma!!!!
Carlav, dragalasha rau saby!!! Ce scumpica sa-si ia ea ce vrea din rafturi. Mare atentie, ca va aduce la sapa de lemn pana sa-i cashune pe viitorul barbat
Monica, tanara, frumoasa, slaba si gravida! Wow! Ptiu ptiu ptiu sa nu-ti fie de deochi! Am admirat si frumusete de fetitza in concediu
Lia, lavi, greierash, paticutz, am remarcat a mia oara, dar m-am hotarat sa va zic acum ce dulce povestiti de copilashii vostri!!! Rad sau imi dau lacrimile de emotie, de fiecare data.
Am mai vazut poze cu fete frumoase si strumfei dragalashi, dar am uitat si am si fff multa treaba la birou ca sa mai numesc. Oricum e deja tautologic sa mai zic fete frumoase si strumfi la fel
Si nu in ultimul rand, intr-adevar: alina/anya merita (ca de obicei) toate florile din lume si prajiturelele (fara E-uri, evident ) pentru fetitzele ei pentru (cel putin) 1 an si 9 luni de suport moral, sfaturi pertinente, rabdare si vorbe bune pentru toate colegele de odisee/strumfarie!!! Te pupam si te imbratzisham cu mult, mult drag si pe tine si pe "petitze"!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
monicabo spune:
pt Alma si Cristina!
Aylin, ce mai faci? Cum mai sunteti?
Cafera, Paticut, Anya, merci pt complimente....
Asa arat eu mai a copil...Paticut, nu suntem babe, ci mamici . Avem toate copii frumosi.
Lia, Andreea este genul de copil curios, caruia nu trebuie sa-i scape nimic, tot ce vede nou, vrea sa vada si sa puna mana, asa ca la mare, printre n cearceafuri, destul de apropiate intre ele, ar fi patrulat din cearceaf in cearceaf in cautare de obiecte noi, iar noi 2 am fi fost non stop in alrgar pe plaja, cu scuze, si "nu e voie" (sa luam lucrurile altora). Acu' nici nu vreau sa o innebunesc cu "nu e voie" asta, il prefer doar in cazuri in care chiar se impune, urmat de motivatie (daca vrea de ex la cosurile de gunoi din parc, sau sa puna mana pe vreo porcarie)... E bine ca Una ta e cumintica la acest capitol (cu umblat la lucrurile altora)
Cand ma gandesc ca peste 3 luni vom avea 2 nazdravane...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 26+ Ana Maria
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Stefaniaaaaaaaaaaaaaaa!Ce faci cu botezul? Mamica de printese |
A fost dumminica :). A fost frumos dar catarina a plans toata slujba. Se zvarcolea in bratele nasei de ziceai ca o bate. am stat si eu cu ea in brate ca nu vroia sa stea deloc. Dupa ce a bagat-o in cazan s-a mai linistit dar cred ca fost greu pentru ca ea e maricica si nu are rabdare. Dar dupa slujba a fost foarte cumintica la resaurant.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Timi07 spune:
La multi ani Alma si Cristina!
Ieri a fost ziua sotului meu si l-am dus la concert la Alanis Morissette si Lenny Kravitz. N-a stiut nimic pana in momentul cand a trebuit sa plecam si a fost super incantat de surpriza. Vorbisem in prealabil cu sefii,fetele de la cresa, cu naul lui Soph sa o ia de la cresasi sa stea cu ea...m-am agitat sa las totul pregatit si-a meritat. Surpriza a fost apreciata,concertul super si fata s-a simtit foarte bine cu nasa-su si prietena lui. Din pacate a pluat si nu ne-au lasat in parc cu umbrele (a fost outdoor) m-am certat cu cei de la intrare si mi-au dat un fel de pelerina, pe urma am vazut ca aveau si inauntru de vanzare. Pt umbrela nu primeai nici un bon nimic asa ca am ascuns-o in iarba. La iesire a cautat-o sotul si s-a urzicat de numa saracul, fain cadou, nu-i asa? Am recuperat si umbrela, am gasit si taxi relativa repede asa ca la 12 am ajuns acasa, din pacate mi-am uitat aparatul in sertar la lucru si nu am poze. Un alt regret e faptul ca nu m-am interesat de backstage pass chiar daca era scump la asa ocazie deosebita merita efortul...eh asta e.
Cafera bine ati revenit din vacanta, superbe si locurile unde ati umblat dar si fetele.
Paticut Miron pare deosebit ambitios (pe langa faptul ca-i foarte chipesh) nu vrea sa i se ofere totul pe tava. Eu cred ca de-aia a ezitat si nu s-a aruncat din prima la obiecte, cel putin mie asa mi s-e pare sau le-a luat din prima?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
oaana spune:
LA MULTI ANI ALMA!!!
Paticut,frumos tare Miron,si cum sta singur in tricicleta fara suport
Multumim pentru pupicii pentru Aaron,deja cred ca e mai bine,nu se mai trage de degetelul plin de besicutze.
Timi sa va fie de bine!!!
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
paticut spune:
Stefania97 - sa va fie de bine botezul. si sa stii ca din batrani asa se spune ca e bine sa planga copilul la botez inseamna ca s-a facut cu har si cu mult noroc.
Timi07 - da ai dreptate. a refuzat complet si pentru cateva minute bune nu numai sa ia ceva de pe tava dar sa se si uite la tava. parca nu avea nimic in fata ochilor si cand am insistat a dus capul in alta parte. cred ca am pus si poza aia la semnatura. multumesc mult de aprecieri.. da e foarte ambitios si curios. nu exista lucru tehnic in casa pe care sa nu vrea sa-l stie. Ce sa va spun ca da drumul la tv de la telecomanda si avem mai multe (TV, DIGI, DVD, alt tv si stie exact care de unde este. daca muzica e prea tare si nu-i place se duce si da mai incet la dvd.. ieri a dat cu capul in coltul biroului si sotul s-a apucat sa capseze niste coltari de silicon.. pana nu a luat el capsatorul si nu a lucrat si el cu tac'so nu s-a lasat.
te invidiez pentru iesirea de ieri.
II urez si eu La multi ani sotului tau. si de ciuda ca voi ati iesit la un asemenea concert minunat ies si eu la unul in seara asta - la Tudor Gheorghe. de abia astept apoi trag o intr-un loc plin de si apoi ajung acasa la meu si la sotul care si in loc de o sa ma si de nervi ca nu l-am luat si pe el. sic!
gata!