Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Oanaa - ma bucur mult ca a trecut manuta lui AAron si multumim mult de aprecieri.. Miron merge in picioare in tricicleta din Aprilie de cand i-a adus-o tati. nu avrut niciodata sa stea jos. au cand sta jos nu se tine de ghidon. sta asa ca si golanii cu mainile pe langa corp... parca l-am nascut in tricicleta!!

Violetan -
Monicabo - eu ma simt mamica babuta dar oricum multumim....eu sunt foarte si nu am indraznit sa ma pun pe lista de slabit ca nu reusesc sa dau nici un gram jos. asta e! oricum

gata fug... trebuie s-o iau din loc ma duc la coooonceeeert!

pe maine! (voi ati observat ca numai eu am umplut capitolul asta??!!) mai spuneti-mi si mie sa iau o pauza ca v-am impuiat capul!!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Paticutz ce cool esti si Miron la fel (probablil si tata). Distractie placuta deseara si per ca sotul tau te va rasfata cu un masaj macar dupa asa o seara faina.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Waw, concerte, euforie, antren.... Asa imi place! Super! Tantanitanitantantani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alma si Cristina!
Timi, sa-ti traiasca sotul!

Paticut, ce "plastic" povestesti tu ce program ai in seara asta
Violeta, nu-mi fac griji, are mama fata frumoasa, desteapta, devreme acasa, cu bani si modesta (sic!)

Am mai citit din urma dar nu mai tin minte. Am vazut-o azi pe Denisa a Brazucai, frumoasa si vorbareata, mi-a placut mult parul ei blond si finut, parca e puf de pui.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Danaaaaaaaa, tot vreau sa te intreb cum se mai simte Daria si tot uit. Ce sa zic, eu te inteleg bine prin ce ai trecut, intrucat eu dupa vaccinul de un an al Alexiei am ajuns cu ea in spital, unde am urlat o saptamana.
Copilul a fost vioi inainte de vaccin: mergea, vorbea (Alexia la un an avea in vocabular cateva cuvintele), se juca si dupa vaccin a inceput sa refuze sanul, alimentele solide si cele lichide, nu se mai dadea jos din pat, efectiv zacea cu ochii inchisi. Am mers de urgenta la spital, ne-a internat de urgenta, am avut ghinion sa dau peste o pediatra care m-ia zis ca laptele meu ii face rau. De altfel, in toata perioada internarii nimeni nu a spus ca vaccinul e de vina, ci numai ca eu am un copil mai sensibil, care a facut o reactie urata la vaccin. Cu alte cuvinte, copilul e de vina.
Am avut ghinionul sa am si cu Ilica probleme la vaccinul de 4 luni si ma intreb tampa de ce am mai vaccinat eu copilul dupa ce am patit ce am patit.

Mergi la inceput

Oana, sa stii ca tare mult mi-a placut pe unde ati umblat. Casa de la Breaza e din povesti; parca iti da liniste si radacini. Cumva acolo e "acasa" ta?

Aaaaaaa, uitam: iti sta bine in tinuta de excursie si baietii sunt tare dulci.

Mergi la inceput

Daraga Doamna, nu imi spui si mie ce te-a facut sa afirmi ca sunt de coma? Sa radem de acelasi lucru, ca la cate am zis...mi-e sa nu-mi zboare gandul la altceva si sa-mi zici: "rusinica, rusinica".

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Paticut, bine ca ai plecat la concert sa pot sa ma labartez si eu in capitolul asta.
Eu cred ca avem o Karli suparata, ca tot astept sa-mi puna apostroful in cap si.....nimic.

Karliiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Unde o sa ne intalnim si unde. As vrea sa stiu de acum ca vineri merg la londra si nu stiu daca o sa am unde sau chiar timp sa mai intru pe internet. Va multumesc anticipat.
Va pup
La multi ani strunfuleti!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput